Ayy nefs arı soktu ayağımın altını öğlen. Eşimde Ankara da sınava girdi:) biz gidemedik soğuktur diye inşallah sınavı geçerse mülakata gideriz
Ayy nefs arı soktu ayağımın altını öğlen. Eşimde Ankara da sınava girdi:) biz gidemedik soğuktur diye inşallah sınavı geçerse mülakata gideriz
Evet yaa eşimde öyle dedi güzelmiş havaCnm hafta sonu çok güzel di hava gelseydin keşke ,geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımAyy nefs arı soktu ayağımın altını öğlen. Eşimde Ankara da sınava girdi:) biz gidemedik soğuktur diye inşallah sınavı geçerse mülakata gideriz
Arkadaşlar bir bilgi paylaşalım hemen jillian yapmayı dusunenler için şuan level.iki de ya 4 günüm ya 5 günüm bugün
Başlangıç
Kalça 84
Bel 73
Göğüs 86 bundan emin değilim
15 gün sonra
Kalça 82
Bel 71
Göğüs 82
White ne desem bilemedim cnm ya
sizdeki sabırda maşallah valla
Kız ben çok zeytin ve peynir yerim
çok severim
aus sssss görüşemedik hiç nasılsın canom
Anladım anladım sabırla devam ediyorum Ausum bir gün onu başka ellerde göreceğim..
Saada yakışmış bu arada
Sağol nefsim. Aaaa ilk kez duyuyorum bu dediklerini demek kış rahat geçecek :) ohh iyi iyiOyy geçmiş olsun ama iyidir kız arı sokması alerjin yoksa tabisii..
Bu Kış grip neyim olmazsın inşallah şifa olsun...
Hava çok güzel bugünlerde bayağı sıcakti..
Hayırlısı olsun sizin için sonuç.
Bende ilk başta bi bumu demistimde iş öğle değilmiş nefsim 27 dk da totomdan ter akıyor
Gerçekten mii abooo bana lazım olan jillian demek ama ben onu sevmiyorum yapamıyorum
Sağol ausummmMunzevi Zencefil geçmiş olsun
Bu hafta 400 gr gittiArtık veremiyor muyum yoksa
Çok geçmiş olsun canım, iyi yaparsın tabi. Benimde anneme içim gidiyor ama annem aman kızım sen çocuklarına bak diyorsen bak ben yapıyım diyorum daha çok yoruluyor kadın benim annelerin evi de dubleks bahçeli.
Vaytım sağolasınGeçmiş olsun canım
Evet yaa eşimde öyle dedi güzelmiş havaAma kesin biz gelsek fırtına dolu yağmur kar olurdu sağol canım
Iyi balım ..pazar aile saadeti yaşandı ... bi hafta sonu daha bitti .
Sen ne yaptın ? Temiz geçti di mi hafta sonu ?
Heeee bu aralar benimde hep elimdeaçtı beni
Munzevi Zencefil geçmiş olsun ...
Sağol balım ben totodan gitsin istemiyorum ama bi cozum bulamadimVaytım sağolasınölçülerini gördüm çok çok iyisin tebrik ederim azmini
Ördeğim nettin sen öyle.. dediğin gibi hadi sabah gözün döndü ya akşam?Menü şeedeyim
Sabah 10.00
3 dlm börek
Bol yeşillik limonlu isotlu
Ananas yeşil çay
Akşam
Yarım porsiyon Ali nazik
Lahana salatası
Üç dlm börek
Neden yedim o börekleri bilmiyorum. Şu an gerçekten çok pişmanım. Kızıyorum kendime. Hadi Sabah yedim akşama neden yiyorum ki. Eşim evde yok dünden beri. Yarın sabah gelecek Ankara'dan. O olmayınca uyuyamıyorum yalnız evde. Dünden beri iki saat olmamıştır uyku. Ara ara. Çok dağılmış hissediyorum kendimi. Yazarsam buraya yemem inşallah. Bilinçli bilinçli yedim.
Geçmiş olsun kuzum iyi mi şimdi ayağın?Bu arada mutfağa arı girmiş dolaba doğru yürürken ayağımda bir acı hissettim. Bi yere baktım bal arısı. Sokmuş ayağımı. Buz koydum bide pamuğa elma sirkesi damlatıp masaj yapar gibi beklettim biraz üstünde. Şükür şişmedi ağrısı çok az.
Harikasın eflalim çooook beğendim ben3 aralık menüsü sporu
Kahvaltı : Sucuklu yumurta, peynir, zeytin, 1 dç ekmeği
Ara: 1 trabzon hurması
Öğlen : 1 kase mercimek çorbası, tavuk ciğeri, kuru soğan
Ara: 3 gün kurusu, 10 fındık
Akşam : 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 40 dk leslie, 20 dk jillian, 30 dk eliptik
@MiuLego
Kestan adedi göremedim canım?Slm Kızlar Menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı
Bir dilim çavdar ekmeği
3 dilim kaşar
3 dilim hindi füme bitti :)
2 yemek kaşığı kuşburnu marmelatı
Bir bardak çay
Ara
Kestane
Akşam 17.00
Tavuk göğüsten mantarlı sote bir kaşık yağ ile yaptım
Bir maden suyu
begum75
Cuma :
20 dk leslie, 60 dk eliptik : TOPLAM: 320 puan
Cumartesi :
30 dk leslie, 30 dk eliptik : TOPLAM : 210 Puan
Pazar :
40 dk leslie, 20 dk jillian, 30 dk eliptik : TOPLAM: 320 Puan
Gayet güzel menü donnavım cıs yok temiz menüMenum
Limonlu su
13:00 - 1 buyuk kase kuru fasulye (yagsiz ), 1 kk peynir
Ara- 7 kuru erik
16:00 - lahana, havuc, tavuk gogus, yesillik, Limon, zeytin yagi, kapya biber (salata) , 4 badem
Simdi- az lor peyniri, 2 tam ceviz, 1 hurma,1 gun kurusu
Belki ayran icerim birazdan
1.5 lt su
@MiuLego
Yerim senin 1 çk sütlacınıMenü
Sabah
Yumurtalı ıspanak
1 yumurtanın beyazı
Kk peynir
3 zeytin
1.5 ten az tb ekmek
Az üzüm
Ara kahve
1 çay kaşığı sütlaç şeker tat kontrol edildi o kadar
Akşam
1 kaşık pilav
3 4 kaşık tavuk ciğer sote
1 kase salata
Su 2 litre
@MiuLego
Oyyyu sen pro mu takıldın bugün senin yımırtalarına gurban
Valla super vayt.Bende ilk başta bi bumu demistimde iş öğle değilmiş nefsim 27 dk da totomdan ter akıyor
Bende ilk başta bi bumu demistimde iş öğle değilmiş nefsim 27 dk da totomdan ter akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?