Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haftada 5 6 gün
5 6 gün stres atmak için fazla stres böyle atılan bişey değil. Bizde de eşim sürekli maça gidiyordu en son maça giderken 2. Bir evliliğin mi var iki evi idare ediyor gibisin ona göre hareket edeceğim ben de dedim. O gündür sadece hafta da 2 kez dışarı çıkar aynı şekilde ben de hafta da 2 kez arkadaşlarımla buluşurum ya da evde kafamı dinlerim.

Evde kıskanç bir kızınıza varsa tv keyfi çıkaramazsınız adam bana sarılsa direk kıyameti koparıyor

Evde kıskanç bir kızınıza varsa tv keyfi çıkaramazsınız adam bana sarılsa direk kıyameti koparıyor
Aynen benim kızımda oyle ama kizim babayi degil beni paylasamiyor anne benim ona ben sarılırım anne en cok beni sever deyip aramıza girer )

Oooooo ortim menun saglammis kiz 70 dk yuruyus ne bu kadarmi korktun sen bendenn

Bakalım 15 gün sonra neler değişecek birakmayacagim inşallah belden inşallah 67 66 gormek nasip olur banada artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…