Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Her gittiği zaman kiralamiyor haftada bir defa kiraliyor geri günler sahilden tutuyor yada şal giraliyor
Çocuklarına bakacak kimse var mı baliga bir aksam sen de git başbaşa olursunuz hem romantik de olur sohbette edersiniz öyle ortamlarda eşim duygusal olur en çok öyle zamanlarda sohbet ederiz. Onun sevdiği birseyi sırf o seviyor diye sen de yapmayı denesen. Mesela ben suan eşimle maç seyrediyorum ay çok sıkıcı ama o seyretmesi seviyor. O da benim siyah beyaz aşk i i seyrediyor karşılıklı bizde durumlar.

Aynen benim kızımda oyle ama kizim babayi degil beni paylasamiyor anne benim ona ben sarılırım anne en cok beni sever deyip aramıza girer )

Ya bambaşka bişey ya benimki de kocam bana dokunsun hemen bağırır ağlar bana yapışır çok hoşuma gidiyor :))

CocoChanelmademoiselle nun menüsünğ göremedim sanki..

@Efser in kendisini ve menüsünü göremedim???????
Geldim askoooommmm
Off bugün bol kalorili bi gündü sanki
Sabah kalktigimda nescafe ictim,kahvalto yapmadim.

Oglen
1 tane büyük cipuranin yarisini ben yarisini esim yedi.
Saat 3 gibi bi tabak etli pirinc pilavi
Aksam turp lahana havuc salatasi

1 bucum saat oncede 1 cay bardagi turk kahvesi
3 kare bitter cikolata %70 kakaolu :)

Sen benim potansiyeli gorememissin anladım seni... malipina yi yen sonra konuşuruz bakalım beni nasıl yeneceksin... sen biraz deneyim kazan arkadaşlarla hazır oldugunda görüşürüz
Senin agzini yerim beeeen
Sen benim eski mezun oldugumu unuttunmu kizzz
Severim sen gibi disli rakiplerimi cumaya goruselim saati sen sen sec cakilim

1 tabak mı
Coco ne yaptın korumada bile bir tabak yemiyoruz yahuuu
Üstüne de çikolot

Üzdün ciddi

Pirinc vucuda girince ister istemez ilerleyen saatlerde acikiyorsun canim.. ben makarna ve pirinc yersem iki saat sonra kesin acikiyorum

Ya ceviz suyu deneyeceğim aranızda var mı düzenli yapan
Birde artık yatmadan önce sütlü tarçın akşam çok acıkıyorum e birde çocuk emzirince çok acıkıyorum.
Ben denedim sabah aç karna içiyorsun.. geceden 1 bardağa 2 ceviz koyup hazırlayıp sabah aç karna içiyorsun.. çok faydalı imiş.. ama kabız yapabiliyormuş dikkat et.. beni yapmadı.. çok tok tutuyor beni sabah

Ay bi gelemedim yaaa.Bi sürü bitmeyen is.Oglan da tam uyudu diyorum uyanip duruyo onu uyuturken ben uyuyacaktim.Güzel bi gün oldu itiraf etmeliyim ki boreklerde gözüm kaldi
Sadece akrabalari cagirabildim evim kucukti onlarin hepsi gelemedigi halde epeyce kalabaliktik.
Fotograflara bakinca bile zayifladigim cok belli ustelik açık renk tunik gitmistimmenum de birazdan geliyor

Bende bir menu yazamda ortilerim goruversin
Sabah
Sebze suyu(ispanak kereviz maydanoz limon domates salatalik) itiraf edeyim igrenc bir tatti ama saglam odem atar kopya cekin ortilerim
Yaninda 15 badem 1 kayisi

Aksam
İzgara balik roka salatasi

2litre su
1 litre naneli limonlu salatalii su
Sporum
Duvar sil hali sil koltuk sil
Kollarim kalkmiyoooo

Kızım emiyor burakamam yazın beraber gidiyorduk arada ama gece teknede ben ne yapacağım bu soğukta ki

Ben denedim sabah aç karna içiyorsun.. geceden 1 bardağa 2 ceviz koyup hazırlayıp sabah aç karna içiyorsun.. çok faydalı imiş.. ama kabız yapabiliyormuş dikkat et.. beni yapmadı.. çok tok tutuyor beni sabah

Ya kahveyi bıraktım normale döndü. 1 hafta denicem baya faydalı imiş.
Denemekte fayda var :))

1 tabak mı
Coco ne yaptın korumada bile bir tabak yemiyoruz yahuuu
Üstüne de çikolot

Üzdün ciddi
Yani 1 tabak dedigim toplasan 7 8 yemek kasigi falan tamam yakicam ben onu valla bak,yarin spor salonuna gidicem baktım sıkıntı yoksa ayagimda sabah yakarım ben onun hepsini yuruyuste gercekten bak.o kadar yedim tartiya ciktim az once 55.2 yim hala.sabaha yine 55 olurum :))))

Seni 70görmek istiyorum o zaman öyle mutlu olacaksın ki ah gençliğmin en güzel çağlarında neden o kiloları taşıdım diyeceksin ama mutluluk ağır basacak hala gençken zayıfla tadını çıkar
Çok istiyorum ve bu istek hiçbir cikolatadan baskın değil bu anlamsız bagimliligimi da cozecegim yemeyecegim bu kadar basit ben bunu yaparım ben imkansızi yaptım ben kolayı bıraktım hayatımda ilk defa susamaya başladım oysa benim günlerce su icmedigim olmuştu. Artık şişe şişe şu içiyorum sanki içim kuruyor. Günde 2 şişe sade soda içiyorum. Yemek sorununu da cozecegim sıra ona geldi. Adım adım hepsini yenecegim.

Hee sev beni

Begenecek misin acabaaağğğ
Beğenmez miyim
Mis gibi olmuş en sağlıklı hafifinden ellerine sağlık kuzum
Bakalım 15 gün sonra neler değişecek birakmayacagim inşallah belden inşallah 67 66 gormek nasip olur banada artik
Amiiiinnnnnnn
Ben leslie ve jillian yapacağım inşallah. Görüşürüz. Seviyorum sizi. Canım takımım
Hadi börekleri erit de gel ördeğim
Bel inceltir ve gobek eritir diye cok yaziyorlar nette. Cok da eylenceli. Kitap oku dondur, telefonla konus dondur. Hic bikmiyo insan kaptanim.
Kuru fasulye bende cok gaz yapti ama. Dun de nohut yedim zaten. Bagirsaklarimda fena sancilar var
Art arda çok oldu.. karbona bakliyata ara ver cumaya kadar şişliği ancak gider zaten donna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…