Çocuklarına bakacak kimse var mı baliga bir aksam sen de git başbaşa olursunuz hem romantik de olur sohbette edersiniz öyle ortamlarda eşim duygusal olur en çok öyle zamanlarda sohbet ederiz. Onun sevdiği birseyi sırf o seviyor diye sen de yapmayı denesen. Mesela ben suan eşimle maç seyrediyorum ay çok sıkıcı ama o seyretmesi seviyor. O da benim siyah beyaz aşk i i seyrediyor karşılıklı bizde durumlar.Her gittiği zaman kiralamiyor haftada bir defa kiraliyor geri günler sahilden tutuyor yada şal giraliyor
Aynen benim kızımda oyle ama kizim babayi degil beni paylasamiyor anne benim ona ben sarılırım anne en cok beni sever deyip aramıza girer)
Bel inceltir ve gobek eritir diye cok yaziyorlar nette. Cok da eylenceli. Kitap oku dondur, telefonla konus dondur. Hic bikmiyo insan kaptanim.Hullahopcu donna
Geldim askoooommmmCocoChanelmademoiselle nun menüsünğ göremedim sanki..
@Efser in kendisini ve menüsünü göremedim???????
Senin agzini yerim beeeenSen benim potansiyeli gorememissin anladım seni...malipina yi yen sonra konuşuruz bakalım beni nasıl yeneceksin... sen biraz deneyim kazan arkadaşlarla hazır oldugunda görüşürüz
Ahh be miu derdim ocak başı değil ki dusuncesizligi bi siparişe bakar yada alirim çocukları kendim giderim ama işte aman sıkmayacagim canimiBen götüreyim mi seni ocakbaşına?
1 tabak mıGeldim askoooommmm
Off bugün bol kalorili bi gündü sanki
Sabah kalktigimda nescafe ictim,kahvalto yapmadim.
Oglen
1 tane büyük cipuranin yarisini ben yarisini esim yedi.
Saat 3 gibi bi tabak etli pirinc pilavi
Aksam turp lahana havuc salatasi
1 bucum saat oncede 1 cay bardagi turk kahvesi
3 kare bitter cikolata %70 kakaolu :)
Pirinc vucuda girince ister istemez ilerleyen saatlerde acikiyorsun canim.. ben makarna ve pirinc yersem iki saat sonra kesin acikiyorumGeldim askoooommmm
Off bugün bol kalorili bi gündü sanki
Sabah kalktigimda nescafe ictim,kahvalto yapmadim.
Oglen
1 tane büyük cipuranin yarisini ben yarisini esim yedi.
Saat 3 gibi bi tabak etli pirinc pilavi
Aksam turp lahana havuc salatasi
1 bucum saat oncede 1 cay bardagi turk kahvesi
3 kare bitter cikolata %70 kakaolu :)
Ben denedim sabah aç karna içiyorsun.. geceden 1 bardağa 2 ceviz koyup hazırlayıp sabah aç karna içiyorsun.. çok faydalı imiş.. ama kabız yapabiliyormuş dikkat et.. beni yapmadı.. çok tok tutuyor beni sabahYa ceviz suyu deneyeceğim aranızda var mı düzenli yapan
Birde artık yatmadan önce sütlü tarçın akşam çok acıkıyorum e birde çocuk emzirince çok acıkıyorum.
Ben yapmistim beni kabiz yapti biraktim ...Ya ceviz suyu deneyeceğim aranızda var mı düzenli yapan
Birde artık yatmadan önce sütlü tarçın akşam çok acıkıyorum e birde çocuk emzirince çok acıkıyorum.
Kızım emiyor burakamam yazın beraber gidiyorduk arada ama gece teknede ben ne yapacağım bu soğukta kiÇocuklarına bakacak kimse var mı baliga bir aksam sen de git başbaşa olursunuz hem romantik de olur sohbette edersiniz öyle ortamlarda eşim duygusal olur en çok öyle zamanlarda sohbet ederiz. Onun sevdiği birseyi sırf o seviyor diye sen de yapmayı denesen. Mesela ben suan eşimle maç seyrediyorum ay çok sıkıcı ama o seyretmesi seviyor. O da benim siyah beyaz aşk i i seyrediyor karşılıklı bizde durumlar.
Ben denedim sabah aç karna içiyorsun.. geceden 1 bardağa 2 ceviz koyup hazırlayıp sabah aç karna içiyorsun.. çok faydalı imiş.. ama kabız yapabiliyormuş dikkat et.. beni yapmadı.. çok tok tutuyor beni sabah
Yani 1 tabak dedigim toplasan 7 8 yemek kasigi falan1 tabak mı
Coco ne yaptın korumada bile bir tabak yemiyoruz yahuuu
Üstüne de çikolot
Üzdün ciddi
Çok istiyorum ve bu istek hiçbir cikolatadan baskın değil bu anlamsız bagimliligimi da cozecegim yemeyecegim bu kadar basit ben bunu yaparım ben imkansızi yaptım ben kolayı bıraktım hayatımda ilk defa susamaya başladım oysa benim günlerce su icmedigim olmuştu. Artık şişe şişe şu içiyorum sanki içim kuruyor. Günde 2 şişe sade soda içiyorum. Yemek sorununu da cozecegim sıra ona geldi. Adım adım hepsini yenecegim.Seni 70görmek istiyorum o zaman öyle mutlu olacaksın ki ah gençliğmin en güzel çağlarında neden o kiloları taşıdım diyeceksin ama mutluluk ağır basacak hala gençken zayıfla tadını çıkar
Hee sev beniAy çok güzel senin menülerin mutluluktan ağlıcam galiba bi köşedeee
Vazgeçtim la seveyim accuk
Yerim aenin bayrak sallayışını oy eline de nasıl yakılıyor
Cımalaro neden öyle oluyor kuzucum? Hadi yetti gari nevo sallasın bi de yahu..
Sabitsen cumaya ümit var demektir nefsim
Cumaya -800 gelir nevoşum sen rahat olup metana güvensene yahu
Galetadan olma arayı sevmiyorum. Onun yerine ceviz badem çiğ fıstıl yesen daha iyi hatice.. spor sadece yürüyüş mü var ?
Vaytım harikasın
Bunu yazmak çok mantıklı çünkü hepimize de ilham oluyor
@eflalim bak gördün mü? İşte beden inceltme sırrı.
Hullahopcu donna
Vayyyy ip adedine gel heleee
Götürür kuzum..
Ters mekik çekmen lazım
Ayakta yan mekik çekmelisin ellerinde ağırlıkla
Beğenmez miyimBegenecek misin acabaaağğğ
AmiiiinnnnnnnBakalım 15 gün sonra neler değişecek birakmayacagim inşallah belden inşallah 67 66 gormek nasip olur banada artik
Hadi börekleri erit de gel ördeğimBen leslie ve jillian yapacağım inşallah. Görüşürüz. Seviyorum sizi. Canım takımım
Art arda çok oldu.. karbona bakliyata ara ver cumaya kadar şişliği ancak gider zaten donnaBel inceltir ve gobek eritir diye cok yaziyorlar nette. Cok da eylenceli. Kitap oku dondur, telefonla konus dondur. Hic bikmiyo insan kaptanim.
Kuru fasulye bende cok gaz yapti ama. Dun de nohut yedim zaten. Bagirsaklarimda fena sancilar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?