Sabah sabah yinemakbuşummmm
bak yeni hafta
pazartesi günü
neden kendimize kızmak yerine yeni başlangıca adım atmıyoruz ki?
ne kaybederiz..
deneriz yine
hadi gayret kuzum
tabi ya aşk yaşayın zaten.Efser .
Sağol bonusummAksam okudum okudum ama yazamadim.
Munzevi Zencefil ördekimizi arımı soktuydu gecmis olsun. Film aramalar falan hoştu okuması allah ayırmasın
@matematik61 1.yaş gununuzmus nice seneleriniz olsun insallah
Yok canım tam yapmadım. Ama ilk gün tam yaptım o gün 1200 gitti. Çarşamba perşembe yine yapıcam nü gidişle karnım davul gibiBi deneyesim var
ama ilerleyen zamanlarda
sen birde tam yapmadın dimi
Ay bu bonusça yenimi
Lifinizi kirismik istimim hinimifindi imi eflal yipiyidir hitti yipmistir spirini
Zaten ben senin Ankara yarışında 2 kilo verince o kiloyu geri alacağını anlamıştım ,kandırıkçı kilo bu dedimAusum 1-2 hatta 3 hafta böyle takılmayı planlıyorum haftada 1 kilo hedefim ...
Durdugu Sonraki haftalarda sıkma planım var bu sefer yavaş olsun istedim ...
Sıkıp bir haftada aç gezip 2 kilo vermek sonra bırakmak delll niyetim inş tabe
Hastalik biraz hafifledi bir baslangic yapalim demisıkı sporumla geliyorum mu diyorsun
güle güle giy terle ece
Yok bacım sonraki haftalarda yiyince geri geldi yağdan gitmiş çogu hemen belli etmişti ... ama gırtlak durmuyo işteZaten ben senin Ankara yarışında 2 kilo verince o kiloyu geri alacağını anlamıştım ,kandırıkçı kilo bu dedim
Ben kiloluykende yumurta peynirsiz ayılamayanlardanım ondan
Tabi sevmiyorsan sorun olurbenim diyetisyen yiyemedigin gün 5-6 tane zeytin yer dedi
İradene sahip çıkmalısın,bek bana hiç kaçamak yapıyor muyum ?Yok bacım sonraki haftalarda yiyince geri geldi yağdan gitmiş çogu hemen belli etmişti ... ama gırtlak durmuyo işte
bekliyodum benGitmeden şu cadının öpücügünüde bırakayımda kıslançlık damarı tutmasın
Miu
bence de evecim durgunluk yetti gariiiiiiHastalik biraz hafifledi bir baslangic yapalim demi
İnşallah bu kalpler eşinedirŞu an kahvaltımla aşk yaşıyorumdom sal bib yiyorum nasıl özledim ya. Edim mevsim dışı almıyor haklı da , dün şansımı denedim almış getirmiş
Yok canım tam yapmadım. Ama ilk gün tam yaptım o gün 1200 gitti. Çarşamba perşembe yine yapıcam nü gidişle karnım davul gibi
Şu an kahvaltımla aşk yaşıyorumdom sal bib yiyorum nasıl özledim ya. Edim mevsim dışı almıyor haklı da , dün şansımı denedim almış getirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?