Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amin safisimmm, ama ilaclardan kurtulma sansim yok malesef...allah sabrini veriyor Allah daha beterlerinde saklasin hepimizi sevdiklerimizi

amin kaptanim amin rabbim korusun hepimizi.insallah bir caresi bulunur .hergun yeni seyler bulunuyor tipta o yuzden caresiz hic bir sey yoktur .rabbim buyuktur.alllah cekemeyecegimizden fazla dert vermesin

aman kizlar dikkat bendede var o kriz sakin pes etmeyin ben ettimde ne oldu bak bana yol su elektrik olarak 1,5 kg olarak geri dondu.azminizden vaz gecmeyin basaracagiz

kizlar galiba kk da sorun var hersey tepetaklak olmus.insallah cabuk duzelir

ara ara o tatli krizleri hepimizde olur canim uzme kendini sabiur gececektir

kiz o nasil oluyor .bizimkiler kurutarak sakliyorlarda ,bunu ilk defa duydum hele bak iyiyse bizede yaz bizde yapariz

selam kızlaaar.....sabahtan eşim bi türlüü çıkmadı evden ..ben de bıraktım spora gittim ...sporumu yaptım 100 dk....bacaklarım ağrıdı..süper oldu dambılda çalıştım..ayşemi gelinden aldım eve geldim akşama karnıyarık vaar..fırında kızartıyorum çok az yağlı oluyor tadıda süper oluyor..patlıcanları suya koydum geldiiim..bi bakiim kızlar naapmış....

oo ne güzel insan iyice gaza geliyor dimmi....
hımmm güzel e banziyor bende deniyim ilk karnıbahar aldığımda....
eşim 3 gün rapor aldı cuma akşamı gidecek bir daha göreve
bende eve tıkıldım onun yüzünden :)

uzun zamandır izlemek istediğim filmi izliycez şimdi

akşama girerim inşlh öpüyorum

ne güzel romantik günler seni bekliyor desene....

:)

ooohhhhh harika yapmissin aman benimki evde olunca su getir cay yap elma portakal soy onu yap bunu yap demekten canima okuyor iyiki cok evde kalmiyor yemekte guzelmis afiyetle yiyin ama cok yagli olmasinn canim yoksa emegine yazik edersin.ben ne yemek yapsam acep

nasılsınız ganfed ipeeeek...diyeti bozmaya devammı ediyonuz yoksaaa...cumaya kadar toparlanın çabuuuuukkk......

oo ne güzel insan iyice gaza geliyor dimmi....

hımmm güzel e banziyor bende deniyim ilk karnıbahar aldığımda....

ne güzel romantik günler seni bekliyor desene....

:)

evet evet onlari guzel ve romantik 3 gun bekliyor bu simcik topige falanda ugramaz ha ne dersin safisim

sağolasınız kızlaaar kızlaaar......kaçııın ben ciddi ciddi geliyom heeeee ...gümbür gümbür....
resiiim isteriiiiz......
Maşallah sana..ikili rakamlarıda görürsün tez zamanda inş.Resim işini başaramadım yaa.
ama bizze zillinin fotolarından yokmuuuu....anasının fotolarından caydık bari kızının güzelliğini görelim şekerimm....
Valla şu face meselesini halledersek oraya atarım artık burdan başaramadık.Bu arada hemen de anasından caydın bakıyorum
e tazelemenin vakti gelmiş de geçiyor bile tatlım tickerını
canım facedeki resimleri ben bilmiyorum sarı severim ben heleki balyajı pek beğenirim

Saphiracım geçende yazmıştım ama görmedin herhalde.Faceteki gruba sen mi bakıyorsun.Bi anlatıver hele?

evet evet onlari guzel ve romantik 3 gun bekliyor bu simcik topige falanda ugramaz ha ne dersin safisim
bence de sence.....adamların kafası başka şeye basmaz bu gibi durumlarda......
saferan ,ipekyol hg fistiklar nasilsiniz bakalim

sporumu yaptım geldiiim....patlıcanların kızarmasını bekliyorum karnıyarık yapıcam da elinin artığı...doğa nerelerde göremediim...

Ayşen kız bunu duymak bile ne güzel.İnsanın severek aldığı kıyafetlerine tekrar girabilmesi harika bişey

Ohh afiyet olsun.Karnıbahara bayılırım ben ama eşim yemediği için hiç yapmıyorum.Bu yıl bu tarifi deneyeyim bakalım

doğaa geldin mii...nerelerdesin kız özledik seniii....,gel iki laf edeek...

eşim 3 gün rapor aldı cuma akşamı gidecek bir daha göreve
bende eve tıkıldım onun yüzünden :)

uzun zamandır izlemek istediğim filmi izliycez şimdi

akşama girerim inşlh öpüyorum

Ayy neden öyle diyorsun ki.Eşimle beraber olduktan sonra değil 3 gün 1 hafta bile dısarıya çıkmayabilirim
Ne güzel vaktinizi iyi değerlendirin.Bizimde en çok sevdiğimiz ve yaptığımız şeydi beraber film izlemek.Ama minik bıcırdan sonra pek mümkün olmadı.
Eşnede geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…