amin safisimmm, ama ilaclardan kurtulma sansim yok malesef...allah sabrini veriyorAllah daha beterlerinde saklasin hepimizi sevdiklerimizi
yok canım maalesef benim diyette hiç bir tahıl yok.ilk defa böyle oluyorum bençkesinikle regl sonrası tatlı krizim bu benim.psikolojik sanıyorum.regliyken krizim olmuyo,sonrasında oluyo.fırsat bulup da tarçınlı süt yapamadım kendime.artık kalkıp yapayım
Mesaj sayimi 11-10-2011
kırmızıgül 8
saferan 11
doga3 17
ganfed 7
nev81 5
aysen_34 3
saphira 10
ansaaa 6
ipekyol 5
kupamı alır gerisine karışmam diyecektim ne kupayı görüyorum nede renkleri :))
Bugünkü menüm:
kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 yumurta
60 gr peynir
10 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 biber
½ ajda bardak ceviz
1 fincan kiraz saplı form çay
öğlen:
zeytinyağlı yaz türlüsü
1 kase yoğurt
akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 tabak z.yağlı taze fasulye
2 çatal makarnanın tadına baktım makarnayı çok özledimmm
1 kase yoğurt
1 avuç çiğdem + 3-5 ad. fıstık
sebze yediğim için mi oldu,h.sonu yaptığım kaçamaklardan mı oldu bilmiyorum ama canım çok fazla tatlı istiyor ve acıkmaya başladım.Bir de son zamanlarda regl sırasında değil de sonrasında tatlı isteğim fazlaşmaya başladı,gözüm dönüyor valla zor tutuyorum kendimi.
kolay gelsin canım ben domates yaptım ama az oldu tekrar yapıcam bamya fasulyede atmadım daha cumartesi alırım inşallah yaa saphira sen bilirsin belki bir arkadaş yeşil ve kırmızı biber gazetelere sarıp çamaşır sepetine koyup balkona atmış merak ediyorum 10-15 gün sonra bi tane açda bak nasıl dedim iyi olursa bakarım yapsammı acaba
oo ne güzel insan iyice gaza geliyor dimmi....bugün gardrobumda uzun zamandır bekleyen bana olmayan giyemediğim şeyleri denedim
3 sene önce çok severek hemde baya bi para vererek aldığım boncuklu incili kazağımı giydim bol bile oldu
eşime gösterdim o da artık zayıflamasan mı dedi :))
hadi ordan dedim
hımmm güzel e banziyor bende deniyim ilk karnıbahar aldığımda....akşama karnıbahar böreği yapıcam enfes oluyo kızlar karnıbaharı sevmeyenler bile bayılıyo
karnıbaharı haşlayıp borcama yerleştriyorum
yoğurt un yumurta tuz az biraz sıvıyağ çırpıp karnıbaharın üstüne döküyorum
fırına atıyorum pişiyo 5 dk kala rendelenmiş kaşarını koyup eritip servis yapıyorum
ımmmm canım çekti :)))
eşim 3 gün rapor aldı cuma akşamı gidecek bir daha göreve
bende eve tıkıldım onun yüzünden :)
uzun zamandır izlemek istediğim filmi izliycez şimdi
akşama girerim inşlh öpüyorum
selam kızlaaar.....sabahtan eşim bi türlüü çıkmadı evden ..ben de bıraktım spora gittim ...sporumu yaptım 100 dk....bacaklarım ağrıdı..süper oldu dambılda çalıştım..ayşemi gelinden aldım eve geldim akşama karnıyarık vaar..fırında kızartıyorum çok az yağlı oluyor tadıda süper oluyor..patlıcanları suya koydum geldiiim..bi bakiim kızlar naapmış....
oo ne güzel insan iyice gaza geliyor dimmi....
hımmm güzel e banziyor bende deniyim ilk karnıbahar aldığımda....
ne güzel romantik günler seni bekliyor desene....
:)
nasılsınız ganfed ipeeeek...diyeti bozmaya devammı ediyonuz yoksaaa...cumaya kadar toparlanın çabuuuuukkk......
Maşallah sana..ikili rakamlarıda görürsün tez zamanda inş.Resim işini başaramadım yaa.sağolasınız kızlaaar kızlaaar......kaçııın ben ciddi ciddi geliyom heeeee ...gümbür gümbür....
resiiim isteriiiiz......
Valla şu face meselesini halledersek oraya atarım artık burdan başaramadık.Bu arada hemen de anasından caydın bakıyorumama bizze zillinin fotolarından yokmuuuu....anasının fotolarından caydık bari kızının güzelliğini görelim şekerimm....
e tazelemenin vakti gelmiş de geçiyor bile tatlım tickerını
canım facedeki resimleri ben bilmiyorum sarı severim ben heleki balyajı pek beğenirim
bence de sence.....adamların kafası başka şeye basmaz bu gibi durumlarda......evet evet onlari guzel ve romantik 3 gun bekliyorbu simcik topige falanda ugramaz ha ne dersin safisim
saferan ,ipekyol hg fistiklar nasilsiniz bakalim
Ayşen kız bunu duymak bile ne güzel.İnsanın severek aldığı kıyafetlerine tekrar girabilmesi harika bişeybugün gardrobumda uzun zamandır bekleyen bana olmayan giyemediğim şeyleri denedim
3 sene önce çok severek hemde baya bi para vererek aldığım boncuklu incili kazağımı giydim bol bile oldu
eşime gösterdim o da artık zayıflamasan mı dedi :))
hadi ordan dedim
akşama karnıbahar böreği yapıcam enfes oluyo kızlar karnıbaharı sevmeyenler bile bayılıyo
karnıbaharı haşlayıp borcama yerleştriyorum
yoğurt un yumurta tuz az biraz sıvıyağ çırpıp karnıbaharın üstüne döküyorum
fırına atıyorum pişiyo 5 dk kala rendelenmiş kaşarını koyup eritip servis yapıyorum
ımmmm canım çekti :)))
nasılsınız ganfed ipeeeek...diyeti bozmaya devammı ediyonuz yoksaaa...cumaya kadar toparlanın çabuuuuukkk......
eşim 3 gün rapor aldı cuma akşamı gidecek bir daha göreve
bende eve tıkıldım onun yüzünden :)
uzun zamandır izlemek istediğim filmi izliycez şimdi
akşama girerim inşlh öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?