Canim sen çok yogunsun stresli sin. Stresle başa çıkamayan vücut sürekli yemek istiyor ben de yasamistim zamaninda bunu.iki stresle başa çıkamadım. yorma kendini yani karismak haddim olmaz lütfen yanlış anlama ama ben olsam kendimi bu kadar zorlamazdim.Sonunda evimdeyim bugün hiç bitmeyecek sandım .
Saat 13.00
Yarım kase Kıymalı mercimekli değişik bir çorba adını bilmiyorum ama tadı güzeldi
1 tabak salata içinde 2 dilim pancar 1 kaşık nar 3 dilim turp bolca roka marul 1 tane domates fesleğen
1 dilim tb ekmeği
Saat 15
Çay içerken 1 ısırık çikolatalı kurabiye herkes yerken dayanamadim çok güzel kokuyordu bi de ellerim çok titredi bugün bayilacagim sandım ondan sadece issirdim.
Aksam eşime uydum hazır sofrayi görünce herseyi unuttum
1 tabak susuz etsin nohut
2 kaşık yoğurt
1 küçük kase yeşil salata yine 2 dilim pancar
30 gr beyaz ekmek diğer etmekten kalmamış yarın alacağım
Kilo degisiklik yok çok Üzgünüm hakettim iyiki bu hafta listeye girmemisim artım üzerdi benineden bu kadar zayifim yemeklere karşı şeytan diyor çatlayana kadar dondurma ye onu ye bunu ye beynimde sürekli yemek var neyseki çok yorgunum kolumu bile kaldıracak halim yok onun için gidip alacak enerji de yok düşünüp düşünüp uyurum inşallah . Ama çok halsizim
Hu hu kızlar benim doğum oldu 2 aralık saat 12.20 de.Sezeryan sonrasi normal dogumu basardik yavrumla biraz daha yiyim süt olsun. sonra gelcem buralaraa
Yapma be fatma beni hayal.kirikligina ugratma
Romantik aus
Menu
Sabah yumurta salatali 1.5dl tb ekmekli klasik kahvalti
Oglen
Yarim armut ve portakal
Aksam
Yarìm tabak domates corbasi lorlu salata ayran 1kasik yemegin kiymasi
Arada
Azcik
Fistik findik
Hemşom nasılsınHayırlı akşamlar
Menü veriyorum
3 dlm civarında ekmek
Peynir
7 zeytin
Yumurta
Domates
Nane
öğle
1 muz
Bir kase yoğurt
Akşam
Közlenmiş patlıcan biber
Yoğurt
Hayırlı akşamlar
Şimdi şöyleki
1 elma,1 muz, 1 mandalina
Yesil mercimek çorbası
Ispanak
1 dilim ekmek
Bende yapmiyorum yapiyormuyum yoksa menume ne diyorsun simdi merak ettim
Çok halsizim bugün, başım dönüyor evde koltuğa yığıldım elim kolum bile oynamıyor, ne yapmak lazım?
Regl gelememe sancısı çekiyorum günlerdir, şiştim, göğüslerim çok acıyor, nefret ediyorum şu regl öncesinden patlamaya hazır balon Leyla gibiyim..
Hayaller Nefs gerçekler NevresteDoğru diyon benim yüzümden çünkü bii gecemedim senii bi yenemedimmm ulennn hata bende suç bende
Ama sabırla ilerliyorum yenecegim senii Nevoo
Yemek nerede,menü neredeMenum
1 haşlanmış
1 dlm tb ekmegi
Üçgen peynir
Zeytin
Domat
Nescafe
Aksam da 10 15 tane cubuk kraker
Simdi de kefir icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?