Jelesec
Kız peofiline bakayım dedim.. 1 dk dan fazla bakınca atarlı giderli oluyorsun istemsiz.. aha bu moddayım şuan
Yolun yarısını geçtik daha ne olsun
Yemek bu kadar nevomYemek nerede,menü nerede
Orası öyle ben daha 25 gibi hissediyorumDaha genciz canım :)))) millet bu yaşta hayata başlıyor :)) 48,49,50,55 artık yolun yarısı aynen
Keşke salata falan yeseydin veya yoğurtlu karnabahar,brokoli vsYemek bu kadar nevomkarnim ac ama istahim yok.bide dün pilavi cok kaçırınca böyle dengeleyim dedim
Yemek bu kadar nevomkarnim ac ama istahim yok.bide dün pilavi cok kaçırınca böyle dengeleyim dedim
Yapan olaydı yerdim valla nevom cok useniyomKeşke salata falan yeseydin veya yoğurtlu karnabahar,brokoli vs
Kışın havuç rendesi de olabilirakşam yemeğimi sana yazım varsa yap kolay hemde 100 cal iki salatlık rende yoğurt sarımsak seversen bir diş kat nane pul biber
Ben de bugun usengecligimden 2 marul yikayamadim. Cok yorgundumYapan olaydı yerdim valla nevom cok useniyomcubuk kraker cok kalorili midir acaba
Sarimsaga bayilirim ölürüm hatta,kokusu olmasa hergün hergun yerim.aaaahhh yogurtlu sarimsakli makarna yedigim gunleri ozledimakşam yemeğimi sana yazım varsa yap kolay hemde 100 cal iki salatlık rende yoğurt sarımsak seversen bir diş kat nane pul biber
Kışın havuç rendesi de olabilirÇiğ havuç tabi ki
Evet nerede bu kiz
Kalorisini bilmem ama sağlıksız ve gereksizYapan olaydı yerdim valla nevom cok useniyomcubuk kraker cok kalorili midir acaba
Allah kabul etsin canim.Ben yarin oruc tutucamAllah izin verirse. Imsak 6.30 daymis. 5.45 de kalksam yetisirim diye dusundum
akşam yemeğimi sana yazım varsa yap kolay hemde 100 cal iki salatlık rende yoğurt sarımsak seversen bir diş kat nane pul biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?