Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sarimsaga bayilirim ölürüm hatta,kokusu olmasa hergün hergun yerim.aaaahhh yogurtlu sarimsakli makarna yedigim gunleri ozledim

Canım biz iki arkadaş buradan diyete başladık 15 günde ödül sorma o makarnadan ben 3 tabak yiyordum eşimde sen ök... gibi yiyorsun zayıflama barış balık etli bünyenle diyordu bende severim kattım doydum ya tabi makarna olsa iyi olurdu

Kalorisini bilmem ama sağlıksız ve gereksizOnun yerine 1 tabak salata daha az kalorili ve vitaminli olurdu
Saat gec oldu sanki yemek icin dimi..simdi kalkip yapayim desem,neyse belki bi portakal falan yerim sagol nevom benim yaaaa annem olsana sen benim hergün bana börekler acsan baklavalar yapsan,etli pilavlar izgara bonfilelerrrr iskender kebaplaaaarrrrrr iskenderundaki burger Quiinnnnnn

yok meyve bu satte olmaz şeker direk kilo meyve öğlene yoğurt ye yarım elma tarcın içine at ama yarım elma

Nasil canim çekti kuzum yaaa oooffffff ölürüm ölürüm belki ilerde birgün kacamak yapariz hedef kiloya ulasinca

suspushanimcim ne guzel gunde bi kac seni görmek

Nasilsin nasil gidiyor hayat?
Hayat ev isi Kuran dersi oglum gidiyor sukur...
Suan kitap arayisim var elimde kitap bitti.
Kitap okumayinca hep biseyler eksik hissediyom.
Adamin maasinin 4de 1i kitaba gidiyor...

Saat geç oldu canım bu saatte yemesen iyi olur
Amanın Miu mesajını görmesinZayıflayalım ayda bir yapayım
2 hafta sonra misafir almam lazım en az 7-8 çeşit yapmam lazım..Ev sahibi olunca nasıl kurtaracağım bakalım

Nasil canim çekti kuzum yaaa oooffffff ölürüm ölürüm belki ilerde birgün kacamak yapariz hedef kiloya ulasinca

ya dünya nimetlerini yiyecan :))))))))))))) olmaz hayat geçmez ben severim ve sosyalim ama kitledim şimdi hedef var az daha verelim 1,5 tabak yeriz senle bol sarımsaklı

Nevom ayvada 50 cal var gece bile yiyebilrsin dedi uzman bilirkişi çok acıkırsannn valla işe yarıyor şişiriyor karnımı

Kesin kacamak olur nevoommm hic kaçışı yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…