Havuç çiğ sorun değil diye biliyorum pişince işler değişiyor...Ama bu mevsimde salatalıkta hormon var...Oda ayrı bir zararama havuç da şeker var benim diyetimde yok o bilemedimmm şimdi
Allah kabul etsinBen yarin oruc tutucamAllah izin verirse. Imsak 6.30 daymis. 5.45 de kalksam yetisirim diye dusundum
Sarimsaga bayilirim ölürüm hatta,kokusu olmasa hergün hergun yerim.aaaahhh yogurtlu sarimsakli makarna yedigim gunleri ozledim
Havuç çiğ sorun değil diye biliyorum pişince işler değişiyor...Ama bu mevsimde salatalıkta hormon var...Oda ayrı bir zarar
Saat gec oldu sanki yemek icin dimi..simdi kalkip yapayim desem,neyse belki bi portakal falan yerimKalorisini bilmem ama sağlıksız ve gereksizOnun yerine 1 tabak salata daha az kalorili ve vitaminli olurdu
Organic bulmakta kolay değilha ciğ yiyobilyormuyuz yarıında onu yapım bacım ben az paralıyım :)))))))))))))) organic alıyom hahahha
Saat gec oldu sanki yemek icin dimi..simdi kalkip yapayim desem,neyse belki bi portakal falan yerimsagol nevom benim yaaaa annem olsana sen benim hergün bana börekler acsan baklavalar yapsan,etli pilavlar izgara bonfilelerrrr iskender kebaplaaaarrrrrr iskenderundaki burger Quiinnnnnn
Nasil canim çekti kuzum yaaa oooffffff ölürüm ölürüm belki ilerde birgün kacamak yapariz hedef kiloya ulasincaCanım biz iki arkadaş buradan diyete başladık 15 günde ödül sorma o makarnadan ben 3 tabak yiyordum eşimde sen ök... gibi yiyorsun zayıflama barış balık etli bünyenle diyordubende severim kattım doydum ya tabi makarna olsa iyi olurdu
Hayat ev isi Kuran dersi oglum gidiyor sukur...suspushanimcim ne guzel gunde bi kac seni görmek
Nasilsin nasil gidiyor hayat?
Tamam canimyok meyve bu satte olmaz şeker direk kilo meyve öğlene yoğurt ye yarım elma tarcın içine at ama yarım elma
Saat geç oldu canım bu saatte yemesen iyi olurSaat gec oldu sanki yemek icin dimi..simdi kalkip yapayim desem,neyse belki bi portakal falan yerimsagol nevom benim yaaaa annem olsana sen benim hergün bana börekler acsan baklavalar yapsan,etli pilavlar izgara bonfilelerrrr iskender kebaplaaaarrrrrr iskenderundaki burger Quiinnnnnn
Nasil canim çekti kuzum yaaa oooffffff ölürüm ölürüm belki ilerde birgün kacamak yapariz hedef kiloya ulasinca
Benim annemde Migrostan organic diye çok alır.valla kandırıyorlar miğrosta bizi organic diye :))))))))))))))))
Saat geç oldu canım bu saatte yemesen iyi olur
Amanın Miu mesajını görmesinZayıflayalım ayda bir yapayım
2 hafta sonra misafir almam lazım en az 7-8 çeşit yapmam lazım..Ev sahibi olunca nasıl kurtaracağım bakalım
Kesin kacamak olur nevoommm hic kaçışı yok vallaSaat geç oldu canım bu saatte yemesen iyi olur
Amanın Miu mesajını görmesinZayıflayalım ayda bir yapayım
2 hafta sonra misafir almam lazım en az 7-8 çeşit yapmam lazım..Ev sahibi olunca nasıl kurtaracağım bakalım
Benim annemde Migrostan organic diye çok alır.Ben ona kızıyorum Sebze mevsiminde yenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?