Bonus can senin hayat nasil gidiyor??
Ben yoğurt veya süt içiyorum canımNevom ayvada 50 cal var gece bile yiyebilrsin dedi uzman bilirkişi çok acıkırsannn valla işe yarıyor şişiriyor karnımı
Kendime uygun birşeyler ayarlamam lazımKesin kacamak olur nevoommm hic kaçışı yok valla
Aynen fiyonk makarnayi haslariz bol sarimsakli yogurt,ama sarimsak 7 8 büyük diş falan olacak,havanda dövüp yogurda karistiralim,makarnaya dök ustune de pulbiber yakarizzzzzzzzzzzzzzz derken ben bayiliyorum galibaya dünya nimetlerini yiyecan :))))))))))))) olmaz hayat geçmez ben severim ve sosyalim ama kitledim şimdi hedef var az daha verelim 1,5 tabak yeriz senle bol sarımsaklı
Evet severim cok severim hatta . Notumu aldim kitabi.
Gidiyor işte bi şekilde :) Badem agacini tavsiye ederim ortadogu hikayelerini seversen.
Allah hayirli kazanc nasip etsinde bol bol harca inş kitaplarina.
Oglunmu kuran ogreniyo?
Ben yoğurt veya süt içiyorum canımHatta bir süredir pul biber,yoğurt,limon yapıyorum.Ayvada deneyebilirim teşekkür ederim
Arada ben de kaçırdım bu yılhocam biliyom bak bunu valla ufaklığa hep mevsiminde yediriyorum ben diyette iken arada kaçıyor
Başladı canım 3 tarif geldiBalıklar başlamadı demi menü oradan çalacağım tarif kendime yapmak için balık serbest ızgarada diyette
Aynen fiyonk makarnayi haslariz bol sarimsakli yogurt,ama sarimsak 7 8 büyük diş falan olacak,havanda dövüp yogurda karistiralim,makarnaya dök ustune de pulbiber yakarizzzzzzzzzzzzzzz derken ben bayiliyorum galiba
Dondurucun var mi abla.Arada ben de kaçırdım bu yılHatta geçen haftalarda kabak aldım.Ama bitti daha almam.Mayısa kadar evdekilerle idare edeceğim
Acken sen, sen degilsinAynen fiyonk makarnayi haslariz bol sarimsakli yogurt,ama sarimsak 7 8 büyük diş falan olacak,havanda dövüp yogurda karistiralim,makarnaya dök ustune de pulbiber yakarizzzzzzzzzzzzzzz derken ben bayiliyorum galiba
Çok haldizim bugün, başım dönüyor evde koltuğa yığıldım elim kokum bile oynamıyor, ne yapmak lazım?
Regl gelememe sancısı çekiyorum günlerdir, şiştim, göğüslerim çok acıyor, nefret ediyorum şu regl öncesinden patlamaya hazır balon Leyla gibiyim..
Havuç çiğ sorun değil diye biliyorum pişince işler değişiyor...Ama bu mevsimde salatalıkta hormon var...Oda ayrı bir zarar
Saat geç oldu canım bu saatte yemesen iyi olur
Amanın Miu mesajını görmesinZayıflayalım ayda bir yapayım
2 hafta sonra misafir almam lazım en az 7-8 çeşit yapmam lazım..Ev sahibi olunca nasıl kurtaracağım bakalım
ya dünya nimetlerini yiyecan :))))))))))))) olmaz hayat geçmez ben severim ve sosyalim ama kitledim şimdi hedef var az daha verelim 1,5 tabak yeriz senle bol sarımsaklı
Ahhh çok istiyorum ama ne yazık ki yokDondurucun var mi abla.
Ben kabak patlican biber domates cigden koydum hep
Aman Allahim ben kalpten gidiyorum bugünahahhaha kız çık bu moddan açken hele allah seni ya nasılda iştahlı yazmış ahhahahha suyu koydum tencereye altını yaktım gelene kadar yaparım evde var fiyonklu istersen kıymalı sos da yaparım
Aman Allahim ben kalpten gidiyorum bugün
Cok canim cekti bitanemm mutlaka yapcam bigun mutlakaaaaaaa
Coco bir daha böyle aç kalma canım sonra ucu kaçarAynen fiyonk makarnayi haslariz bol sarimsakli yogurt,ama sarimsak 7 8 büyük diş falan olacak,havanda dövüp yogurda karistiralim,makarnaya dök ustune de pulbiber yakarizzzzzzzzzzzzzzz derken ben bayiliyorum galiba
Geçmiş olsun.Hayırlı geceler...Kizlar iyi geceler
Kizim cok hasta ondan gelemiyorum
Yarin isyerinden yazarim opuldunuz
Ooo siz kurutmalar yeter abla.Ahhh çok istiyorum ama ne yazık ki yok
Ama ben dolaba çiğ biber,domates, karnıyarık,taze fasulye ve semizotu koydum
Menemen ve kavanozda patlıcan yaptım.Bir de kurutmalarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?