Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nevom ayvada 50 cal var gece bile yiyebilrsin dedi uzman bilirkişi çok acıkırsannn valla işe yarıyor şişiriyor karnımı
Ben yoğurt veya süt içiyorum canımHatta bir süredir pul biber,yoğurt,limon yapıyorum.Ayvada deneyebilirim teşekkür ederim

ya dünya nimetlerini yiyecan :))))))))))))) olmaz hayat geçmez ben severim ve sosyalim ama kitledim şimdi hedef var az daha verelim 1,5 tabak yeriz senle bol sarımsaklı
Aynen fiyonk makarnayi haslariz bol sarimsakli yogurt,ama sarimsak 7 8 büyük diş falan olacak,havanda dövüp yogurda karistiralim,makarnaya dök ustune de pulbiber yakarizzzzzzzzzzzzzzz derken ben bayiliyorum galiba

Gidiyor işte bi şekilde :) Badem agacini tavsiye ederim ortadogu hikayelerini seversen.
Allah hayirli kazanc nasip etsinde bol bol harca inş kitaplarina.
Oglunmu kuran ogreniyo?
Evet severim cok severim hatta . Notumu aldim kitabi.
Sen bayagi yogunsundur 3cocuk falan .
Allah kolaylik versin can sagligi versin .
Ben kendim icin gidiyorum.
Ezberlerimi tecvidimi oturtmak icin.

Aynen fiyonk makarnayi haslariz bol sarimsakli yogurt,ama sarimsak 7 8 büyük diş falan olacak,havanda dövüp yogurda karistiralim,makarnaya dök ustune de pulbiber yakarizzzzzzzzzzzzzzz derken ben bayiliyorum galiba

ahahhaha kız çık bu moddan açken hele allah seni ya nasılda iştahlı yazmış ahhahahha suyu koydum tencereye altını yaktım gelene kadar yaparım evde var fiyonklu istersen kıymalı sos da yaparım

Acken sen, sen degilsin ))

Adaçayı iç bebeim hem ağrıya iyi geliyo hemde reglin sökmesine yardımcı :)

Havuç çiğ sorun değil diye biliyorum pişince işler değişiyor...Ama bu mevsimde salatalıkta hormon var...Oda ayrı bir zarar

Pişince noluyomuşş.. yıkıldım şuan

Off en zor şeyy.. Allah yardımcın olsun

ya dünya nimetlerini yiyecan :))))))))))))) olmaz hayat geçmez ben severim ve sosyalim ama kitledim şimdi hedef var az daha verelim 1,5 tabak yeriz senle bol sarımsaklı

Kız canımı çektirdiniz zalımlaaarrr

Dondurucun var mi abla.
Ben kabak patlican biber domates cigden koydum hep
Ahhh çok istiyorum ama ne yazık ki yok
Ama ben dolaba çiğ biber,domates, karnıyarık,taze fasulye ve semizotu koydum
Menemen ve kavanozda patlıcan yaptım.Bir de kurutmalarım var

ahahhaha kız çık bu moddan açken hele allah seni ya nasılda iştahlı yazmış ahhahahha suyu koydum tencereye altını yaktım gelene kadar yaparım evde var fiyonklu istersen kıymalı sos da yaparım
Aman Allahim ben kalpten gidiyorum bugün

Cok canim cekti bitanemm mutlaka yapcam bigun mutlakaaaaaaa

Coco bir daha böyle aç kalma canım sonra ucu kaçar
Yarın nasıl yersin düşünemiyorum

Ahhh çok istiyorum ama ne yazık ki yok
Ama ben dolaba çiğ biber,domates, karnıyarık,taze fasulye ve semizotu koydum
Menemen ve kavanozda patlıcan yaptım.Bir de kurutmalarım var
Ooo siz kurutmalar yeter abla.
Dondurucu gercekten buyuk nimet .
Insallah en kisa surede sana da nasip olur.
Hem diyet adina da iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…