sporumu yaptım geldiiim....patlıcanların kızarmasını bekliyorum karnıyarık yapıcam da elinin artığı...doğa nerelerde göremediim...
ooohhhhh harika yapmissin aman benimki evde olunca su getir cay yap elma portakal soy onu yap bunu yap demekten canima okuyor iyiki cok evde kalmiyoryemekte guzelmis afiyetle yiyin ama cok yagli olmasinn canim yoksa emegine yazik edersin.ben ne yemek yapsam acep
Ayy neden öyle diyorsun ki.Eşimle beraber olduktan sonra değil 3 gün 1 hafta bile dısarıya çıkmayabilirim
Ne güzel vaktinizi iyi değerlendirin.Bizimde en çok sevdiğimiz ve yaptığımız şeydi beraber film izlemek.Ama minik bıcırdan sonra pek mümkün olmadı.
Eşnede geçmiş olsun.
nasılsınız ganfed ipeeeek...diyeti bozmaya devammı ediyonuz yoksaaa...cumaya kadar toparlanın çabuuuuukkk......
bak anlatıyorum ipeek....profilime gir...aşağılarda ipek.. oluşturduğu albümler var oraya gir...orda create new albüm yazıyo ona tıkla...albüm başlığı yaz..albüm tipini seç özel olsun...değişiklikleri kaydet de..şlimdi albüm oldu sıra içini doldurmada...sağda resim yükle var ona bas...bi ekran açılacak dosya ekle de...sonra dosyaları seç de...resimlerin nerdeyse masaüstündeyse masaüstünü seç sonra resim dosyanı seç aç de....dosya açılınca güüstüne gelip sğtıkla görünümü küçükresimler yap şimdi resimlerini görüyorsun yüklicen resme tıkla aç de o resim kk daki ekrana geçiyor..sonra upload filese tıkla resimler eklentiler yazan yere geliyor bitir e tıkla resimler albüme geçmiş oluyor..değişiklikleri katdet de albümün hazır istediğin zaman silersin böyleceee...albüm düzenleyi seçip sil butonuno tıklayınca albüm siliniiir...anlatabildim miii...
hoşgeldiiin..ben de ipeğe resim yüklemeyi yazıyoduum...geldim safişim....
siz yenisiniz tabi canım artık beni sıkıyo valla ..gene de çok şikayetçi değilimde bi yazı dizdize geçirdik zatii...Ayy neden öyle diyorsun ki.Eşimle beraber olduktan sonra değil 3 gün 1 hafta bile dısarıya çıkmayabilirim
Ne güzel vaktinizi iyi değerlendirin.Bizimde en çok sevdiğimiz ve yaptığımız şeydi beraber film izlemek.Ama minik bıcırdan sonra pek mümkün olmadı.
Eşnede geçmiş olsun.
kız seni nöbetçi bırakmıştım ben....valla spora gitmesem ben de burdayım biliyon yani...bakıyorum bakıyorum kimse yok bende çıktım gittim hıhhhh:))
aa ben bi yöntem buldum süper karnıyarık yapıyom...patlıcanları soyuyom tuzlu suda bekletiyom biraz sonra fırçayla z.yağı sürüp az ama fırını altlı üsrlü yakıp 250 de tepsiye dizip fırına sürüyorum arada çeviriyorum 40 dk da süper kızarıyor tadda aynı...kıymayı zaten çok az yağla yapıyorum suyuna o kadar az yağ çıkıyorki inanamazsınız ....ooohhhhh harika yapmissin aman benimki evde olunca su getir cay yap elma portakal soy onu yap bunu yap demekten canima okuyor iyiki cok evde kalmiyoryemekte guzelmis afiyetle yiyin ama cok yagli olmasinn canim yoksa emegine yazik edersin.ben ne yemek yapsam acep
aman istemem ben habire yiyecek düşünür canım tatlı istediii, kek yapsana, şu yemee yapsana vs vs mutfakdan çıkmıyorum(
Yok safişim ya toparladık az çok.Zaten öyle aman aman bi kaçamak yapmadım.Hatta bugün tartıda bayağı yüzümü güldüren bi rakam gördüm ve biraz daha kendime geldim
oh oh iyi olmuuş...cumaya hepimizin yüzü gülcek desene...Yok safişim ya toparladık az çok.Zaten öyle aman aman bi kaçamak yapmadım.Hatta bugün tartıda bayağı yüzümü güldüren bi rakam gördüm ve biraz daha kendime geldim
Tamam saol canım.Birazdan eklerim o zaman.Teşkür
Utandıracaksınız kızı yawww.Eeee siz tecrübeli ablalardan öğrenecek çok şey varevet evet onlari guzel ve romantik 3 gun bekliyorbu simcik topige falanda ugramaz ha ne dersin safisim
Bugün kendimi çok iyi hissediyorum.Çok şükürsaferan ,ipekyol hg fistiklar nasilsiniz bakalim
kizlar siz sohbet ede djurun ben yemek yapip geleyim .kaybolmayin bir yere hacok surmez
bendeeeee .....hopbidi hopbidi oynayan smileyyy:))))))
hoşgeldiiin..ben de ipeğe resim yüklemeyi yazıyoduum...
siz yenisiniz tabi canım artık beni sıkıyo valla ..gene de çok şikayetçi değilimde bi yazı dizdize geçirdik zatii...
aa ben bi yöntem buldum süper karnıyarık yapıyom...patlıcanları soyuyom tuzlu suda bekletiyom biraz sonra fırçayla z.yağı sürüp az ama fırını altlı üsrlü yakıp 250 de tepsiye dizip fırına sürüyorum arada çeviriyorum 40 dk da süper kızarıyor tadda aynı...kıymayı zaten çok az yağla yapıyorum suyuna o kadar az yağ çıkıyorki inanamazsınız ....
bendeeeee .....hopbidi hopbidi oynayan smileyyy:))))))
kızlar size kızarmış patlıcanlarımın resmini ekliyim bakiim albüme az bekleyin...
Alemsin yaaa koptum görünceBenimkide kibarcık oldu
gitme saatim geldi byy
ganfedim kiz toparla kendini, yoksa bu gidisle diskalifiye olacaksin, hem kilolarindan olacaksin hemde bizlerden mahrum kalacaksinkiz sen benim dusmanikmmisin zaten diyet miyet yapamiyorum off ya bu ne dayanamiyorum .sen beni kirmizigule dovdurecen galiba
aaggg safisimm sen beni oldureceksin yinemi karni yarik kizz..yoksa enson saphirami yapmisti..off bu ara bu karni karik beni bozacak vallaselam kızlaaar.....sabahtan eşim bi türlüü çıkmadı evden ..ben de bıraktım spora gittim ...sporumu yaptım 100 dk....bacaklarım ağrıdı..süper oldu dambılda çalıştım..ayşemi gelinden aldım eve geldim akşama karnıyarık vaar..fırında kızartıyorum çok az yağlı oluyor tadıda süper oluyor..patlıcanları suya koydum geldiiim..bi bakiim kızlar naapmış....
oooo sahanee, esinin dediklerinden sonrada iyice motive olmussundur dahada gaza gelirsin artan fazlaliklar icin..superrr aysenimmmbugün gardrobumda uzun zamandır bekleyen bana olmayan giyemediğim şeyleri denedim
3 sene önce çok severek hemde baya bi para vererek aldığım boncuklu incili kazağımı giydim bol bile oldu
eşime gösterdim o da artık zayıflamasan mı dedi :))
hadi ordan dedim
aayyy yesinler romantizminiziiii.. istersen seni 3 gun izinli sayalimeşim 3 gün rapor aldı cuma akşamı gidecek bir daha göreve
bende eve tıkıldım onun yüzünden :)
uzun zamandır izlemek istediğim filmi izliycez şimdi
akşama girerim inşlh öpüyorum
ellerine saglik ablacim, dun aysen izinliydi..kimseye ceza yokkkMesaj sayimi 11-10-2011
kırmızıgül 8
saferan 11
doga3 17
ganfed 7
nev81 5
aysen_34 3
saphira 10
ansaaa 6
ipekyol 5
kupamı alır gerisine karışmam diyecektim ne kupayı görüyorum nede renkleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?