Seninkide maşallah süpermiş.Portakal elma soy ha..Bizde müdemadiyen çay yapılır.Meyve işini sağolsun kendi halleder ama benide deli eder.Tam yemek hazır olacak bi bakarım oturmuş meyve yiyor.E tabi sonra da yemek yemiyor.Aslında böylece bi anlamda diyet yapıyor ha ne dersniz
bak anlatıyorum ipeek....profilime gir...aşağılarda ipek.. oluşturduğu albümler var oraya gir...orda create new albüm yazıyo ona tıkla...albüm başlığı yaz..albüm tipini seç özel olsun...değişiklikleri kaydet de..şlimdi albüm oldu sıra içini doldurmada...sağda resim yükle var ona bas...bi ekran açılacak dosya ekle de...sonra dosyaları seç de...resimlerin nerdeyse masaüstündeyse masaüstünü seç sonra resim dosyanı seç aç de....dosya açılınca güüstüne gelip sğtıkla görünümü küçükresimler yap şimdi resimlerini görüyorsun yüklicen resme tıkla aç de o resim kk daki ekrana geçiyor..sonra upload filese tıkla resimler eklentiler yazan yere geliyor bitir e tıkla resimler albüme geçmiş oluyor..değişiklikleri katdet de albümün hazır istediğin zaman silersin böyleceee...albüm düzenleyi seçip sil butonuno tıklayınca albüm siliniiir...anlatabildim miii...
aman istemem ben habire yiyecek düşünür canım tatlı istediii, kek yapsana, şu yemee yapsana vs vs mutfakdan çıkmıyorum(
Kızlar ekledim fotoları ancak normalden daha şişman göründüm nedendir bilmiyorum.Bendeki fotolarla albğmdekiler arasında herhalde 10 kilo oynuyordur
kız o gene bendim ben de taktım az yağlı oluncada...çocuklarda bayılıy zatii..afeeeeet.....ganfedim kiz toparla kendini, yoksa bu gidisle diskalifiye olacaksin, hem kilolarindan olacaksin hemde bizlerden mahrum kalacaksinsakab ir yana toparlan artik..hem birazcikda utan yawww, o ne diyet miyet yapmiyorum diyorsun aaaa
aaggg safisimm sen beni oldureceksin yinemi karni yarik kizz..yoksa enson saphirami yapmisti..off bu ara bu karni karik beni bozacak valla( canim cokk istiyorrr
oooo sahanee, esinin dediklerinden sonrada iyice motive olmussundur dahada gaza gelirsin artan fazlaliklar icin..superrr aysenimmm
aayyy yesinler romantizminiziiii.. istersen seni 3 gun izinli sayalim
ellerine saglik ablacim, dun aysen izinliydi..kimseye ceza yokkk
öyle miiiii..ne güzel anlatmışım heehee heeeee...supersin safisim ben bile anladim ipek haydi haydi anlamistir.
Kızlar ekledim fotoları ancak normalden daha şişman göründüm nedendir bilmiyorum.Bendeki fotolarla albğmdekiler arasında herhalde 10 kilo oynuyordur
hoşgeldiiin..ben de ipeğe resim yüklemeyi yazıyoduum...
siz yenisiniz tabi canım artık beni sıkıyo valla ..gene de çok şikayetçi değilimde bi yazı dizdize geçirdik zatii...
kız seni nöbetçi bırakmıştım ben....valla spora gitmesem ben de burdayım biliyon yani...
aa ben bi yöntem buldum süper karnıyarık yapıyom...patlıcanları soyuyom tuzlu suda bekletiyom biraz sonra fırçayla z.yağı sürüp az ama fırını altlı üsrlü yakıp 250 de tepsiye dizip fırına sürüyorum arada çeviriyorum 40 dk da süper kızarıyor tadda aynı...kıymayı zaten çok az yağla yapıyorum suyuna o kadar az yağ çıkıyorki inanamazsınız ....
valla ben de bıkıyorum aşermiş gibi istiyoda istiyo....
kız çabuk beni arkadaş ekleeeee......
ben de patlıcanları albüm yaptım bi bakın ne olur tavada kızarmış gibi dimi ama..(işim yok patlıcan albümü yapıyom yaa)
ganfedim kiz toparla kendini, yoksa bu gidisle diskalifiye olacaksin, hem kilolarindan olacaksin hemde bizlerden mahrum kalacaksinsakab ir yana toparlan artik..hem birazcikda utan yawww, o ne diyet miyet yapmiyorum diyorsun aaaa
aaggg safisimm sen beni oldureceksin yinemi karni yarik kizz..yoksa enson saphirami yapmisti..off bu ara bu karni karik beni bozacak valla( canim cokk istiyorrr
oooo sahanee, esinin dediklerinden sonrada iyice motive olmussundur dahada gaza gelirsin artan fazlaliklar icin..superrr aysenimmm
aayyy yesinler romantizminiziiii.. istersen seni 3 gun izinli sayalim
ellerine saglik ablacim, dun aysen izinliydi..kimseye ceza yokkk
valla mukemel gorunuyorlar hem boylece hafifde olmus olurlar.karniyariksizda kalmamis oluruzdemi valla bende yapacam nefis gorunuyorlar
kız valla yağsız oluyor ben de kızartma çok yağlı diye hiç yapmazdım ..şimdi haftada 2 gülüm duymasııın....
ayy arkamdna iyi atıp tutmuşunuz sizi gibi hain domdomlar sizi
ne romantizm ama habire ıhlamur getir şurup getir ilaç getir :)
iyi olsada evde olsa gezebilsek biraz o da imkansız bizim için
Saol canım ya.Yok ben ne kadar incelsemde kararlıyım 62yi görecem.canim harika cikmissin dedigin gibide eger 10 kg dahada az gorunusun varsa daha ne istiyorsun .ne ugrasiyorsun diyetle miyetle mezun ol gitsin .valla harikasin
kız valla yağsız oluyor ben de kızartma çok yağlı diye hiç yapmazdım ..şimdi haftada 2 gülüm duymasııın....
Ben,m de en sevdiğim yemeklerden biridir bu yemek canımakşama karnıbahar böreği yapıcam enfes oluyo kızlar karnıbaharı sevmeyenler bile bayılıyo
karnıbaharı haşlayıp borcama yerleştriyorum
yoğurt un yumurta tuz az biraz sıvıyağ çırpıp karnıbaharın üstüne döküyorum
fırına atıyorum pişiyo 5 dk kala rendelenmiş kaşarını koyup eritip servis yapıyorum
ımmmm canım çekti :)))
Ohhhh,afiyet olsun canım.Bu arada spor filan maşallah harika gidiyorsun Saferan'ım,Allah nazarlardan saklasınselam kızlaaar.....sabahtan eşim bi türlüü çıkmadı evden ..ben de bıraktım spora gittim ...sporumu yaptım 100 dk....bacaklarım ağrıdı..süper oldu dambılda çalıştım..ayşemi gelinden aldım eve geldim akşama karnıyarık vaar..fırında kızartıyorum çok az yağlı oluyor tadıda süper oluyor..patlıcanları suya koydum geldiiim..bi bakiim kızlar naapmış....
ayy arkamdna iyi atıp tutmuşunuz sizi gibi hain domdomlar sizi
ne romantizm ama habire ıhlamur getir şurup getir ilaç getir :)
iyi olsada evde olsa gezebilsek biraz o da imkansız bizim için
ipeeek beni arkadaşın yap kız çabuuuk....
kız romantizm dediik.....dizdize dedik..aşkolsuun ne dedikkiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?