Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok anacim benimkinin ustune kimse olamaz .zamanim kisitli ayri ayri vakit ayiramam diyor bir elinde cay varsa digerinde meyve onunde cerezi yaninda yemegi hic affetmiyor homini girtlak goturuyor evde oldugu zamanlarda.onun yediklerini yesem kesin mide fesadina ugrarim ama adama hic bisey olmuyor kiloda almiyor yandigim o zaten.ustune bide dondurma yokmu der

supersin safisim ben bile anladim ipek haydi haydi anlamistir.

aman istemem ben habire yiyecek düşünür canım tatlı istediii, kek yapsana, şu yemee yapsana vs vs mutfakdan çıkmıyorum (

kiz doga seninkiyle benimki kardesmi yoksa bi arastiralim valla aynen oyle benimkide .bi oturtmaz beni .bide emrederek degil yag ceke ceke ister seninkide oylemi

Kızlar ekledim fotoları ancak normalden daha şişman göründüm nedendir bilmiyorum.Bendeki fotolarla albğmdekiler arasında herhalde 10 kilo oynuyordur

kız o gene bendim ben de taktım az yağlı oluncada...çocuklarda bayılıy zatii..afeeeeet.....
supersin safisim ben bile anladim ipek haydi haydi anlamistir.
öyle miiiii..ne güzel anlatmışım heehee heeeee...

Kızlar ekledim fotoları ancak normalden daha şişman göründüm nedendir bilmiyorum.Bendeki fotolarla albğmdekiler arasında herhalde 10 kilo oynuyordur

kız çabuk beni arkadaş ekleeeee......

ben de patlıcanları albüm yaptım bi bakın ne olur tavada kızarmış gibi dimi ama..(işim yok patlıcan albümü yapıyom yaa)

safisim ya bu yontem harikaymis valla ben yagda kizartiyorum .catala aldikca yag damliyor ya.o yuzden yapmaya korkuyorum

kız çabuk beni arkadaş ekleeeee......

ben de patlıcanları albüm yaptım bi bakın ne olur tavada kızarmış gibi dimi ama..(işim yok patlıcan albümü yapıyom yaa)

valla mukemel gorunuyorlar hem boylece hafifde olmus olurlar.karniyariksizda kalmamis oluruzdemi valla bende yapacam nefis gorunuyorlar

canim harika cikmissin dedigin gibide eger 10 kg dahada az gorunusun varsa daha ne istiyorsun .ne ugrasiyorsun diyetle miyetle mezun ol gitsin .valla harikasin

bana kizanada bakin hele bir o karniyariklardan ye bak ben seni hollandadan tr ye kadar kovalamiyormuyum gorursun sen
dikkat ediyorum tatlim diyetime dememe bakma bu hafta resmen ac dolastim dun haric

valla mukemel gorunuyorlar hem boylece hafifde olmus olurlar.karniyariksizda kalmamis oluruzdemi valla bende yapacam nefis gorunuyorlar

kız valla yağsız oluyor ben de kızartma çok yağlı diye hiç yapmazdım ..şimdi haftada 2 gülüm duymasııın....

ayy arkamdna iyi atıp tutmuşunuz sizi gibi hain domdomlar sizi

ne romantizm ama habire ıhlamur getir şurup getir ilaç getir :)

iyi olsada evde olsa gezebilsek biraz o da imkansız bizim için

kız valla yağsız oluyor ben de kızartma çok yağlı diye hiç yapmazdım ..şimdi haftada 2 gülüm duymasııın....

selam kizlar hg nasilsiniz aman ya bugun bu kk milleti yordu ha .bi gidip bi geliyor.saferanim gulum duysada bisey demez tam diyete uygun bisey .valla ben cok begendimellerine saglik

kız romantizm dediik.....dizdize dedik..aşkolsuun ne dedikkiii....

bugünki menümü yazam barimmm

sabah
yeşil çay
adaçayı

1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 kk peynir
3 zeytin
2 çay kaşığı reçel

öğle
1 kase yoğurt ve yulaf
yeşil çay
form çay

ara
1 fincan sütlü kayfe
1 çay bardağı fıstık

akşam
bir tabak karnıbahar :)
1 dilim çavdar ekmeği
belki 1 kepçede mercimek çorbası

ara
2 mandalina

canim harika cikmissin dedigin gibide eger 10 kg dahada az gorunusun varsa daha ne istiyorsun .ne ugrasiyorsun diyetle miyetle mezun ol gitsin .valla harikasin
Saol canım ya.Yok ben ne kadar incelsemde kararlıyım 62yi görecem.

Valla safiş ben en vazgeçilmezimdir karnıyarık ve sarma.Şimdi sarma falan yapmıyorum ama karnıyarık yapıyorum arada

Ben,m de en sevdiğim yemeklerden biridir bu yemek canım

Ohhhh,afiyet olsun canım.Bu arada spor filan maşallah harika gidiyorsun Saferan'ım,Allah nazarlardan saklasın

oda olur guzelim oda olur.gezersin tozarsinda .keyifte catarsin sen yeterki iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…