- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yardım etti de onun yaptığını içime sinmedi tekrar yaptım ama boruyu temizlediği duyunca nasıl yaptın ben yapamadim dediCanım çok geçmiş olsun. Sen hallettin bari temizliği eşine bıraksaydın o yapsaydı.
öğlenleri 90 dk yürürümDuruma göre artık olmadı sende eklersin zaten mortiliğin amacı bu değil mi gaza getirmek
Sağol balımof kötü olmuş, geçmiş olsun
Bende de var ondanYapan olsa yaptırırsın da kanser olmamak için kendim yapıyorum
Ooo bi jillian ci daha geliyorYetişiyorsun tabi bu durumda benimde jillian ve hıtt cardio eklemem gerekecek
Sağol balımÇok geçmiş olsun vaytim
Meyve yeseydin kahvaltida keske.
Karatay seker kisitlayici bi diyet illaki insanin cani istiyor vucut alisik birden nasil biraksin
Bi tane armutum var onu yiyim doğru diyon. Ben meyve de yemiyorum hiçMeyve yeseydin kahvaltida keske.
Karatay seker kisitlayici bi diyet illaki insanin cani istiyor vucut alisik birden nasil biraksin
Ne yapayım miu el mecbur iki çocuk durmadan çıkan bulaşık ve yarını bekletelim diyen eş olunca tamirak kaçınılmaz oluyor
Yaa ben seni ağlatır mıyım kıyamam sana ben. Yok yemicem kek mek, meyve yicem kahvaltıdaAğlarım ya nolcak ki
Ye bi çatal
Ay kolay gelsin geçen hafta biz aynı durumdaydık sök çıkar temizle. Gerçi boru yırtıkmış ondan lavabo akıyo hala. Komple değişcez yarın. Boşa elledik temizledik vıcık vıcık ıyyyyKafayı siyirdim heryer leş gibi bide yağlı ayyy
  bi çatal kek yesem nolurDu
akşam en geç 18.00 yerim yemeği, yok zaten öğlen ara gibi bir şey düşünüyorum, ya da kahvaltıyı 10 gibi yparsamda olur. ya da kahvaltıyı fazla alıp, öğlende aynısında yiyebilirim, şimdilik arayış aşamasındayım. sadece yemeğe çıkmak istemiyorum.
Bencede katilmalisin eflaliiiimmmmm cok keyifli hep beraber eğlenceli bi aktivite.tabii bölümü öcükler böcükler basmazsa sorun yok eglencesi kalmiyor o zaman
Sonu yok biliyom yiyince ardı arkası gelicek. Kahvaltı yapıyom geçer inşallah
ya sonu yok pınar inan sonu yok
kek yerineee kayısı, incir filan ye
fıstık ezmeli bri tarif var instagramda süper deniycem
hatta bitter ye en güzel tattlı
anladım cnm bende iki ögün dedim ama olmadı zorlandım
3 ögüde iyi oldu valla kendimi rahat hissediyorum
oyyyyyy malipinamSonu yok biliyom yiyince ardı arkası gelicek. Kahvaltı yapıyom geçer inşallah
Katıl canım neden olmasın
Sonu yok biliyom yiyince ardı arkası gelicek. Kahvaltı yapıyom geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?