Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya kızlar bu dolunay beni mahvediyor yani öyle gergin ve duygusalım ki anlatamam bugün yine bi kaç iş yerinden reddedildim artık beni işe alana asgri ücret verecem haaa
o da stres yapar ahucum. inşallah güzel bir iş bulursun dolunay beni de şişiriyor

Son düzenleme:
En kolayı yemek olduğu için yemeyi seciyorum bu kadar çok yememe rağmen suan kalp atışları 74 tüm gün 140 ustuydu nefes nefeseydi. Sakinleştim aklım başıma geldi sonuç yarın tartida göreceğim artilar. Yemek yerine kendimi spora vermeliyim kazancim daha iyi olacak gibi. Yarın dünden daha güzel olsun

Sabah10:00(aç karnına ceviz suyu)
Bir dilim kepek ekmeği
Yarım dom. Sal.
2 dilim hellim
Yağsız kıymalı yumurta 1 yumurtadan
Bol yeşillik

Öğlen14:00
Rus salatası

Ara00
Bir kupa biberiyeli çay
Mandalina portakal

Akşam18:30
2 tane dolma 4 tane sarma(ama çok küçük dolmalarım)
Bir parça kepek ekmeği
Bir kase yoğurt
Salata

Yatmadan önce
Tarçınlı çay

Su:2.50 lt
Spor yok bugün 3 saat bıyunca ütü yaptım ayakta çok yoruldum bacaklarım ağrıdı yapamadım yarına inşallah

Ya kızlar bu dolunay beni mahvediyor yani öyle gergin ve duygusalım ki anlatamam bugün yine bi kaç iş yerinden reddedildim artık beni işe alana asgri ücret verecem haaa
Hahaha cok tatlisin kız kismet bi yerlerde seni bekliyor sen sabret ...

İnşallah canım sabah cantana bi avucluk kuruyemiş bir iki salatalık at kriz gelince onları ye yada kalk kapının önüne çık nefes al yada wc ye kaç benim kaçış noktamdir kendisi bi dusun aklını topla tart nefes al ver

Rus salatası mayonezli mi akşam dolma sarma bi lokma ekmeğin ne işi var kuzum orada karbon olmuş bayagi

Ayy kuzum kıyamam bende 2012den beri işsizim.. bayaa laçkalaştım artık :) çok iyi anlıyorum senii

Enfeksiyon
Zature baslangici
2 gundur perisan oldu cocuk
Kuzum dikkat et aman göğsünü sıcak tut. Bende doğuştan zatürreliyim atlatana kadar ne çektik..

Oğlum irmik helvası kocam sütlaç istiyormuş binlokanta acayim da sipariş versin ler en iyisi

Ya bu ceviz suyu işe yarıyo mu yaa??

Sensiz bi gün düşünemiyorum artık canımsın canımız oldun

Ins dinlenmişsindir
Yaaaaaaa bütğn yorgunluğum uçtu gitti şimdi al işte

Kuzum menün çok güzel.. 2 mandalina da çok değil vicdan yaptırma kendine.. gayet güzel menü misssss akşama yoğurtdayiyeydinya
Selam kizlar
Gelemiyorum kuzucuk cok hasta
Ama aklimdasiniz
Geçmiş olsun handecim

Harika menüüüüüüü yaşasın gelsin eksiler
Alkol varsa suyu boooolca tüket emi kuzum

Hellööööö

Anne telefonuyla uyanan miu..

Kızlar perte çıktım gene uyumamıştım gece biliyonuz.. eve gelip sızmışım 1 saat

Napıyosunuz
Gunaydin fit kaptan

İçim çok acıyor bu duyguyu nasıl yeniyorsunuz hayatımda hicbirsey benim kontrolümde değil sadece komutlar var onlara uyuyorum özgür ruhumdan eser kalmadı

Yaaa en.yakinin esin seni düşünüyor daha ne olsun
Enfeksiyon
Zature baslangici
2 gundur perisan oldu cocuk
Oy yavrucuğa gecmis olsun

Gecti geriye degil ileriye odaklan dolunayı bosverin yahu biz kurtadammiyiz yani women

Toparladim kendimi normalde bu krizler haftada 1 oluyordu her hafta başa donuyordum. Uzun zaman olmayınca bi daha olmaz bi daha zayıf düşmem sandım ama yanilmisim kendimi hiç bırakmamam gerek. Şuan iyiyim mantıklı düşünmeye başladım. Yarın aldiklarimi markete geri goturecegim yanlış almisim diye yemeyi biraktim. 4 büyük poşet aburcuburla gelmistim eve 2 poşeti geri götüreceğim bir tane poşeti eşim yedi ozlemisim diyor ben 1 poşet yiyerek günü kapattım.

Bu cuma yeni bir rekabet var bomba gibi olacagim cuma günü

Menüm
Sabak 10:00
1 yumurta
Peynir
zeytin
2 dilim ekmek klasik kahvaltı

Ara 1 mandalina

Ara biraz yoğurtlu kuru biber kavurması bi kaç lokma yufka ekmek

Ara 3 hurma 3-4 çiğ fıstık

Akşam 18:30
1 kepçe çorba
Fırında sebzeli tavuk
Salata

Su 2 lt
Spor yatarken inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…