Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oooh süper menü. Sen bu hafta iyi vereceksin inşallah canım

Ay cidden mi bende yapiim.. tam olarak nasıl yapıyosun şimdi
Dün markete gitmiştim orada Ayça KAYA nin sayarak beslenme kitabını buldum. Şu an onu okuyorum bakalım inşallah ise yarar.
Ben hamileliğimin son 4 ayında o mantıkla 2 kilo aldım :) bence en mantıklı sistem o. 2 tane diyetisyen arkadaşım var ikisi d öyle diyo

Cok hakilisin. Ben de hep bunlari kafamda dusunup duruyorum. Her istedigimi yemek bana mutluluk getirmiyor ki. Ne kadar mutsuz olsam da yememeye calisiyorum. Cunku cozum degil bu. Hic bir derdimi cozmuyecek sonucta. Aksine daha birini de getirecek uzerine, fazla kilom olacak sevdiyim seyleri giyip, aynaya bakinca mutlu olamiyacagim. Kendime icin, kadin oldugum icin, gozelliyin icin but spor ve diyet. Bazen cok yorucu geliyor, ama faydali olani bu. Kendim icin biseyler yapiyorum en azindan

Bazen düşünüyorum şu çocukların uyutma düğmesi olsa akşam kapasak sabah acsak ne güzel olurdu diye. Uyumadan çocuk çok zor. Biz de ayaktayiz.
Hala uyumadi 2 saati gecti yatirmaya götüreli.esim geldibsimdi.ona devrettim de mutfagi topluyorum.Yemek yedikten sonra ocugu yedirip yatirayim uykusu geldi sonra toplarım dedim kaldi oyle pazara gitmisti esim onlar yerlesecek simdi de sut getirmis o kaynatilacak yogurt mayalanacak oyyy oyyy..bi.gun evde kimse yok dinleneyim dedin oglanin huysuz gunune denk geldi

Ay cidden mi bende yapiim.. tam olarak nasıl yapıyosun şimdi

Ben hamileliğimin son 4 ayında o mantıkla 2 kilo aldım :) bence en mantıklı sistem o. 2 tane diyetisyen arkadaşım var ikisi d öyle diyo
Ya öyle de kafamda deli sorular. Daha önce de biraz arastirmistim da o zaman ben zaten buna gore az yiyorum ki.ben kitabı bitirelim de seninle biraz bunu deneyelim mi morticim

Bu anlattığını o kadar çok yasiyorum ki.sahne birebir gozumde canlandi.uyutmaya uğraşırken dislerimi sıkıyor musum ben ister istemez. Sonra bi de baktım dislerim sizliyo. Bu günler ee geçecek inşallah sağlıklı olsunlar da deyip sabretmeye çalışıyorum ama insanda başka şeye heves kalmıyor.

Iyi aksamlar hatun kisiler .
Biraz kitabima gomuleyim.
Bol keyifler kuzum
Afiyet olsun canım. Çok karbonlu menü olmuş gün boyu karbon almışsın hep.. yarın daha az karbon almaya çalışırsan dengelersin hem
1 kup sekerle 1 bardak cay ictim kirlenmis oldum sanirim.Ama agzimin tadi cooook kotuydu.Yaptim pisman degilim.Yarin 1 dilim ekmek az yiyip temizlenecem
Hani sıfır kaçamak hande nerelerde oyyyyyy
İşte bu çakılım. Olan oldu bitti. Oh be silkelen kendine gel. Devamını getirmedikçe olacak bizden :)
3 hurma bir ara öğüne çok olur dikkat. Şeker ve fazla kalorili sonuçta. Menünün kalanı çok güzel afiyt olsun
@MiuLego kuzum ben yogurt sevmiyorum.ya ben meyve cok severim gunde 1 tane zor kesiyo secemiyorum ne yiyecegimi de bugun mandalinalar guzeldi yedim 2 tane
Oh işte afiyet olsun tadınj çıkar mandalinanın çok oldu diye üzülme:)
Kv sütlaç yollamış oğlana çok koymuş bayılırım sütlaça o bana ben ona bakıom amma yiyemiom yhaaa
Yiyemiyom değil kuzum yemiyom istemiyorum şeker almayayım bu saatte boşuna vücuduma de. Gidip göbüşe yağ olacak hep
Oglum hala uyumadi 2 saati gecti yine.Uyuyacak göz de yok keratada
Yer değişsek onla keşkeee
Dün markete gitmiştim orada Ayça KAYA nin sayarak beslenme kitabını buldum. Şu an onu okuyorum bakalım inşallah ise yarar.
Okuyunca beğendin mi faydalı mı geri dönüş yap emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…