Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın ve teşekkür ederim hoşbuldumm, bi yerden yakalayıp sohbete dalıcam inşallah

İnşallah hedefine çok çabuk ulaşırsın canım Bende 2 sene önce aynı boylarda aynı kilodaydım 60 rakamını görmüştüm normalde 55 ile evlendim 4 ayda 4 kilo almıştım hemen bu aylarda spora diyete başladım inan bana Nisan ayında 49.9 rakamını gördüm böyle mal satıyor gibi oldum ama Şubat gibi çoktan düşmüştüm 54 rakamına sonrası biraz zorladı ama imkansız değil kendine inan boyumuzda aynı şuanda korumadayım ama 50 rakamını ben kendime yakıştıramadım yüzüm çok ufak kaldı burnum büyük durdu 52-53 arası takılıyorum genelde sende bir ulaş kendince karar verirsin Burada muhabbet boldur herkes dürüstce davranıp dert dinler çare bulmaya çalışır verilen kilolara hep beraber seviniriz aldığımızda da hepimiz üzülür kızarız

Bide günaydın bırakayım şuraya...
Dün sabah kahvaltıya annemlerle amcamlara gittik ordanda bize geçtik geç vakite kadar bizdelerdi .annemler istanbul a ablama gidecek torunları gitmeden doyurmaya çalışıyolar bir ay yoklar en az.bende ozaman bi tık daha serbest olurum bi kapım azalır.annemlerin dönüşte daha zayıf bir ben görmelerini istiyorum

Günaydın kuzum eminim göreceksin kafanda çoktan bitmiş zaten

Gunaydin hanımlar hazirmisin cumaya
Antepia27 isin zor diyeyimde yemekten icmekten kesil nasil yenecem diye düsünmekten

Hee her s en evde otururken rakibin salonda ter atıyor hatta sana bisiklet ten yaziyor

Biraz teknolojiden anlasam sana ne capslar döktürürdüm ama sen yaptìm.say

Ay aynı bende nana gibi olurduk olsun bizim yarisimiz da güzel

Antepia27 bak anca 99.9 olursan yenilirim baskaca zor yani

Yaaa nasıl olama izaman haftaya devam edersek rövanş ya işte sana 99
haZirlamaya calisirim

Ablam senin durumlar nasıl yaklaştık mı partiye

Günaydın,

Üye almıyoruz normalde takıma..
Sadece şunu belirtmek isterim.. AKTİF olabilecek misin? Aktif olacaksan sadece alabiliriz takıma.. Aktif olmayınca olmuyor..Takım kalabalık.. öylesine takılmak için üye almaya yer yok.. Aktifsen liste için seni hazırlayabilceksek olabilir.. bunun cevabına göre karar verelim..

ayyy istediğim kilolardasın zaten bi 52 ye düşsem iyi hissetmeye başlarım. bu kiloları hayatım boyunca görmemiştim ama sağolsun bende bi koca var bütün marketi eve taşıyor dün akşam aç olduğumu bile bile önce tost yaptı, sonra kıt kıt yanımda cips yedi amaaaaa ben naptım, get ötede ye kokuyosun yağlı yağlı didim

sen beni al çenem düşüktür tabiki aktif olucam bi de miu ben 2 gün önce başladım aslında 62 ile. şuan 61 im hangisini başlangıç sayarsan kabulüm

Hoşgeldin deyip ah o kocalar yok mu diyecem..diyet sabotajcıları

Benim eşime benziyor eşin öyle tost falan yemez ama çeşit çeşit cipsler ve çikolata kekler doludur ev markete gider 1 büyük poşette abur cuburla geri döner içeceklerini saymıyorum bile o kilo almıyor evlenirken 55 idi şimdi 62 ama 3 senede o kadar yemeye çok iyi keyif yapmayı sevdiğimden ona karşı koyamam beraber yeriz ama abartmadan artık ara sıra hafta sonu yersem hafta içi aç geziyorum misal çok şükür aylardır yesem de sonra dikkat edip geri verdim bir daha o rakamları görmedim

Banu kendi kilodan çoook seninkini merak ediyorum

ay valla bende merak ediyorum
sabah hastaneye gidicem birde
kahvaltı yapmasam diyorum
tahlil filan isterse dr veririm diye
tartılıp çıkarım

Ben toto üstü için totoluk minder hazır edeyim en iyisi

bende bu hafta hiç tartılmadım ahu
ama saglam diyet yaptım
0 kaçamaklı diyet yaptım
son 6 aydır neredeyse en sıkı haftam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…