- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydın ve teşekkür ederim hoşbuldumm, bi yerden yakalayıp sohbete dalıcam inşallah
Yasakla kaptanım ya yarın Begüşte olmak istiyorum artık yoksa akşam bayılana kadar spor yapacağımÇok çakal gördüm seni nilişkom
Çok hoşuma gitti
Dur ben pınara sporu yasaklayım bugün
Günaydın kuzum eminim göreceksin kafanda çoktan bitmiş zatenBide günaydın bırakayım şuraya...
Dün sabah kahvaltıya annemlerle amcamlara gittik ordanda bize geçtik geç vakite kadar annemler istanbul a ablama gidecek torunları gitmeden doyurmaya çalışıyolarbir ay yoklar en az.bende ozaman bi tık daha serbest olurum bi kapım azalır.annemlerin dönüşte daha zayıf bir ben görmelerini istiyorum
Gunaydin hanımlar hazirmisin cumaya
Antepia27 isin zor diyeyimde yemekten icmekten kesil nasil yenecem diye düsünmekten
Biraz teknolojiden anlasam sana ne capslar döktürürdüm ama sen yaptìm.say
Valla korumaya geçmiş gibiyim 4 ay oldu.iyi koruyomuşum onu anladım.Günaydın kuzum eminim göreceksin kafanda çoktan bitmiş zaten
Çocukların beslenme için mi? Dün geçmiş ama aklında olsun pan kek güzel oluyor , hemen tavada pratik.beslenme için ne yapsam acaba
pratik birşey
Ablam senin durumlar nasıl yaklaştık mı partiyeHee her s en evde otururken rakibin salonda ter atıyor hatta sana bisiklet ten yaziyor
Ay aynı bende nana gibi olurduk olsun bizim yarisimiz da güzel
Yaaa nasıl olama izaman haftaya devam edersek rövanş ya işte sana 99
haZirlamaya calisirim
Banu kendi kilodan çoook seninkini merak ediyorumçok heycanlıyım yarın cumaaaaaa
bakalım sevincez mi yoksa toto üstüne oturcaz mı
hiç tartılmadım cumartesi sabah dışında
Demek ki sen bu işi beceriyorsun kuzum maşallah sanaValla korumaya geçmiş gibiyim 4 ay oldu.iyi koruyomuşum onu anladım.
Günaydın,ADINIZ: hepfit
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:61
HEDEF KİLONUZ:50
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: stres, hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski fit günlere dönmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: merhaba kamuda masa başı işte çalışan evli, çocuksuz biriyim. ay buraya hobilerimi falan yazasım geldi :) hayatım oldukça düzenli aslında, hiç bu kilolara çıkmamıştım ki yüksek lisans tezi beni mahvetti. fakat artık dur demem lazım, tezle birlikte yürütmeyi öğrenmenin zamanı geldi. diyet+eliptik şeklinde zayıflayacağım. beni kabul ederseniz sizle zayıflamak isterim
Ben toto üstü için totoluk minder hazır edeyim en iyisiçok heycanlıyım yarın cumaaaaaa
bakalım sevincez mi yoksa toto üstüne oturcaz mı
hiç tartılmadım cumartesi sabah dışında
İnşallah hedefine çok çabuk ulaşırsın canımBende 2 sene önce aynı boylarda aynı kilodaydım 60 rakamını görmüştüm normalde 55 ile evlendim 4 ayda 4 kilo almıştım hemen bu aylarda spora diyete başladım inan bana Nisan ayında 49.9 rakamını gördüm böyle mal satıyor gibi oldum ama Şubat gibi çoktan düşmüştüm 54 rakamına sonrası biraz zorladı ama imkansız değil kendine inan boyumuzda aynı şuanda korumadayım ama 50 rakamını ben kendime yakıştıramadım yüzüm çok ufak kaldı burnum büyük durdu 52-53 arası takılıyorum genelde sende bir ulaş kendince karar verirsin Burada muhabbet boldur herkes dürüstce davranıp dert dinler çare bulmaya çalışır verilen kilolara hep beraber seviniriz aldığımızda da hepimiz üzülür kızarız
Günaydın,
Üye almıyoruz normalde takıma..
Sadece şunu belirtmek isterim.. AKTİF olabilecek misin? Aktif olacaksan sadece alabiliriz takıma.. Aktif olmayınca olmuyor..Takım kalabalık.. öylesine takılmak için üye almaya yer yok.. Aktifsen liste için seni hazırlayabilceksek olabilir.. bunun cevabına göre karar verelim..
Hoşgeldin deyip ah o kocalar yok mu diyecem..diyet sabotajcılarıayyy istediğim kilolardasınzaten bi 52 ye düşsem iyi hissetmeye başlarım. bu kiloları hayatım boyunca görmemiştim ama sağolsun bende bi koca var bütün marketi eve taşıyor dün akşam aç olduğumu bile bile önce tost yaptı, sonra kıt kıt yanımda cips yedi amaaaaa ben naptım, get ötede ye kokuyosun yağlı yağlı didim
Benim eşime benziyor eşin öyle tost falan yemez ama çeşit çeşit cipsler ve çikolata kekler doludur evayyy istediğim kilolardasınzaten bi 52 ye düşsem iyi hissetmeye başlarım. bu kiloları hayatım boyunca görmemiştim ama sağolsun bende bi koca var bütün marketi eve taşıyor dün akşam aç olduğumu bile bile önce tost yaptı, sonra kıt kıt yanımda cips yedi amaaaaa ben naptım, get ötede ye kokuyosun yağlı yağlı didim
Banu kendi kilodan çoook seninkini merak ediyorum
Ben toto üstü için totoluk minder hazır edeyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?