aslanBurcun ne kız senin bu kadan kıskançlık aboo
Herkesler uyumuş sanırsam ben menumu yazim o vakit
Sabah peynirli omlet 2 dilim kep ekmek zeytin
Ara 1 elma
Öğlen etli kemiksuyu çorba 5 minik grissini yoğurt 3 kaşık
Aksam 1 kase tarhana çorbası 5 kaşık patlıcan yemeği 1 dilim k ekmek
2 lt su
Yatmadan limonlu sodali ayran içtim
süpersin banu şeytan sesine kulak vermeGünaydın ,
bugün geç kaldım 2 mil lesile yapabildim
kendi kendime uyu Banu boşver dedim ama sonra içim rahat etmedi kalktım yaptım
Miu seni fururumpatates kızartması hastasıyım yaa ben çiğ patates hariç her tür patates hastasıyım dün çocuklar yidi ben bele bele baktım
Pattis haşlama detoksu yiyecem bende oh afiyet olsun
balgam yasak mı yani balgam deme balgam midemi bulandırıyor kanlı balgam falan diyince kötü oluyorum balgam derse yemek yiyemem mi diyorsun yani@MiuLego lütfen şu balgamlımesajları yazma yemek yerken de okuyorum burayı valla midem ağzıma geliyor
vayyyyyyyy minnağıma bak heleeeDün ki menüm@MiuLego @begum75
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe brokolili sebze çorbası + yarım porsiyon kurufasulye + 1 kase salata
Ara; 15:00 - 2 fincan türk kahvesi + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:30 - 1 ad.kerevizin %70 kısmı + 1 ad.yeşil elma + 2 ad.ceviz + yoğurt
33 dakika tempolu yürüyüş + 25 dakika jillian / bacaklarım çok ağrıyor pert oldum+ 10 dakika pilates :212,50 point
Akşamcılar temizim@Sarayca @begum75 Nare83 Cutemom007 @ada81 @Triplimelek Megi
tamam o iş bendeYasakla kaptanım ya yarın Begüşte olmak istiyorum artık yoksa akşam bayılana kadar spor yapacağım
aşırı meraktayımçok heycanlıyım yarın cumaaaaaa
bakalım sevincez mi yoksa toto üstüne oturcaz mı
hiç tartılmadım cumartesi sabah dışında
Hoşgeldin deyip ah o kocalar yok mu diyecem..diyet sabotajcıları
Benim eşime benziyor eşin öyle tost falan yemez ama çeşit çeşit cipsler ve çikolata kekler doludur evmarkete gider 1 büyük poşette abur cuburla geri döner keyif yapmayı sevdiğimden ona karşı koyamam beraber yeriz ama çok şükür aylardır yesem de sonra dikkat edip geri verdim bir daha o rakamları görmedim
Gelen hep böyle diyor.. sonra ortalıklarda olmuyor ama..sen beni al çenem düşüktürtabiki aktif olucam bi de miu ben 2 gün önce başladım aslında 62 ile. şuan 61 im hangisini başlangıç sayarsan kabulüm
Gelen hep böyle diyor.. sonra ortalıklarda olmuyor ama..
bu durum beni geriyor sonra.. emin misin aktif olacaksın bak söz çıktı ağzından..
bugün sabahki kilon başlangıç kilon olacak canım tam kaçsa onu yaz da bana şimdi..
aslan
süpersin banu şeytan sesine kulak verme
detoks yapmaaaaa
balgam yasak mı yani balgam deme balgam midemi bulandırıyor kanlı balgam falan diyince kötü oluyorum balgam derse yemek yiyemem mi diyorsun yani
balgam
balgam
balgam
vayyyyyyyy minnağıma bak heleee
menüsü tertemizzzzz
sporu harikaaa
jillian bile yapılmış
tamam o iş bende
aşırı meraktayımsabah kaçta paylaşırsın kilonu ona göre erkenden uyanayım alarm kurup
ahu kuzum her okulun fakültenin şartları farklı oluyor.. nereyi düşünüyorsan önceki ilanlarına bir bak derim ben.. neler istenmiş.. kimisi not ortalaması kısıtı koyuyor kimisi dil .. ales puanı lazım bir de .. bunların hepsinde taban puan ne isteniyor bir bak.. geçmiş ilanlarında yazar..@MiuLego bana yüksek lisans sürecini anlatsana kuzum zor mu..ama ünv havası yeniden almak çok cezbedici gelyio.vardır sende kitaplar bide yanancı dil sınavı da şart mı.e yds nasıl sence.?hadi aydınlat beni.
tam 61.0 mı?çok eminim merak etme sen, istediğim kiloya düşene kadar gitmem.
bu sabah ki 61
buarada ben de aslan burcuyum
@MiuLego bana yüksek lisans sürecini anlatsana kuzum zor mu..ama ünv havası yeniden almak çok cezbedici gelyio.vardır sende kitaplar bide yanancı dil sınavı da şart mı.e yds nasıl sence.?hadi aydınlat beni.
Hedef büyük kaptanım bacaklar pert oldu o jillian bacı neymiş yavayyyyyyyy minnağıma bak heleee
menüsü tertemizzzzz
sporu harikaaa
jillian bile yapılmış
tamam o iş bende
ayyyy bi de bi tane ye diye burnuma sokuyorsen ye yaza plajda görüşürüz dedim
flaş flaş flaşşşşşşşşşşşşş
ahahahahah valla sesli güldüm kız
iyi bir rakamsa tartı fotosu atarımm
kötü ise beni daha aramayın
az sonraaaaaaaaaaaaaaaa
bir hafatadır tartımmayan
müzmin şişko adayımız kaç kilo verdi
yada vermedi , diyet yaptı belki yerinde saydı az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şaka bir tarafda mium çok zor kalktım ya
bugün erkenden bayılcam kesin
tam 61.0 mı?
hoş geldin aramıza o halde
Hedef büyük kaptanım bacaklar pert oldu o jillian bacı neymiş yaAz alışayım da diğer levellere sonra geçerim Geçen cuma ki rakama döndüm bu sabah itibariyle bugün daha iyi olacak ve ondan önceki hafta ki rakamına döneceğim
Bence de sen kanma onaBende yaza çok fit olmak istiyorum vücudum fit ve diri olmalı o yüzzden bu sefer spora ağırlık vereceğim
tamamdır hadi bakalım 50 ye doğru yol almaca başlasın:)evet canım 61,0 tam, hoşbuldummm
flaş flaş flaşşşşşşşşşşşşş
gözler masum un kilo paylaşımı bekliyorrrr
heyecan doruktaaaaaaaaaaaaa
masum sulu gözlerle mi tartıdan inecektiiiiiiiii
yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
horon teperek mi tartıdan inecektiiiiiiiiii
halk meraklıııı
7. takım ahalisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tetikte bekliyorrrrrrrrrr
ponponlar hazırrrrrrrrrrrrrrrrr
ne biçim de stres yüklemesi yaptım
ayy benim salak bünye malum çokta şeyyapmamamakk lazımmm
Hedef büyük kaptanım bacaklar pert oldu o jillian bacı neymiş yaAz alışayım da diğer levellere sonra geçerim Geçen cuma ki rakama döndüm bu sabah itibariyle bugün daha iyi olacak ve ondan önceki hafta ki rakamına döneceğim
Bence de sen kanma onaBende yaza çok fit olmak istiyorum vücudum fit ve diri olmalı o yüzzden bu sefer spora ağırlık vereceğim
Yok dil neymiş yenı duydum ah ah evlenmeden once akademısyenlık hayallerim vardı oyp ye hazırlanmıştım ama olmadı o yılki ajanda ma bu yıl hedefleri diye en sona hİÇ bir yer olmazsa okulda çalışmak yazmıştım ve su an okulda calısıyorumahu kuzum her okulun fakültenin şartları farklı oluyor.. nereyi düşünüyorsan önceki ilanlarına bir bak derim ben.. neler istenmiş.. kimisi not ortalaması kısıtı koyuyor kimisi dil .. ales puanı lazım bir de .. bunların hepsinde taban puan ne isteniyor bir bak.. geçmiş ilanlarında yazar..
zor mu dersen aslında değil.. keyifli öğretici.. ben çalıştığım için zorlanıyorum yoksa çok keyifli..
yökdil vardı bir ay önce keşke girseydşn baya da kolaymış.. yökdil ya da yds e-yds hepsi oluyor dil puanı için dene derim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?