Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burcun ne kız senin bu kadan kıskançlık aboo
aslan

Günaydın ,

bugün geç kaldım 2 mil lesile yapabildim
kendi kendime uyu Banu boşver dedim ama sonra içim rahat etmedi kalktım yaptım
süpersin banu şeytan sesine kulak verme
Miu seni fururum patates kızartması hastasıyım yaa ben çiğ patates hariç her tür patates hastasıyım dün çocuklar yidi ben bele bele baktım
Pattis haşlama detoksu yiyecem bende oh afiyet olsun
detoks yapmaaaaa
@MiuLego lütfen şu balgamlı mesajları yazma yemek yerken de okuyorum burayı valla midem ağzıma geliyor
balgam yasak mı yani balgam deme balgam midemi bulandırıyor kanlı balgam falan diyince kötü oluyorum balgam derse yemek yiyemem mi diyorsun yani

balgam

balgam
balgam
vayyyyyyyy minnağıma bak heleee
menüsü tertemizzzzz
sporu harikaaa
jillian bile yapılmış

Yasakla kaptanım ya yarın Begüşte olmak istiyorum artık yoksa akşam bayılana kadar spor yapacağım
tamam o iş bende

çok heycanlıyım yarın cumaaaaaa
bakalım sevincez mi yoksa toto üstüne oturcaz mı
hiç tartılmadım cumartesi sabah dışında
aşırı meraktayım sabah kaçta paylaşırsın kilonu ona göre erkenden uyanayım alarm kurup

Hoşgeldin deyip ah o kocalar yok mu diyecem..diyet sabotajcıları

ayyyy bi de bi tane ye diye burnuma sokuyor sen ye yaza plajda görüşürüz dedim

sen beni al çenem düşüktür tabiki aktif olucam bi de miu ben 2 gün önce başladım aslında 62 ile. şuan 61 im hangisini başlangıç sayarsan kabulüm
Gelen hep böyle diyor.. sonra ortalıklarda olmuyor ama..

bu durum beni geriyor sonra.. emin misin aktif olacaksın bak söz çıktı ağzından..

bugün sabahki kilon başlangıç kilon olacak canım tam kaçsa onu yaz da bana şimdi..

çok eminim merak etme sen, istediğim kiloya düşene kadar gitmem.
bu sabah ki 61
buarada ben de aslan burcuyum

aslan

süpersin banu şeytan sesine kulak verme

detoks yapmaaaaa

balgam yasak mı yani balgam deme balgam midemi bulandırıyor kanlı balgam falan diyince kötü oluyorum balgam derse yemek yiyemem mi diyorsun yani

balgam

ahahahahah valla sesli güldüm kız
iyi bir rakamsa tartı fotosu atarımm
kötü ise beni daha aramayın

az sonraaaaaaaaaaaaaaaa

bir hafatadır tartımmayan
müzmin şişko adayımız kaç kilo verdi
yada vermedi , diyet yaptı belki yerinde saydı az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şaka bir tarafda mium çok zor kalktım ya
bugün erkenden bayılcam kesin

@MiuLego bana yüksek lisans sürecini anlatsana kuzum zor mu..ama ünv havası yeniden almak çok cezbedici gelyio.vardır sende kitaplar bide yanancı dil sınavı da şart mı.e yds nasıl sence.?hadi aydınlat beni.
ahu kuzum her okulun fakültenin şartları farklı oluyor.. nereyi düşünüyorsan önceki ilanlarına bir bak derim ben.. neler istenmiş.. kimisi not ortalaması kısıtı koyuyor kimisi dil .. ales puanı lazım bir de .. bunların hepsinde taban puan ne isteniyor bir bak.. geçmiş ilanlarında yazar..

zor mu dersen aslında değil.. keyifli öğretici.. ben çalıştığım için zorlanıyorum yoksa çok keyifli..

yökdil vardı bir ay önce keşke girseydşn baya da kolaymış.. yökdil ya da yds e-yds hepsi oluyor dil puanı için dene derim kuzum

@MiuLego bana yüksek lisans sürecini anlatsana kuzum zor mu..ama ünv havası yeniden almak çok cezbedici gelyio.vardır sende kitaplar bide yanancı dil sınavı da şart mı.e yds nasıl sence.?hadi aydınlat beni.

canım ales ve yds puanı lazım tezli yapabilmen için(tezsizde yabancı dile gerek yok, ya da tezsiz başlayıp sonradan yabancı dili halledip tezliye çevirebilirsin). sonra lisans not ortalaman+ales+yds yüzdeleri var çarpılıp hesaplanıyor, buna göre mülakata giriyorsun. mülakat olumlu olursa kabul edilip ders dönemine başlıyorsun

vayyyyyyyy minnağıma bak heleee
menüsü tertemizzzzz
sporu harikaaa
jillian bile yapılmış

tamam o iş bende
Hedef büyük kaptanım bacaklar pert oldu o jillian bacı neymiş ya Az alışayım da diğer levellere sonra geçerim Geçen cuma ki rakama döndüm bu sabah itibariyle bugün daha iyi olacak ve ondan önceki hafta ki rakamına döneceğim
ayyyy bi de bi tane ye diye burnuma sokuyor sen ye yaza plajda görüşürüz dedim

Bence de sen kanma ona Bende yaza çok fit olmak istiyorum vücudum fit ve diri olmalı o yüzzden bu sefer spora ağırlık vereceğim

flaş flaş flaşşşşşşşşşşşşş

gözler masum un kilo paylaşımı bekliyorrrr

heyecan doruktaaaaaaaaaaaaa

masum sulu gözlerle mi tartıdan inecektiiiiiiiii

yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

horon teperek mi tartıdan inecektiiiiiiiiii

halk meraklıııı

7. takım ahalisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tetikte bekliyorrrrrrrrrr

ponponlar hazırrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy benim salak bünye malum çokta şeyyapmamamakk lazımmm

yemedimmm kandıramaz, gözümün önünde şöyle bir sahne var.
ben taş gibi olup, içeceğimi içerken göbeğine bakıp bir zamanlar aç ama gururlu bir kadın vardı diyeceğim

Yok dil neymiş yenı duydum ah ah evlenmeden once akademısyenlık hayallerim vardı oyp ye hazırlanmıştım ama olmadı o yılki ajanda ma bu yıl hedefleri diye en sona hİÇ bir yer olmazsa okulda çalışmak yazmıştım ve su an okulda calısıyorum  dertlendi m bak ama Çocuklar okula bi baslasın birlikte okuyacağız insallah o zamana umarım İl dışı tayin de cıkmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…