Oy senin pıtı pıtı yapan barnaklarınaa
Sagol kuzum.Tabikisi yimedimmm.dolaptaki tavukgogsune bakmadim bile firindaki boregi kapi disari ettim birazdan pogaca da yapmicam kuskus salatasini da camdan attim.
kız sıralamayı ben yapıyom zatenKaptanım kışkırtma ya nasıl benden yanasın
ay masummmm onun kokusu ayyyy
Sevenleri ayırmayınspor yapma
kasların dinlensin
yarına artı gelir
yapma spor
yapma didim spoooor
sevenler kavuşsun gız
Aldım meşajı
tetikte bekliyorum bakalım doğru kararı verebilecek misin
A saraycam bilmiyordum Ece'nin teorisi vardı ya mortim in mortisi ortim diye siz guclerinizi birlestirdiniz sandım canım saraycam güzel saraycam
Zaten nerdeyse kaptanlar Begüm falan hep ececiler çok yanlizdim depresyon a gidecektim sevenim destekleyenim yok diye
Allah razı olsun gören de kimden kaçıyorsun derkız sıralamayı ben yapıyom zatenalıcım seni begüşümün grubuna rahat olsana
ay masummmm onun kokusu ayyyy
aynen bir daha çocuklara kızartıcam ama ya yemiyorlar napim
ben olsam bende kızartma yerim
çocuklara dedimki karnıbahar yemezseniz küserim kv demlerde var
geldiler masayabiz kb yiycez annem kümesin diyorlar ahahah kv mor
tabi sonra şaka yaptıgımı söyled,m napim, ben olsma bende köfte yerdim yaw
Aldım meşajı
ahahahahaa nil kaptan kötü begüm kaptan iyi sen begüme git nilişkom destekçinimAllah razı olsun gören de kimden kaçıyorsun derkendimden
Yok canım yoğurda küçücük mayonez sarımsak kattım. Kerevizi temizledim rendeledim içine kattım Ama temizlerkenki kokusu çok geldi hala elim kokuyor.Ahahahaha kuzum yemeğini mi yedin ben yoğurtla bol dereotu falan yerim çok severim
Zamanında karının biri( şimdi kocam olan) sevgilim için bana mesaj atmıştı bırak onu o benim seviyorum diye. Ben de al tepe tepe kullan hayrını gör dediydim. Girmem ben sevenlerin arasınaSevenleri ayırmayın
Evet yaaa neyse dolapta ananas var onu öğle niyetine yerim akşam mercimek yine.anaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ananas müthiş bi meyve yahuuuuuEvet yaaa neyse dolapta ananas var onu öğle niyetine yerim akşam mercimek yine.
Ben hic spor yapmadim miu cezami verecek@eflalim çarşamba sporun varmıydı?
@cakil80 senin sadece cumartesi sporun var...
@Sarayca
@Nefs
nar_cicegim senin hiçsporun yok sanırım
kızlar sizin sporlarınız ne alemde??
sonra da saçını başını mı yoldun kadınınZamanında karının biri( şimdi kocam olan) sevgilim için bana mesaj atmıştı bırak onu o benim seviyorum diye. Ben de al tepe tepe kullan hayrını gör dediydim. Girmem ben sevenlerin arasına
Biraz keskindir kokusu ama sarımsak falan neden almadı acaba yaYok canım yoğurda küçücük mayonez sarımsak kattım. Kerevizi temizledim rendeledim içine kattım Ama temizlerkenki kokusu çok geldi hala elim kokuyor.
Zamanında karının biri( şimdi kocam olan) sevgilim için bana mesaj atmıştı bırak onu o benim seviyorum diye. Ben de al tepe tepe kullan hayrını gör dediydim. Girmem ben sevenlerin arasına
Yok be ne yolcam çok fena koymştm lafı ama. Herifi aradım ayrılmıştık o zaman. Eski şırfntılarınla beni muhatap etme ben alışık değilim or... larla muhatap olmaya, rahatsız etmeyin beni allah mutlu etsin dedim.sonra da saçını başını mı yoldun kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?