Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay masummmm onun kokusu ayyyy

aynen bir daha çocuklara kızartıcam ama ya yemiyorlar napim
ben olsam bende kızartma yerim

çocuklara dedimki karnıbahar yemezseniz küserim kv demlerde var
geldiler masayabiz kb yiycez annem kümesin diyorlar ahahah kv mor
tabi sonra şaka yaptıgımı söyled,m napim, ben olsma bende köfte yerdim yaw

ecemavi ececiyiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çocuklar çok fena zehir gibiler hahahaha
akıllı hatunsun keşke benim olsan
Allah razı olsun gören de kimden kaçıyorsun der kendimden
ahahahahaa nil kaptan kötü begüm kaptan iyi sen begüme git nilişkom destekçinim

Ahahahaha kuzum yemeğini mi yedin ben yoğurtla bol dereotu falan yerim çok severim
Yok canım yoğurda küçücük mayonez sarımsak kattım. Kerevizi temizledim rendeledim içine kattım Ama temizlerkenki kokusu çok geldi hala elim kokuyor.

Zamanında karının biri( şimdi kocam olan) sevgilim için bana mesaj atmıştı bırak onu o benim seviyorum diye. Ben de al tepe tepe kullan hayrını gör dediydim. Girmem ben sevenlerin arasına
sonra da saçını başını mı yoldun kadının

Yok canım yoğurda küçücük mayonez sarımsak kattım. Kerevizi temizledim rendeledim içine kattım Ama temizlerkenki kokusu çok geldi hala elim kokuyor.
Biraz keskindir kokusu ama sarımsak falan neden almadı acaba ya
Zamanında karının biri( şimdi kocam olan) sevgilim için bana mesaj atmıştı bırak onu o benim seviyorum diye. Ben de al tepe tepe kullan hayrını gör dediydim. Girmem ben sevenlerin arasına

Ahahhahaa kıyamam ya Saçını başını yolsaydın kız

sonra da saçını başını mı yoldun kadının
Yok be ne yolcam çok fena koymştm lafı ama. Herifi aradım ayrılmıştık o zaman. Eski şırfntılarınla beni muhatap etme ben alışık değilim or... larla muhatap olmaya, rahatsız etmeyin beni allah mutlu etsin dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…