Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar. Oglum bu gecebiraz daha iyiydi cok şükür. Grip oluyo oksuruyo baya.

hepfit hosgeldin adina gicik oldum ne demek hep fit hep fit olsak bu takimda olmazdik iyi tarafindan bakalim
Canım benim grip ve öksürük için prospan kullan bitkisel bi ilaç biraz pahalı ama işe yarıyor her gripte ve öksürük kullanabilirsin

hah korkuttt tam olsun

anammm ben de fatma memnun oldum, 4 oğlan anası deyince de bi temizlik ve yemek geldi niyeyse aklımaben kocamınkini toplayamıom ben de 30 yaşında evli,çocuksuz ve sporda iddalı
Sporda iddialı bizim tk iddasiz var anam herkes spor hastasi

Ben kerevizi sevemedim çok özür dilerim kereviz senden çok farklı kokuyorsn kuzucum
Kerevizi rendele içine süzme yoğurt dere otu sarımsak azıcık karabiber köy üstüne az tereyağı ile pul biber kizart offf canım çekti bak yine

cnm eşin kendi hatalarını düşünecektir eminim
erkekler böyle konuşa konuşa, ancak dank ediyor cnm ya
Biraz ağır gitti banum dilimin ayarı olmadı bu defa bilmiyorum ama alındı kırıldı ilk defa bu sözleri benden duydu
Bu kafayla gidersen yakında yanında kimse kalmayacak dedim bende dahil herkes senden kaçacak dedim çocukların bile senden uzaklaşacak kendine diline sahip çık sonunda tek başına yanlız kalacaksın insanlari senden nefret etmeye zorluyorsun uslubunu düzelt yoksa kimsen olmayacak hayatında dedim ağır oldu bayağı agir

Ben geldim
Etiketlerinizi okudum. Okurken doldu gözlerim... Ne güzelsiniz be... Nası da merak etmişsiniz... Sizi merakta koyduğum için de ayrıca üzgünüm...

İşte böyle cins bir huyum var. Derdim olduğunda kaçıyorum kabuğuma çekiliyorum. Kimsecikleri üzmeyim dedim.

Ausencia mesaj atmışsın sağlıkla ilgili mi diye. aklına getirme en kötüsünü iyiyim sağlıktan yana problemim yok şükür kurban olduğum...

Ailevi bir takım problemlerim var. Ben ve babamla ilgili.
Aşılacak mı bilmem ama toparladım kendi içimde.
Sözün özü feylesofa vermek istemiyorlar.
Nedenlerini nasıllarını sormayın nolur... Sadece şunu bilin istiyorum geçersiz sebepler.
Önyargılar falanlar filanlar...
Atanmamı isteme falan işi yokuşa sürmekmiş onu anlayınca bi konuşayım dedim.
Olanlar oldu işte. Üzgünüm kırgınım accık. Ama hepsi geçecek...
İnanın sürekli girmek istedim ama o kadar moralsiz ve bitiktim ki kimsenin enerjisini emmek istemedim.
Sizler nasılsınız ki acep?

dün kv yaptıgı köfte böyle içli köftenin haşhaşlısı gibi çok güzeldi
evdeki karnıbahar kaldı tabi yiyen olmadı
bende iş yrine getrimiycem bir daha çok fena kokuyor
Canım o köfte den yiyebilirdin aslında gündüz. Bulgur değil mi?

İgdem güzel kalpli güzel insan rabbim çıkış yolu rahatlık versin çıkış yolu göstersin rabbim inşallah herşey o güzel kalbin gibi güzel olur gel buraya bi opeyim seniayyy dur biraz daha opeyim ozlemisim

İyisin bari :)
İnş evlenirsiniz sıkıntıların uçar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…