Geçmiş olsun kuzum şakasına takılıyorum yaDün bişey yapmadım kuzum.eşim izinliydi, sırt ağrım var diye izin vermedi yapmama
sen rahat ol yakında furma miu demeye başlarsın :)zaten spor yapmazsam sen patakla diye geldim anacım ben bu takımayoksa başka takıma girmeyi düşünmüyordum
ahahahah sendemi ankaraaaaa
ay durun bi erik dalı koyuvercemmm
geçmiş olsun ece aha benim anam da çekti 2 aslan kız annesi hala da çekiyorBende de iki aslan kız var biri 14 digeri4 yasinda anam ben nerelere gidem
Günaydıınnsabah sabah bu kaaa enerjiyi nerden buluyonuz hele de miu Bi kahve yapim barim
Ben de tam daş olucammmmmmmmm
evliyim daha çocuk yok ama yumuşak yaaaama yaza daş olacagmm
Şaka ciddi olamazsın açılman kaç saat sürdü hey maşallah helll olsun bnde çok zorlandim 2 gün sancı çektim suni sancımda çektim catim darmis anam ağladı 2 gün açıdan sonra açlığa dayanamadım bayılmışım sonra sezaryen ama hep içimde kaldı. O anı yaşamak isterdim Bn birde bni sezaryen yapacak doktor um benm doktorumdu Bn ne kafasindaysam doktorumu kendisine şikayet ettimNe güzel :))) hamilelik kilolarım munimdadır hic yüksek olmadı kızım 4.1 kilo olmasına rağmen ben almadımbenim metobolizma terst işliyor ayarsiz ondan
Bana kuzenime verdi 4 sene once canim. O da spor magazadan almisti. Ama ben Azerbaycandayim. Senin bulmana yardimci olamam S Sguat girls
Ever canim come etkili. Belim inceldi epeyi. Ama Jillian ablanin da hakkini yememek lazim :)
Belimi olcmedim, baya bi inceldi ama
Hell olsun.Evet 3 dogum 3 de normal oğlumda 3.9 dogdu yani kiloları hep yüksek oluyor üstelik son dogumumda ameliyattı hazırlattı dr dedi ben deniyecegim dedim
spor yapmaAllah'tan gazla çalışmıyomben seni de seviyorum seve seve gelirim kuzucum
Siz de çatlayın miu nehir
Ahahahaha kuzum yemeğini mi yedin ben yoğurtla bol dereotu falan yerim çok severimBen kerevizi sevemedimçok özür dilerim kereviz senden çok farklı kokuyorsn kuzucum
Sağol kuzumGeçmiş olsun kuzum şakasına takılıyorum yapek üzülmedim ama yapmadığına hem rahatsızlığın iyi olmuştur hem de ponponlarım hazırdı begum75 sallamaya başlayalım
Eki Görüntüle 2076177
şükür Berna çok sevindim iyi olmasınaGünaydın kızlar. Oglum bu gecebiraz daha iyiydi cok şükür. Grip oluyo oksuruyo baya.
@hepfit hosgeldin adina gicik oldum ne demek hep fit hep fit olsak bu takimda olmazdik iyi tarafindan bakalim
aldım bile saraycam şeref duyarım seni almaktan@MiuLego şu yarışa bende katılayım mı, alacan mı beni takımlara
Kahvaltida simit var
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaBen kerevizi sevemedimçok özür dilerim kereviz senden çok farklı kokuyorsn kuzucum
Geçmiş olsun kuzum şakasına takılıyorum yapek üzülmedim ama yapmadığına hem rahatsızlığın iyi olmuştur hem de ponponlarım hazırdı begum75 sallamaya başlayalım
Eki Görüntüle 2076177
spor yapma
kasların dinlensin
yarına artı gelir
yapma spor
yapma didim spoooor
sevenler kavuşsun gız
Sağol kuzum
Sevin sevin. Haftaya hızlı başladım ama bu hafta umutlu değilim kendimden zaten
ay masummmm onun kokusu ayyyydün kv yaptıgı köfte böyle içli köftenin haşhaşlısı gibi çok güzeldi
evdeki karnıbahar kaldı tabiyiyen olmadı
bende iş yrine getrimiycem bir daha çok fena kokuyor
Kız, salak oldum dün yap diyodun bugün yapma diyon ne kadan tutarlı bi kaptanım varspor yapma
kasların dinlensin
yarına artı gelir
yapma spor
yapma didim spoooor
sevenler kavuşsun gız
Kız, salak oldum dün yap diyodun bugün yapma diyon ne kadan tutarlı bi kaptanım var
Haftaya iyi olursun canım moralini bozma bende yokken olursunSağol kuzum
Sevin sevin. Haftaya hızlı başladım ama bu hafta umutlu değilim kendimden zaten
Oyyy
dün kv yaptıgı köfte böyle içli köftenin haşhaşlısı gibi çok güzeldi
evdeki karnıbahar kaldı tabiyiyen olmadı
bende iş yrine getrimiycem bir daha çok fena kokuyor
Sagol kuzum.Tabikisi yimedimmm.dolaptaki tavukgogsune bakmadim bile firindaki boregi kapi disari ettim birazdan pogaca da yapmicam kuskus salatasini da camdan attim.şükür Berna çok sevindim iyi olmasına
aldım bile saraycam şeref duyarım seni almaktan
yedin mi yicen mi yemeyi düşündün mü kokladıysan bile sopam hazır .. elim gitsin mi sopaya
anaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kaptanım kışkırtma ya nasıl benden yanasın
tetikte bekliyorum bakalım doğru kararı verebilecek misin
Günaydın canım azıcık kirliyim ama azıcık çok az,
begüm dün azıcık kirlendim ama çok az yani kayda değer bir kirlilik değil
havalara bak sen, dur daha erken sevinmek için, hem ben ece yarışınızda seni tutuyordum neden bana öyle davrandın kiiyi davran bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?