Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anam tövbeler olsunnnnnn

Ay o sinir anında ben de diyebilirdim ama

Ahahahah cümleler etki etmiş belli ki evlenmiş adam senle

Zamanında karının biri( şimdi kocam olan) sevgilim için bana mesaj atmıştı bırak onu o benim seviyorum diye. Ben de al tepe tepe kullan hayrını gör dediydim. Girmem ben sevenlerin arasına

yürü beee, walla çok güzel konuşmuşsun

Anam tövbeler olsunnnnnn

Ay o sinir anında ben de diyebilirdim ama

Ahahahah cümleler etki etmiş belli ki evlenmiş adam senle
Hee bana bin tanesini senin attığın tırnağa değişmem dedi. Tezgah açmışlar bana meğer, bacısına çektirmiş o mesajı barışmak için bi sene sonra itiraf etti te allam yaa

cocooooooooo cuma iyidir cuma candır nerde ponponların hazırladın değil miiiii
Ponponlarim mi zannetmiyom portakalim miu bana sopa cikaracak herhalde çünkü sabit gorunuyorum hala tartida bence benim bi vicdan corbasi icmem gerek

Ponponlarim mi zannetmiyom portakalim miu bana sopa cikaracak herhalde çünkü sabit gorunuyorum hala tartida bence benim bi vicdan corbasi icmem gerek
İç canımmm miuyu yarın güldürün bak minnoş kaptanımız en iyisine layıkkiiii Hem listeyide o hazırlaayacak yaa gururlansın iyice

trabzon hurması ve yarım dlm ananas yedim.Makbul müdür kaptan ?
Mistir miiiis
Hee bana bin tanesini senin attığın tırnağa değişmem dedi. Tezgah açmışlar bana meğer, bacısına çektirmiş o mesajı barışmak için bi sene sonra itiraf etti te allam yaa
Ay milletin kafa değişik çalışıyor yaaa

Biz düz insanlarız yaniii

İç canımmm miuyu yarın güldürün bak minnoş kaptanımız en iyisine layıkkiiii Hem listeyide o hazırlaayacak yaa gururlansın iyice
Ağalayarak hazırlıcam galiba ördekim

Tabikide canim portakalim @MiuLego gerekirse yarina kadar ac kalırım,yinede miumu mahcup etmemeye çalışırım ki beeeeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…