Anam tövbeler olsunnnnnnYok be ne yolcam çok fena koymştm lafı ama. Herifi aradım ayrılmıştık o zaman. Eski şırfntılarınla beni muhatap etme ben alışık değilim or... larla muhatap olmaya, rahatsız etmeyin beni allah mutlu etsin dedim.
Miu yalniz yarin tarti guzel bi eksi gelirse burdaki herkese bulgur yiyin spor yapmayin dicemyi beni gadınım
la ne tatlısın
DiyebilirsinnnMiu yalniz yarin tarti guzel bi eksi gelirse burdaki herkese bulgur yiyin spor yapmayin dicem
anlayamadım bendeBiraz keskindir kokusu ama sarımsak falan neden almadı acaba ya
Diyebilirsinnn
Alırım diliniiii
Eve çerçeveletip asarım
İbretlik paylaşım cümle aleme
trabzon hurması ve yarım dlm ananas yedim.Makbul müdür kaptan ?ananas müthiş bi meyve yahuuuuu
yanında da bitki çayı
ay misssssssssssss
Zamanında karının biri( şimdi kocam olan) sevgilim için bana mesaj atmıştı bırak onu o benim seviyorum diye. Ben de al tepe tepe kullan hayrını gör dediydim. Girmem ben sevenlerin arasına
Yok be ne yolcam çok fena koymştm lafı ama. Herifi aradım ayrılmıştık o zaman. Eski şırfntılarınla beni muhatap etme ben alışık değilim or... larla muhatap olmaya, rahatsız etmeyin beni allah mutlu etsin dedim.
Hee bana bin tanesini senin attığın tırnağa değişmem dedi. Tezgah açmışlar bana meğer, bacısına çektirmiş o mesajı barışmak içinAnam tövbeler olsunnnnnn
Ay o sinir anında ben de diyebilirdim ama
Ahahahah cümleler etki etmiş belli ki evlenmiş adam senle
Portakallı denemelisinBen kerevizi sevemedimçok özür dilerim kereviz senden çok farklı kokuyorsn kuzucum
cocoooooooooMerhaba canolarr yarin cumabu cuma ne cabuk geliyor ya
uzun bi süre denemem sanırım makbulecim. Bilemiyorum.Portakallı denemelisin
Ponponlarim micocooooooooocuma iyidir cuma candır nerde ponponların hazırladın değil miiiii
İç canımmm miuyu yarın güldürün bak minnoş kaptanımız en iyisine layıkkiiiiPonponlarim mizannetmiyom portakalim miu bana sopa cikaracak herhalde çünkü sabit gorunuyorum hala tartida bence benim bi vicdan corbasi icmem gerek
Mistir miiiistrabzon hurması ve yarım dlm ananas yedim.Makbul müdür kaptan ?
Ay milletin kafa değişik çalışıyor yaaaHee bana bin tanesini senin attığın tırnağa değişmem dedi. Tezgah açmışlar bana meğer, bacısına çektirmiş o mesajı barışmak içinbi sene sonra itiraf etti te allam yaa
Ağalayarak hazırlıcam galiba ördekimİç canımmm miuyu yarın güldürün bak minnoş kaptanımız en iyisine layıkkiiiiHem listeyide o hazırlaayacak yaa gururlansın iyice
Tabikide canim portakalimİç canımmm miuyu yarın güldürün bak minnoş kaptanımız en iyisine layıkkiiiiHem listeyide o hazırlaayacak yaa gururlansın iyice
yaaa öyle demeeee listedekiler de işin ciddiyetinin farkında tabikide.Bir yokuş çıkıldı geçen hafta şimdi tam gaz ilerii inşallahhhAğalayarak hazırlıcam galiba ördekim
Dereotu da alabilir belki ben cevizde ekliyorum meselaanlayamadım bende
Sorma bi de bize derler entrikacı diye. Erkekler daha entrikacıMistir miiiis
Ay milletin kafa değişik çalışıyor yaaa
Biz düz insanlarız yaniii
Ağalayarak hazırlıcam galiba ördekim
Faturaların her ay gelmesi gibiMerhaba canolarr yarin cumabu cuma ne cabuk geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?