Miu yok ya daha kötüye gidiyoNasıl oldu kuzucuğun?
Kuzu buradayım ama bi kaç gündür doğru dürüst yazamıyorumShut Up geliyomu takıma..hande nirdesin..ben gelemediğim için kim geliyon kim gidiyo bilmiyorum da ondan sordum
oyy iğde gelmişBen geldim
Etiketlerinizi okudum. Okurken doldu gözlerim... Ne güzelsiniz be... Nası da merak etmişsiniz... Sizi merakta koyduğum için de ayrıca üzgünüm...
İşte böyle cins bir huyum var. Derdim olduğunda kaçıyorum kabuğuma çekiliyorum. Kimsecikleri üzmeyim dedim.
@Ausencia mesaj atmışsın sağlıkla ilgili mi diye. aklına getirme en kötüsünü iyiyim sağlıktan yana problemim yok şükür kurban olduğum...
Ailevi bir takım problemlerim var. Ben ve babamla ilgili.
Aşılacak mı bilmem ama toparladım kendi içimde.
Sözün özü feylesofa vermek istemiyorlar.
Nedenlerini nasıllarını sormayın nolur... Sadece şunu bilin istiyorum geçersiz sebepler.
Önyargılar falanlar filanlar...
Atanmamı isteme falan işi yokuşa sürmekmiş onu anlayınca bi konuşayım dedim.
Olanlar oldu işte. Üzgünüm kırgınım accık. Ama hepsi geçecek...
İnanın sürekli girmek istedim ama o kadar moralsiz ve bitiktim ki kimsenin enerjisini emmek istemedim.
Sizler nasılsınız ki acep?
Çok geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık ama unutuyoruz bunu nedenseMiu yok ya daha kötüye gidiyo
dün halisünasyon görüyodu
yavrum nasıl titriyo
ne oldu alara neden korkuyosun diyorum
anne ölmekten korkuyorum diyo
Allah korusun tüm çocukları
Kuzu buradayım ama bi kaç gündür doğru dürüst yazamıyorum
dünkü menüyüde veremedim yazıcam birazdam
Canım kerevizin kokusu çok ağırdır ve hee damağa hitap etmezanlayamadım bende
Miu yok ya daha kötüye gidiyo
yavrum nasıl titriyo
Ah ahum amin aminÇok geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık ama unutuyoruz bunu nedense
Bende bugün bi haber aldım komşumun yeğeni 19 yaşında iş yerinde düşüp kalıyo hastaneye kaldırıyolar tam iki kaşının ortasında tümör tesbit ediliyo hemen ameliyata alıyolar sabaha kadar ameliyatta kalıyo inşallah temiz çıkar inşallah iyileşir Rabbim sağlıkla evlatla sınamasın kimseyi herşey boş
Biraz ağır gitti banum dilimin ayarı olmadı bu defa bilmiyorum ama alındı kırıldı ilk defa bu sözleri benden duydu
Bu kafayla gidersen yakında yanında kimse kalmayacak dedim bende dahil herkes senden kaçacak dedim çocukların bile senden uzaklaşacak kendine diline sahip çık sonunda tek başına yanlız kalacaksın insanlari senden nefret etmeye zorluyorsun uslubunu düzelt yoksa kimsen olmayacak hayatında dedim ağır oldu bayağı agir
Ben geldim
Etiketlerinizi okudum. Okurken doldu gözlerim... Ne güzelsiniz be... Nası da merak etmişsiniz... Sizi merakta koyduğum için de ayrıca üzgünüm...
İşte böyle cins bir huyum var. Derdim olduğunda kaçıyorum kabuğuma çekiliyorum. Kimsecikleri üzmeyim dedim.
@Ausencia mesaj atmışsın sağlıkla ilgili mi diye. aklına getirme en kötüsünü iyiyim sağlıktan yana problemim yok şükür kurban olduğum...
Nedenlerini nasıllarını sormayın nolur... Sadece şunu bilin istiyorum geçersiz sebepler.
İnanın sürekli girmek istedim ama o kadar moralsiz ve bitiktim ki kimsenin enerjisini emmek istemedim.
canım perşembe perşembe yemeyim dedim cnm yaCanım o köfte den yiyebilirdin aslında gündüz. Bulgur değil mi?
Çok geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık ama unutuyoruz bunu nedense
Bende bugün bi haber aldım komşumun yeğeni 19 yaşında iş yerinde düşüp kalıyo hastaneye kaldırıyolar tam iki kaşının ortasında tümör tesbit ediliyo hemen ameliyata alıyolar sabaha kadar ameliyatta kalıyo inşallah temiz çıkar inşallah iyileşir Rabbim sağlıkla evlatla sınamasın kimseyi herşey boş
Oyy nası iyi geldiiii dur ben de öpemmİgdem güzel kalpli güzel insan rabbim çıkış yolu rahatlık versin çıkış yolu göstersin rabbim inşallah herşey o güzel kalbin gibi güzel olur gel buraya bi opeyim seniayyy dur biraz daha opeyim ozlemisim
İnşallah türkanımİyisin bari :)
İnş evlenirsiniz sıkıntıların uçar gider.
Handem nedir çocuğun sıkıntısı özelden ayrıntılı bir şekilde yazar mısın ?Miu yok ya daha kötüye gidiyo
yavrum nasıl titriyo
Begüşüm ben gibi deliyi başkası çekemez bilmiyorlar işteoyy iğde gelmişhoşgelmiş
sağlığının iyi olmasına sevindim aklıma önce sağlık sorunların geldi üzülmüştüm ama çok şükür iyisin
ama feylesofla olan kısmına üzüldüm şimdide,arada kalmak çok zor
sorun ne? kimin düşüncesi nedir bilmiyorum ama ne olursa olsun aileler bazen düşüncesiz yada bencilce düşünceye sahip olabiliyorinsanın psikolojisini bozuyolar....
iki gönül bir olmuş sonu ne olursa olsun,evliliğe karşı çıkarak mutsuzluğa sebep olmak bence çok yanlış,ne yaşanacaksa sevenler karar vermeli....
inşallah en azından feylesofa ikna olurlarda sende mutluluğunla onlara yanıldıklarını gösterirsin...
Yaaa önce kızayım merakta koyduğun içinBen geldim
ayy çok geçmiş olsun kuzum ameliyat mı olacakMiu yok ya daha kötüye gidiyo
yavrum nasıl titriyo
6 yaşındaGecmis olsun ya içim cız etti. .....
Neden öyle diyor Kaç yaşında geçmiş olsun. .
Oyy eflaaaalYaaa önce kızayım merakta koyduğun için
Çok şükür sağlık sorunu değilmiş. Feylosof konusuna da üzüldüm. Gerekçesi ne bilmiyorum, umarım tatlıya bağlanır sonu güzel olurbir daha da merak da bırakma
Masum hala varsa yarın ye o köfteden, neden çünkü aklında onda kalmış hissediyorum ve bu akılda kalış bir akşam patlaması olabilir riskli
ama bazen ha ediyorlar
agır konuşmayı waytım umarım birşeyler düzelir hayatınızda artık
igdemm hoşgeldi hayrişim
canım herşey gönlünce olur inşşş
çok hikaye var böyle evlilige engel olmak isteyipte sonra çok sevilen
damatlarla dolu çevrem seninkide öyle olacaktır emin ol
canım perşembe perşembe yemeyim dedim cnm ya
şimdi şişirir beni bulgur içi haşhaş dolu
ama 1 tane yerdimm pazartesi filan olsaydı
artık herşeyden ölçülü bir şekilde yiycem eflalim yoksa çok sıkılıp bunalıyorum
diyet adı bile beni bunaltıyor ozaman
ay aahum allah sabır verisn aileisne çok genç
ay yok ameliyat falan Allah korusunayy çok geçmiş olsun kuzum ameliyat mı olacak
Ben kahvaltıya geçtiydim :)Ayyy kimse kalmamış sayfa bana kaldi
Ayy Allah korusunMiu yok ya daha kötüye gidiyo
yavrum nasıl titriyo
Aminnn aminÇok geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık ama unutuyoruz bunu nedense
Çok merak ettik seni kuzum inşallah Rabbim feraha çıkarsın sıkıntı ne ise çözülür inşallahBen geldim
De hayriş de vermezseniz kaçarım de.beni kaçar diye vermişler..bide eşim babamın karşısına geçmiş almış eline bi silah koymuş babamın önüne ya bana Ahu yu ver yada beni vur demişOyy nası iyi geldiiii dur ben de öpemm
İnşallah türkanım
Handem nedir çocuğun sıkıntısı özelden ayrıntılı bir şekilde yazar mısın ?
Begüşüm ben gibi deliyi başkası çekemez bilmiyorlar işte
Çocuk daha ne yapsın bilmiyorum ki...
Mersinde mis gibi iş bulmuştu. Kalktı sivas'a geldi sırf ben burdayım diye. O bulduğu işten çok az daha maaşa razı oldu burada düşünmedi bile...
Sonum şu vşdeodaki kız gibi olacak diye korkuyorum vermezlerse gaçacam mı diyim
Feylesof da teklifi sundu. Sen he de kaçırırım dedi ama olmaz o. Yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?