Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nasıl oldu kuzucuğun?
Miu yok ya daha kötüye gidiyo
dün halisünasyon görüyodu
yavrum nasıl titriyo
ne oldu alara neden korkuyosun diyorum
anne ölmekten korkuyorum diyo
Allah korusun tüm çocukları

Shut Up geliyomu takıma..hande nirdesin..ben gelemediğim için kim geliyon kim gidiyo bilmiyorum da ondan sordum
Kuzu buradayım ama bi kaç gündür doğru dürüst yazamıyorum
dünkü menüyüde veremedim yazıcam birazdam

oyy iğde gelmiş hoşgelmiş
sağlığının iyi olmasına sevindim aklıma önce sağlık sorunların geldi üzülmüştüm ama çok şükür iyisin
ama feylesofla olan kısmına üzüldüm şimdide,arada kalmak çok zor

sorun ne? kimin düşüncesi nedir bilmiyorum ama ne olursa olsun aileler bazen düşüncesiz yada bencilce düşünceye sahip olabiliyor insanın psikolojisini bozuyolar....

iki gönül bir olmuş sonu ne olursa olsun,evliliğe karşı çıkarak mutsuzluğa sebep olmak bence çok yanlış,ne yaşanacaksa sevenler karar vermeli....
inşallah en azından feylesofa ikna olurlarda sende mutluluğunla onlara yanıldıklarını gösterirsin...

Çok geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık ama unutuyoruz bunu nedense
Bende bugün bi haber aldım komşumun yeğeni 19 yaşında iş yerinde düşüp kalıyo hastaneye kaldırıyolar tam iki kaşının ortasında tümör tesbit ediliyo hemen ameliyata alıyolar sabaha kadar ameliyatta kalıyo inşallah temiz çıkar inşallah iyileşir Rabbim sağlıkla evlatla sınamasın kimseyi herşey boş

Gecmis olsun ya içim cız etti. .....
Neden öyle diyor Kaç yaşında geçmiş olsun. .

Ah ahum amin amin
çok zor sağlıkla sınanmak
heleki çocuklar olunca daha bi bitiyorum

ama bazen ha ediyorlar
agır konuşmayı waytım umarım birşeyler düzelir hayatınızda artık

igdemm hoşgeldi hayrişim
canım herşey gönlünce olur inşşş
çok hikaye var böyle evlilige engel olmak isteyipte sonra çok sevilen
damatlarla dolu çevrem seninkide öyle olacaktır emin ol

Canım o köfte den yiyebilirdin aslında gündüz. Bulgur değil mi?
canım perşembe perşembe yemeyim dedim cnm ya
şimdi şişirir beni bulgur içi haşhaş dolu
ama 1 tane yerdimm pazartesi filan olsaydı
artık herşeyden ölçülü bir şekilde yiycem eflalim yoksa çok sıkılıp bunalıyorum
diyet adı bile beni bunaltıyor ozaman

ay aahum allah sabır verisn aileisne çok genç

Oyy nası iyi geldiiii dur ben de öpemm

İyisin bari :)
İnş evlenirsiniz sıkıntıların uçar gider.
İnşallah türkanım

Handem nedir çocuğun sıkıntısı özelden ayrıntılı bir şekilde yazar mısın ?

Begüşüm ben gibi deliyi başkası çekemez bilmiyorlar işte
Çocuk daha ne yapsın bilmiyorum ki...
Mersinde mis gibi iş bulmuştu. Kalktı sivas'a geldi sırf ben burdayım diye. O bulduğu işten çok az daha maaşa razı oldu burada düşünmedi bile...
Sonum şu vşdeodaki kız gibi olacak diye korkuyorum vermezlerse gaçacam mı diyim
Feylesof da teklifi sundu. Sen he de kaçırırım dedi ama olmaz o. Yapamam

Yaaa önce kızayım merakta koyduğun için

Çok şükür sağlık sorunu değilmiş. Feylosof konusuna da üzüldüm. Gerekçesi ne bilmiyorum, umarım tatlıya bağlanır sonu güzel olur bir daha da merak da bırakma

ayy çok geçmiş olsun kuzum ameliyat mı olacak

Gecmis olsun ya içim cız etti. .....
Neden öyle diyor Kaç yaşında geçmiş olsun. .
6 yaşında
hastalanınca bir garip oluyor
hayalliyor sayıklıyor
dün gece kusarak uyandı uykudan nasıl titriyor anlatamam
gerizekalı bir anasınıfı öğretmeni vardı çocuğumun
elimden zor aldılar gebertecektim
çocuklara ölümü anlatmış ama dehşet şekilde
etlerin kemiklerin birbirinden ayrılması şeklinde konuşmuş
o dönemde sınıftan kaçtane çocuk psikolojik tedavi gördü
benim kızda hepimizi ölüm sırasına sokuyodu önce hangimiz öleceğiz diye
toparlayana kadar öldüm
babası dün tekrar hastaneye mi götürsek iğne falanmı yapsalar acaba diyince duydu benim sıpada
ondan dedi galiba iğne olmak istemiyorum ölmekten çok korkuyorum diye

Oyy eflaaaal
Kız bu soğuk ne . He yerde kar tatili var niye bize vermiler

Masum hala varsa yarın ye o köfteden, neden çünkü aklında onda kalmış hissediyorum ve bu akılda kalış bir akşam patlaması olabilir riskli kesinlikle bu kadar kasma artık. Tadına da bakabilirsin bulgur sonuçta. Bugün olmaz evet ama yarın olur

igdedali canım seni çok iyi anlıyorum 20 yaşında ünvde evlenmek isteyince herkes önüme durdu eşimi lisede buldum 8 yaş büyüktü lise mezunuydu sadece sevgi vardı mantıklı olan eşimin işi bile yoktu sadece mesleği vardı ne ağladım ne gözyaşı döktüm o zamanlar.eşim istemeye geldipinde benim ailem onu yerin dibine soktu hiç bişeyin yoktu da niye geldiniz kapımıza bile dediler ama ben vazgeçmedim mecbur verdiler annem elini bile öptürmedi eşim kahveisnden bi yudum bile içmedi başını önüne eğip oturdu şimdi o günler hep içimde uhde kaldı..ama 13 yıllık evliyim başlarda olayların etkisiyle kavgamız olsada mutluyuz olmayacak herşey oldu ev araba çocuklar özel okulda ne biliyim dişine tırnağına taktı beni geriye bakıtmadı eşim.sende filozafa güveniyorsan ondan eminsen pes etme.sen yaşayacaksın aynı çatı altında..can sıksada bu günler geçecek emin ol.Allah hakkında hayırlısını versin

Son düzenleme:
Ayy Allah korusun

Aminnn amin

Çok merak ettik seni kuzum inşallah Rabbim feraha çıkarsın sıkıntı ne ise çözülür inşallah Sen her şeyden değerlisin kendini üzme demesi kolay ama yine de unutma

De hayriş de vermezseniz kaçarım de.beni kaçar diye vermişler..bide eşim babamın karşısına geçmiş almış eline bi silah koymuş babamın önüne ya bana Ahu yu ver yada beni vur demiş babamda sessiz sakin kavgada döğüşte hiç işi olmayan memur bi adamcağız koy onu ben seni anladım demiş.bizde anam fena anam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…