Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayır sinir olmadım kıskanmadım da yani neden kıskanayım ki

@igdedali canim ne oluyor bilmiyom deli gücü geliyor sanki o an evi yalayıp yutum
Biliyorum kuzum sancı çektim bende suni sancı da. Süni sancı da çok kolay gelmişti bana. Son dk girdim sezeryana, kalp atışı düştü benim paşanın.
O kalay onun yüksek tozu var birde 5 dakikada bir giren sonrada dakkikaya cıkoyor birde

Inşallah canım sonu güzel hayırlı olsun.

Hakkında hayırlısı olsun. Stresten de gelmiyor olabilir. Bekleyince gelmez ya o nalet. Ben de şişim 2 gündür. Karnım belim sancılarda...Bakıyorum daha 10 gün var ama erken olacak sanırsam
Karnım çok şişti iki gündür indi . Nasip. ..

Ayyy efser benimki sezeryandı ama bende evimi temizledim bir haftalık yemeğimi pişirip öyle gittim

Bende öyle yapicam köfteler börekler pogaca lar kurabiyeler misafirler için gelen giden için sarmalar dolmalar ne yapabilirsem yapıp dolaba aticam gerçi ilk doğumdan sonra hemen ayaklandim işimi gücümü gördüm. Evimi 1 kez gorumceler geldi temizledi kaynanam 3 4 hafta yemeğimi yaptı getrdi ama hiç rahat edemiyordum.

Kız bunun nesi kısnilırki

Ayy benim kız arkadaşım 3 saatte dogum yaptı Benim catim çok dardı suni savcıya rağmen 8 saatte 1 santim en son hastaneden kaça aktım
Öyle böyle doğdu kizim:)
Kimsenin yanında demeyeydin gerçi 3 tane yapmışsın

@igdedali canim ne oluyor bilmiyom deli gücü geliyor sanki o an evi yalayıp yutum

O kalay onun yüksek tozu var birde 5 dakikada bir giren sonrada dakkikaya cıkoyor birde
Biliyim biliyim kuzum sancım 100 ü geçiyordu. Ebeler yüzüme baktılar tuhaf tuhaf. Ne oldu dedim korktum. Sancın yok mu dedler, e var dedim. Niye bağırmıyorsun dediler dedim bağırıyım mı bu sancıda yıkıyorlar ortalığı dediler bana Oo dedim bunu her ay çekiyorum ben ağrı eşiğim yüksekmiş öyle dediler. Ama tuşe muayene berbat bir şey

İlk dogum haberim yok birseyden hastanedeyiz artık sancilarin arası giderek kısalıyor abla cabuk ebeyi cagır ben istemsiz ıkınıyorum karnımda baskı var buraya doguracam diyor aaaa dedi iki sancilik iş degil o daha akşama dogurdun dedi bana başladı dogum hikayelerini anlatmaya ßurdan gitcek burdan cikacak baktım susmuyor kaltım ebeye dogru gitim beni masaya al bu agrı akşama kadar cekilmez bu kadın aksama diyor dedim gel bir bakalım dedi yatış o yatış yarım saatte benim işlemler tamam la deli kadın o durumdaki kadina bu anlatılırmı görümcem en son gördugumde böyleydi

Şimdi evlilik ile ilgili yazdığınız mesajlardan çıkardığım şu : Eğer aileler hemen ikna olup veriyorsa o evlilik b. sarıyor tıpkı benimki gibiyok direnirlerse gül gibi evlilik oluyor
Yok kız ben aileme bunla evlenecem dedim babam gelsin tanışalım dedi yemeğe aldik babam iyi cocuk dedi bir hafta sonra ailesi geldi istedi .yani cok kolay oldu gerci ben 29 yasinda evlendim babam evde kalirim diye mi düşündü.. cok şükür simdilik bi sıkınti yok...

A ha ada işin şakası ya. Herkesin ir sınavı var.

Esim bizimkilerle tanısırken babamin ilk tepkisi su"demek umit dedikleri sensin" ikincisi ise bi trabzonlu olarak hangi takimi tutuyorsun

Senin harekete koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…