- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
pro takılan fatma gelmişşşşHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
Yumurta
Peynir
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
Pul biberli yoğurt
Çok acikirsam tarçınlı süt içerim inşallah
Yarın sağlıcakla inşallah tartı hepimize güler
Yaklaşık 20 yıl dur görmediğim bir kiloya inicem eğer güzel vermisdin
Acayip heyecanliyim
sen ne harika bişeysin o nasıl güzel menü pınarrrPerşembe menüm
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2yumurta
6 zeytin
Bi dilim peynir
Havuç
Bi tutam maydonoz
Azcık badem
Arada dukan birası
Akşam 18.30
Haşlanmış brokoli karnıbahar
3-4 parça çiğ lahana
Az bişe fındık
Gece dukan birası
2.5 lt su
62 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego @nehirnil111 @Shut Up
@MiuLego nerdesinnnnnnnnnnn. Seviyorum lan seniiiiiiiiiiiiiiii
@MiuLego gel balım gelllllllll
Seni de çok seviyorum
Burdan şu cıkıyor canım sıklıdı ictim soda kafa yaptı ayilayım diye hulohop cevidim spordan sonra üzerine künefe gömdüm ohh ohhh ne iyi ettim hani canim sılmadı degil aman neyse listede degilim gömdüysem gömdüm dedim tartidaki skandali rakamı gördüm bir bebek gibi taklalar acîp gözlerimi devirdim anam olsa beni sallar miu civili sopalarında kurtarır dedim hünefe icimi sisirdi balıkmi yeseydim dedim arayada bir aşk sıkıstırsaydım künefeden eyiydi dedim AMAN kiloma nazra etmeyin yemeyin sizinde olur dedim kafam çok karışik seker beyne vurdu sanırim dedim zaffer benim künefede ney mis dedim yanındaki dondurma aklımda kadı dedim en büyük kk dedim yok öyle dondurma filan dedim allahım yarın bu künefe işe yaramasın dedim eksi olsun dedim eger öyle olursa hayretim şaşar dedim kaptan gelir düdüğü calar dedim ben en iyisi huluhopla kafayı bulayım hic bu işlere bulaşmayayım dedim uzerine oryaltal yaparsam künefe filan kalmaz dedim acikirsam havuc kemimirim uzerine halah cekerim dedin aman bunlardan ne anlarlar bana dil cikarırlar dedin ben en iyisi baklava acayım dedin havalar soguk hasta olmasak bari dedin sonra bir dukkan birası icek yarina hazirlik olsun dedin muilum grlsedd bu düşuncelerimi bilse dedin iyien iyiye hastalık geliyor hapsuruyorum dedin aman yeye yeye nere kadar aha yine hapşurdum iyi degilim bj yaziyi okuyana allah yardım etsin ne anlayacak ecep dedin kaptan bizi kafa kagırdi yazmasa bari dedin yoksa kapının önüne koyar dedin uykum geliyor bir haller oluyor gözler dönüyor düsüncelerin sonu geldi heyecan yaptinm dedin
Senin tatlı kızın nasıl neler yapıyorsunuz...canım nevrestem
Burdan şu cıkıyor canım sıklıdı ictim soda kafa yaptı ayilayım diye hulohop cevidim spordan sonra üzerine künefe gömdüm ohh ohhh ne iyi ettim hani canim sılmadı degil aman neyse listede degilim gömdüysem gömdüm dedim tartidaki skandali rakamı gördüm bir bebek gibi taklalar acîp gözlerimi devirdim anam olsa beni sallar miu civili sopalarında kurtarır dedim hünefe icimi sisirdi balıkmi yeseydim dedim arayada bir aşk sıkıstırsaydım künefeden eyiydi dedim AMAN kiloma nazra etmeyin yemeyin sizinde olur dedim kafam çok karışik seker beyne vurdu sanırim dedim zaffer benim künefede ney mis dedim yanındaki dondurma aklımda kadı dedim en büyük kk dedim yok öyle dondurma filan dedim allahım yarın bu künefe işe yaramasın dedim eksi olsun dedim eger öyle olursa hayretim şaşar dedim kaptan gelir düdüğü calar dedim ben en iyisi huluhopla kafayı bulayım hic bu işlere bulaşmayayım dedim uzerine oryaltal yaparsam künefe filan kalmaz dedim acikirsam havuc kemimirim uzerine halah cekerim dedin aman bunlardan ne anlarlar bana dil cikarırlar dedin ben en iyisi baklava acayım dedin havalar soguk hasta olmasak bari dedin sonra bir dukkan birası icek yarina hazirlik olsun dedin muilum grlsedd bu düşuncelerimi bilse dedin iyien iyiye hastalık geliyor hapsuruyorum dedin aman yeye yeye nere kadar aha yine hapşurdum iyi degilim bj yaziyi okuyana allah yardım etsin ne anlayacak ecep dedin kaptan bizi kafa kagırdi yazmasa bari dedin yoksa kapının önüne koyar dedin uykum geliyor bir haller oluyor gözler dönüyor düsüncelerin sonu geldi heyecan yaptinm dedin
Kısacacası kaptana bunu demek istedin
Allahım bir inan ne kadar çirkinleşeilirse o kadar çikin olmuşun tipe bak heleee
Kafayı siyirdim suyunada ekmek baniyorum acaba leptin bozuluyor mu
ahahahahahaüstüne biraz daha çikolata sosu dökmeye izin varsa olur
Vallaha mıpro takılan fatma gelmişşşş
hadi fatma umarım bu menülerden sonra başka birşey yemiyorsundur
bu menüler güzel eksi getirir çünkü.. inşalah yarın seviniriz beraber beeeeeeeeee
sen ne harika bişeysin o nasıl güzel menü pınarrr
listeye iyi ki aldım dediklerimdensin sen
harika menü
az daha zorlarsan sana aşık olucam.. kaçırırım seni
ona bugün ev yaptık pencereli bacalı çatılı :) büyükçe bi kartondan evirip çevirip babasıyla yaptık :) bi mutlu oldu ki sorma :) sürekli diyo anne gel içeriye orda yağmur yağıyor ıslanma :))Senin tatlı kızın nasıl neler yapıyorsunuz...
Siz arda smyl atın ben bakarimçok iyi yaaaa
bihter midene oturmasın vaytımmmmMenü vereyim
Sabah
İki tane yumurta yağda
2 dilim ekmek
Azar azar domates peynir zeytin
Ara 2 mandalina küçük
1 sade kahve 1 küçük kare bihter
Akşam
Dolu bir tabak sebzeli tavuk
Bolca yoğurt
@MiuLego
tamam la gel çikolot dök de ye beni gelDostum yaa biraz sıkkın ama belli bişey yok ne bileyim işte.
aynen kuzum hadi inşallahYarin tarti 50 kilo gosterirse, ama tam 50. Ben mezun olup korumaya gecmek istiyorum Miu ne dersin ? Sporu artiririm, ama koruma nasil olur konusunda biraz bilgisizim galiba
@MiuLego
Yarının heyecani var içimde
Banunun tartısı
Ecemavi kazanacak yoksa antepli ablami
Firdevs adaya ne etki etti
Ben korumayı basardim mi
Kaçıncı olacagiz
gerçeği mi hangi halaBenim hala haber verdi yarin evdeysen sana gelecem dedi
hiç sevmemahahahahaha
ahahahhahahahaha
ahhahahakjhkjsbkbfzdkbvşz
yürek mi yidin ördeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Oyyy kıyamam maşaallahona bugün ev yaptık pencereli bacalı çatılı :) büyükçe bi kartondan evirip çevirip babasıyla yaptık :) bi mutlu oldu ki sorma :) sürekli diyo anne gel içeriye orda yağmur yağıyor ıslanma :))
kız türkanla iğde dedikoducu dediydim benSeni korudum yine dedikoducu olduk iyi mi be 58 dediler sana dediler bende 55 dedim taam mı hih
bak hele sopa da tutmuş eliii.. sakn ol şampiyon sopayı alıp sana furmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?