- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kisacana gurbannnnBurdan şu cıkıyor canım sıklıdı ictim soda kafa yaptı ayilayım diye hulohop cevidim spordan sonra üzerine künefe gömdüm ohh ohhh ne iyi ettim hani canim sılmadı degil aman neyse listede degilim gömdüysem gömdüm dedim tartidaki skandali rakamı gördüm bir bebek gibi taklalar acîp gözlerimi devirdim anam olsa beni sallar miu civili sopalarında kurtarır dedim hünefe icimi sisirdi balıkmi yeseydim dedim arayada bir aşk sıkıstırsaydım künefeden eyiydi dedim AMAN kiloma nazra etmeyin yemeyin sizinde olur dedim kafam çok karışik seker beyne vurdu sanırim dedim zaffer benim künefede ney mis dedim yanındaki dondurma aklımda kadı dedim en büyük kk dedim yok öyle dondurma filan dedim allahım yarın bu künefe işe yaramasın dedim eksi olsun dedim eger öyle olursa hayretim şaşar dedim kaptan gelir düdüğü calar dedim ben en iyisi huluhopla kafayı bulayım hic bu işlere bulaşmayayım dedim uzerine oryaltal yaparsam künefe filan kalmaz dedim acikirsam havuc kemimirim uzerine halah cekerim dedin aman bunlardan ne anlarlar bana dil cikarırlar dedin ben en iyisi baklava acayım dedin havalar soguk hasta olmasak bari dedin sonra bir dukkan birası icek yarina hazirlik olsun dedin muilum grlsedd bu düşuncelerimi bilse dedin iyien iyiye hastalık geliyor hapsuruyorum dedin aman yeye yeye nere kadar aha yine hapşurdum iyi degilim bj yaziyi okuyana allah yardım etsin ne anlayacak ecep dedin kaptan bizi kafa kagırdi yazmasa bari dedin yoksa kapının önüne koyar dedin uykum geliyor bir haller oluyor gözler dönüyor düsüncelerin sonu geldi heyecan yaptinm dedin
Kısacacası kaptana bunu demek istedin
evet hemen diyo yağmur vaar gelin ıslanmayın :)) bitirelim diye geç uyudu ama yarın iyice bi süsleriz beraber inşallah foto atarım burayada :)Oyyy kıyamam maşaallahÇok iyi yapmışsınız eminim çok mutlu olmuştur.Bu tür oyuncaklar hayal gücünü geliştiriyor
Tamam beni de etiketle merak ettim.evet hemen diyo yağmur vaar gelin ıslanmayın :)) bitirelim diye geç uyudu ama yarın iyice bi süsleriz beraber inşallah foto atarım burayada :)
En kisa hali eminimKisacana gurbannnn
Katılmak istiyom yazmıştım ama grup farketmiyo ondan dedimNe dışlanması katılmak istiyorum yarışa hangi tk istiyorsan adına yaz miu ya etiket yap balım isteyen katılacak istemeyen katılamayacak çünkü
kırmızı et demir emilimi.. ayran.. engelliyor.. aralıklı neden konuşuyom kineden ki
tartıyı tınlama trip at atara yap nevom o zaman akıllanıyor..Miu'm ben de seni çok seviyorum.Ama tartıyı sevmiyorum
senin o 3 adet barnağını yerim üstüne de soda içerimmm
Geberiyorum yaa bu saat oldu daha popişim yer görmedi.. ayrılık kaygısı sendromu mudur nedir yapışık ikiz gibi minnacık evde oğlanı gezdirdim durdum.. yarına da kv ler geliyo ortalığı topla çorba yap mutfağı temizle derkeennn asılacak çamaşırlarımın makinede beklediği aklıma geldi
Burdan şu cıkıyor canım sıklıdı ictim soda kafa yaptı ayilayım diye hulohop cevidim spordan sonra üzerine künefe gömdüm ohh ohhh ne iyi ettim hani canim sılmadı degil aman neyse listede degilim gömdüysem gömdüm dedim tartidaki skandali rakamı gördüm bir bebek gibi taklalar acîp gözlerimi devirdim anam olsa beni sallar miu civili sopalarında kurtarır dedim hünefe icimi sisirdi balıkmi yeseydim dedim arayada bir aşk sıkıstırsaydım künefeden eyiydi dedim AMAN kiloma nazra etmeyin yemeyin sizinde olur dedim kafam çok karışik seker beyne vurdu sanırim dedim zaffer benim künefede ney mis dedim yanındaki dondurma aklımda kadı dedim en büyük kk dedim yok öyle dondurma filan dedim allahım yarın bu künefe işe yaramasın dedim eksi olsun dedim eger öyle olursa hayretim şaşar dedim kaptan gelir düdüğü calar dedim ben en iyisi huluhopla kafayı bulayım hic bu işlere bulaşmayayım dedim uzerine oryaltal yaparsam künefe filan kalmaz dedim acikirsam havuc kemimirim uzerine halah cekerim dedin aman bunlardan ne anlarlar bana dil cikarırlar dedin ben en iyisi baklava acayım dedin havalar soguk hasta olmasak bari dedin sonra bir dukkan birası icek yarina hazirlik olsun dedin muilum grlsedd bu düşuncelerimi bilse dedin iyien iyiye hastalık geliyor hapsuruyorum dedin aman yeye yeye nere kadar aha yine hapşurdum iyi degilim bj yaziyi okuyana allah yardım etsin ne anlayacak ecep dedin kaptan bizi kafa kagırdi yazmasa bari dedin yoksa kapının önüne koyar dedin uykum geliyor bir haller oluyor gözler dönüyor düsüncelerin sonu geldi heyecan yaptinm dedin
Kısacacası kaptana bunu demek istedin
Ben.kafa oynak idare edin artık behlül gelsin ya biseycik olmaz dolaba saklarim olmadıbihter midene oturmasın vaytımmmm
behlül kapıya dayanmasın adnan seni vurmasın
süper bir perşembe menüsü kuzucum afiyet olsun
tamam la gel çikolot dök de ye beni gel
aynen kuzum hadi inşallah
korumayı da öğreniriz.. menü verdikçe anlatırız.. dur hele 50 yi bir görelim de
coco
efser
eksik menüler var daha
çiçek verdi miydi menü o da eksik.. kaçıncı oluruz?
gerçeği mi hangi hala
tamam inşallahTamam beni de etiketle merak ettim.Bayılıyorum böyle şeylere Heyecanlanmaları yetiyor...
süper menü kuzucummmMenüm..
Sabah 08:00
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
3 zeytin
2-3 mini kıvırcık
1 dlm kızarmış çavdar ekm
Öğlen yok (komşum çağırdı orda da bişey yememek için tokum dedim)
Ara 15:30
1 sb süt
2 ceviz - 7 çiğ badem
3 lokma armut 2 lokma elma 1 mini mandalina (oğlana rendelediklerimin kalanlarıydı o yüzden lokma hesabı)
Akşam 18:30
1 kepçe kemik suyuna tarhana çorbası
1 tabak zeytinyağlı kereviz
2 kşk avakado salatası
Su 1,5 lt limonlu su
2 kupa zencefilli zerdeçallı ayvalı ıhlamur
@MiuLego @YaKaMoZz-z @hatice901217
geldim öpVallaha mı
Gel öpim o zaman
mezuniyetn ertesi gün basıldığın yeri düşününce bilirim iyi bilirimhiç sevmemkimsenin kalbini yemem ben ama ciğerini yerim off böyle soğanlı isotlu kimyonlu naneli maydonozlu limonlu bir dürüm yaparım
Kırıldığıni anladiysa aranızda yumuşak adım atarsa senin için de rahatlar .Rahatlamadim çünkü şimdide vicdan yapıyorum neden bu kadar ağır konuştum diye amannn herşey olacağına varacak inşallah hayırlısı olur
Tüh gitti leptinnnnnngeri dönmelerin en güzelini yaparım sana ki
Allahım bir inan ne kadar çirkinleşeilirse o kadar çikin olmuşun tipe bak heleee
çikinlere bayılırım
bozulur gardaşşşş
ahahahahaha
ahahahhahahahaha
ahhahahakjhkjsbkbfzdkbvşz
yürek mi yidin ördeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Buralardayım emme ders çalışıyorum ha gaçmadım
Pek de ürkek namıssızzsüper menü kuzucummm
yarın tartı da süper dedirtsin sana emi..
spor??????????????????????????????????????????????????
geldim öp
mezuniyetn ertesi gün basıldığın yeri düşününce bilirim iyi bilirim
Sanal sanalbihter midene oturmasın vaytımmmm
behlül kapıya dayanmasın adnan seni vurmasın
süper bir perşembe menüsü kuzucum afiyet olsun
tamam la gel çikolot dök de ye beni gel
aynen kuzum hadi inşallah
korumayı da öğreniriz.. menü verdikçe anlatırız.. dur hele 50 yi bir görelim de
coco
efser
eksik menüler var daha
çiçek verdi miydi menü o da eksik.. kaçıncı oluruz?
gerçeği mi hangi hala
Işim bukırmızı et demir emilimi.. ayran.. engelliyor.. aralıklı neden konuşuyom ki
tartıyı tınlama trip at atara yap nevom o zaman akıllanıyor..
şu şekil:
Aman beeeeeeeeeeeeeeeee sana mı muhtacım tartı
istediğini göster ben zayıflıyorum ki eminim
istersen artı göster haftaya nasılsa eksi göstereceksin
sen mi büyüksün ben mi bakalım tartı
hadi yürü git tartı işine umrumda değilsin
ördek sevgisi bambaşka içimizde ulan
o neydi gızzzzzzzzz
köroldumefseronasılyazıyazmakmışAllahımyarabbimyahugözlerpert olduüşenmedinmionuyazarkenefserim
Ay Efser iyi geldi kafayı siyirmanin sonuIşim buyalnız bir kaptan olarak imla kurallarnına hic uymuyorsunuz sizden ricam benim eserlerime lütfen hakaret etmeyin
Miu'm sahiden bayağı inceldim...kırmızı et demir emilimi.. ayran.. engelliyor.. aralıklı neden konuşuyom ki
tartıyı tınlama trip at atara yap nevom o zaman akıllanıyor..
şu şekil:
Aman beeeeeeeeeeeeeeeee sana mı muhtacım tartı
istediğini göster ben zayıflıyorum ki eminim
istersen artı göster haftaya nasılsa eksi göstereceksin
sen mi büyüksün ben mi bakalım tartı
hadi yürü git tartı işine umrumda değilsin
ördek sevgisi bambaşka içimizde ulan
o neydi gızzzzzzzzz
köroldumefseronasılyazıyazmakmışAllahımyarabbimyahugözlerpert olduüşenmedinmionuyazarkenefserim
yarınki tartı bize güzel gelll heyecanla bekliyoruz şu menülere sabah sporlarına güzel eksiyle geeellllll... köfteyle ayran içmesene banuu
asla az değil çok çok iyi türkan
ben yendim onu.. korkudan kaçtı ya laaaa
burdayım minnoşum
burdayım ex mortim
burdayım ezip geçtiğim mortimmmmmmmmmmmmm
gel la yamacıma
iğde kuzum okudum olayları.. kalbini ferah tut.. hiç üzülmedim çünkü herşey düxelecek ve musmutlu olacaksınız.. biliyorum.. azcık sabır ama
hande harika menüler kuzummmmmmmmmmmmmm
hadi yarın güzel eksi gelsin deeeeeeeeee
listeye hellööööö diyelim maşallah
ezdm geçtim seni hahahahaha
oy menüsünün güzelliğineeeeeee
anam zeytinlerin tatlışlığınaaaaaaaaaa
harika hayrişim
rüyanda yendin evet
ooohh pattis detoksu hayırlı olsun bol eksi getirsin eflalim
spor da yapılmış detoksa rağmen
seninle emeğinle dikkatin özeninle gurur duyuyorum
daha listeye girdiğinden beri beni hiç üzmedin beslenme açısından
iyi ki varsın beee
ne denir ki...
HA Rİ KAAAAAAAAAAAAAAA
makbuş bu sefer oldu bu iş heee
listeye gricem bilerek kilo alıyom ben
bitmedi miydi bu hindi fümeler yakamoz? gene var
afiyet olsun çok hafif süper menü olmuş kuzucum
Duygularıma tercüman oldunuz hanımefendi tisikkirlerEn kisa hali eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?