Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bakacagiz yarın ama antepli ablam sıkı geliyor
Vay vay vay demek böyle düşünüyorsun
Hergün ise giderken duraga yuruyorum sonra otobüsten inip işyerine yürüyorum eskiden 2 araç yapiyordum şimdi yürüyüp tek araç haftasonu da markete yürüdüm
Sen markete yurume cakıl esin gitsin evde sakin kafa miunun sopasına bakarak liste yap esin gitsin alsın

Oylemiydi ben bittim
He yaaaa öyleydi mortimin mortisi benim ortim demistim ama hadi neyse

Kaptanıda yanına almak

Günaydın canım.
Hayırdir ne dr u Hasta mısın?
Valla sen iyi gittin muhtesemdin bakalım Nolcakk
Eminim güzel olurda.

Günaydın Ecee..
Senide merak ediyorum acaba Fatma kaç verdi.

Hangisini kullaniyorsun bana hamilelik oncesi deformin vermislerdi ama hamile kalinca biraktim

Hepinizi coookkk seviyom kiii ve iyi geceler diliyorum cok sagollun nolcak benim halim bilmiom Allaha emanet yasiyoz iste hayırlısı
Neden direk tup denemiyorsun bu kaygida olmaz bana bu yil 6 ay icinde hamile kalmazsam tup yapacaklar yaz iznimi alacagim tutunma esnasinda stres den uzak olmak icin

Veren Allah alan allah imtihanın da bu demekmis sıkmak canının üzülme hiç her şerde vardır hayir dua et .amin hiç stres yapma inan stres herşeyin düşmanı
Dua et bol bol ...
Raaabim sanada nasip etsin Kim isterse ben 2 sene bekledim belki benim de kısa zamn ama stres yapma hiç üzülme.

CocoChanelmademoiselle canım hayırlı ise tek ılişki ile de tutar moralini yüksek tutmaya çalış

Kuzu tanışmadık ben yeniyim merhaba kestanenin 2 tanesi 1 dilim ekmek sayılıyor ona gore tuket, ben de evdekileri sevip geri koyuyom
Kocaya da yedirmiom

Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡

Günaydın nefs hanım

Herkese gunaydin. Hiiiiicc kalkasim yok

Günaydın ben de geç kaldım kalkamayinca

Bi zaman sonra vucut alışıyor diyorlar

Ben de onu dusunuyorum ama esim hic listeye bagli kalan biri degil ki gecen sefer yesillik yerine nutella aldi geldi bu seferde sade soda yerine meyveli soda hatta beyim begenmezse listeyi hic almaz. Ama allah var domates ve ayran alma isinde iyi 2 kilo donates derim 2 tane alir gerek yokmus cokmus bosanma sebebi adam. Ilk evlendigimizde beraber giderdik ben sepete atardim o arkamdan geri yerine koyardi habersiz. Bu fazla su fazla diye. Artik esyalari tasimaya cagiriyorum

doktorda öyle demişti ama dayanacak halim kalmadı az önce arka üstü merdivenden yuvarlanacaktım.yürümeye mecalim kalmadı.saat 10 da randevum var gideyimde bi çare bulsun bu nedir arkadaş mide bulantısından ishalden geberdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…