Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar kusura bakmayin anca dönüş yapabildim tek tek alintilayamadim moral motivasyon sıfır.bu saate kadar eşimle tartistim.onu da fazla yiprattim sanırım sinirden.cok kötü oldu o da.ama napayim elimde degil o kadar ilac kullandim bosuna gitmesini istemedim.nasip kismet artik olursa olur diycem kaderime razi olcam napim.bu hormon yuklenmesinden midir nedir icimdeki sinir krizlerini atlatamadim aksamdan beri.sesim kısıldı bagirmaktan.sanirim fazla gerilmisim ben bu bebek konusunda tutacak tutmayacak falan derken.sanki hic bir zaman çocuğum olmayacakmış gibi geliyor hayirlisi sagolun canlarim iyi ki varsiniz ne kadar iyisiniz yaaa her biriniz melek gibi bi kalbe sahipsiniz

Canım benim yanlızsın sanırım o yüzden fazla stres yaptın ki haklısın ama biliyorsun çözüm bu değil kuzum.
Sakin olmalısın, iyi olmalısın eşin de eminim üzgündür. Erkekler bizim gibi düşünemiyor ne yazıkki.
Lütfen sakinleş ve güzelce uyu sabaha çok daha iyi bir şekilde uyan.
Sakın isyan etme kuzum asla...
Rabbim inşallah nasip edecek inanıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun bitanem Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Bitanesin
CocoChanelmademoiselle

Menüm:
Sabah
1 armut
1 dürtücü çay

Öğlen:
İki dilim ince biftek
Beyaz peynirli yeşil salata(1 kibrit kutusu kadar peynir)

Akşam:
3 dilim ince fırında et
Brüksel lahanası haşlanmış
6 tane kestane (eşimin annesi yapmış etle beraber pişirmiş firında çok güzeldi dayanamadım)

Su
Spor yok bugün
@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…