günaydın arkadaşalar.
ctesi günü kızıma doğum günü düzenledim çok güzel geçti.
annemler 1 aydır yanımdaydı onları yolcu ettim pazar günüde
kızçemde bakıcıya gitti. yogundu yani.
kızımın doğum günü çok güzel geçti davet ettiğim herkes geldi.
sağlıkla huzurla nice senelere canım :119::119:
allah kavuştursun annenlerede insana çok koyar şimdi
günaydın canım ....kırmızım-safişim bu hafta sizden izin istiyorum işler acaip özelden yazarım ne olduğunu girerim ara ara ama sayıyı bilemiyorum bu hafta beni maruz görün fıstıklarım ..kapatıp yine işime dönüyorum mucukssss
günaydın arkadaşalar.
herkese güzel hafta başları ......biz erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık yemeğimi pişirdim burnumu tıkayıp yemeğimizi yapabildim herşey çoook kokuyor çok fenayım...........
showda saba tümeri izliyorum çağla şıkel var 4 aylık hamileymiş 1 gram göbek yok kadında ya kilo alamıyormuş allahım ya biz verelim diye yırtınıyoruz o da alamaıyorum diyor.....
Çaysız sohbet , Aysız gökyüzü gibidir ! Sigarasız çay'da Ay tutulması gibidir ! :))
sigaraya zam gelmiş yaa az buzda değil
içmiycem şu meredi diyorum bakalım ne yapicemmm
günaydın arkadaşalar.
bu hafta sonum baya yoğun geçti gezdim yağmurda teyzemlere gittim
topikde pek ıssız kalmış yahuuu
bugün tartıldım yarım kilo artıdayım ama sanırım regl olduğum için oldu yoksa abartılıda yemedim:26:
Allah kavuştursun Annenlerle canım.Minik kızınında yeni yaşı kutlu olsun.Rabbim huzurlu bir ömür nasib etsin
safişcim yaaa bu benim ikinci kupam oluyo diğerini kopyalamıştım ama boş gözüküyo şimdi ne yapam ben
nev=6
saferan=11
saphıra=6
ipekyol=6
ayşen=23
doğa=8
kırmızıgül=3
selamun aleykum kizlar..
sonunda dugun telasimizda bittii..cok yoruldum..ayaklarim sis resmen..
dugunumuz cok guzel gecti..sonunda malesef icki icen gencler arasinda kavga cikti. benim cantam kayboldu..
fotograf makinem ve cok pahali bir kolyem gitti..onun icin cok uzuldum..amcamin kizi suan balayina cikti..onlar fotolari alinca bize getirdigi zaman buraya eklemeye calisicam artik..
ama bunada sukur dedik kapattik konuyu..
diyetimeb ugun tekrardan basliyorum..bugun ve yarin sadece yogurt yiyecegim..
gecmisten hic haberim yok o yuzden kimse yokken hemen gecmise dalicam
Yaaa bende sabah tartıldım 800 gr fazla çıktım gözlerim pörtledi resmen.Çok yemedim de anlamadım bu durumu.Bakalım cumaya kadar ne olacak
Selam kızlar
yarın akşam maaile ben de yemekteyiz,bu akşam da annemdeyiz.o yüzden bugün ve yarın 5 mesaj durumundan izinl olayım lütfen.gece uğramaya çalışırım yine öpüyorum herkesi
kizlarrr hepinizi tebrik ediyorum...hem takimimizin birinciligini hemde ansaamizin mezuniyetini..darisi bizlerin basina insallah..cok guzel bir sonuc cikti bu hafta....hepinizi tekrar tebrik ediyorummm227. ETAP TAKIM DERECELERİ :
Etap 1.si : 7. takım
Etap 2.si : 1. takım
Etap 3.leri : 4 takım & 5. takım
227. ETAP BİREYSEL DERECELER:
Etap 1.si : anşaa 7. Takımdan ( %4. 85)
Etap 2.si : bijoux 4. Takımdan ( % 3.06 )
Etap 3.sü : ferdici = 13. Takımdan ( % 2.86 )
takımımmmm süperizzz yine
anşammm gider ayak 1 liğede oturdun kuzum bu kadar azmin mükafatı olsun değil ama
sana herzaman kapimiiz acik bitanem, kovmak ne kelime, bizede moral olur senin bizi ziyaret etmençok piss yaparımmm heeee.....beni kovasanızda gitmem ama haaa ona göreee....
ayyy insallah aysenim,,ansaada mezun oldu darisi bizlere insallah..bende bunaldim artik ayrlardir ayni maraton, birde 3/ 5 kilo degilki..daha birsuru var..Allah bizlere sabrini versin insallah..ahh sağol hayatım yaaa
üniversite öğrencisi havam 3 4 sene önce gitmiş olması lazım ikinci üniye gitmek istiyorum ama benim kocadan izin çıkmıyo
daha önceki saçım kızıldı canım şimdi ne renk olduğu belli değilsaç rengimi açtım sonra açık kumrala boyadım böyle bi renk çıktı ama saçımı dinlenmeye aldım hiç bişey yapmıyorum artık
bi dahakine ayakta çekileyim bari ama oturunca her yer daha ortaya çıkıyo ya o bakımdan daha iyi olur diye şey ettiydim
üst 40 alt 42 canım 38 olma gibi bir düşüncem yok benim canım çünkü kemikliyim o bedende kendimi hiç hatırlamıyorum bile
az kaldı canım anşa ayağını sürüdü artık bizde gideriz peşinden
ohh ne guzel safisim..gule gule kullansin cocuklar odalarini...selam kızlaaarrr....yaklaşık 3 saattir çocuk odasının kurulup bitmesini bekliyorum...ne zor şemiş bee pazıl gibiii.....
sabah tartıldım çok mutluyuuuuumm......benim tartı taksitle iniyo nedense biraz cuma biraz cumartesi heee....her hafta böyle oluyor....
yeni kilooooommmm.......................121.3....................................:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::128::128::128::128::128::128:
haftayverilmiş kilolarım hazıır.....
canim yarismamiz geregi malesef seni listede tutamam..cunku yarismamiza sadece kilo verenleri almak zorundayim..ki sende hamile olunca vermen hem zor olur hemde tehlikeli olur..bu hafta listede hamilelikten dolayi geri donmek uzere ayrildigini yazmistim zaten..ama basimin uzerinde herzaman yerin var canim...sadece kurallar geregi mecburen seni listeden cikartmak zorundayim...safisimede soylicem bu hafta senin yerine birini alacagiz ve haftaya kadar rana ablada gelmezse onun yerinede birini alacagiz bosuna daha fazla beklememizin bir anlami yok rana abla icinkaptan 4.aya kadar burda olmak istiyorum ama takıma girmek isteyen varsa konuk olarak yazarım karar senin kaptancım...
ayyy sen heppp cokkk ol emiiii safisimmmm..biz raziyizzz.super gidiyorsun safisim ya..ne guzel her hafta eksidesinnnnkızlaar biliyorum biraz çok oluyorum ama bugün biraz daha inmişim ben yaaa.....
yeni kiloom .................121............
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::129::129::129::129::129::129::129::129::124::124::124::124::124:
tamam ablacim sen merak etme, seni bu hafta izinli sayiyorum ve msj sayiminada dahil etmiyoruz..kolay gelsin sanagünaydın canım ....kırmızım-safişim bu hafta sizden izin istiyorum işler acaip özelden yazarım ne olduğunu girerim ara ara ama sayıyı bilemiyorum bu hafta beni maruz görün fıstıklarım ..kapatıp yine işime dönüyorum mucukssss
gercektende cok yememissin canim, bencede artida cikman regl oldgundan dolayidir, sikma canini cumaya eminim ekside olacaksindirhemen dünki menümü yazam
sabah
geç kalktım 11 egeliyodu canımda bişey yemek istemedi
saat 12 30 da
bir kase yoğurt ve yulaf yedim
saat 5 de
7 8 kaşık kısır
bir çatal kek yedim
akşamda
1 elma yedim o kaddar
Allah kavustursun annenlere canim, kizinada hayirli saglikli yaslar..gecmis dogum gunu kutlu olsun canimgünaydın arkadaşalar.
ellerine saglik aysenim,nev=6
saferan=11
saphıra=6
ipekyol=6
ayşen=23
doğa=8
kırmızıgül=3
Selam kızlar
yarın akşam maaile ben de yemekteyiz,bu akşam da annemdeyiz.o yüzden bugün ve yarın 5 mesaj durumundan izinl olayım lütfen.gece uğramaya çalışırım yine öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?