Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağlıkla huzurla nice senelere canım :119::119:
allah kavuştursun annenlerede insana çok koyar şimdi

sağlıkla huzurla nice senelere canım :119::119:
allah kavuştursun annenlerede insana çok koyar şimdi

annemde üzüldüde kardeşim özellikle çok üzüldü kızımdan ayrılamadı 3 aydır beraberlerdi.kızımda akşam annemle kardeşimi sayıkladııı.çok üzüldüm o ağladı ben ağladım. bu ayrılıklar zor işler

tamam canıım...sen işlerini hallet teksıkıntımız senin özlemin olur........

allah kavuştursun ....kızına nice mutlu yaşlar olsun....

kırmızıgül x

saferan x

doga3 x

nev81 x

aysen34

saphira

ipekyol

hulya eyup

hulyaeyup=2
kirmizigul06= 4
saphira= 4

ayşen cumanın mesaj sayımı sendeeee..........

Son düzenleme:
herkese güzel hafta başları ......biz erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık yemeğimi pişirdim burnumu tıkayıp yemeğimizi yapabildim herşey çoook kokuyor çok fenayım...........

showda saba tümeri izliyorum çağla şıkel var 4 aylık hamileymiş 1 gram göbek yok kadında ya kilo alamıyormuş allahım ya biz verelim diye yırtınıyoruz o da alamaıyorum diyor.....

Canım bende ne kadar çok özeniyorum hamileyken kilo alamayanlara.Bizde de tam tersi ne yazık ki

Çaysız sohbet , Aysız gökyüzü gibidir ! Sigarasız çay'da Ay tutulması gibidir ! :))

sigaraya zam gelmiş yaa az buzda değil
içmiycem şu meredi diyorum bakalım ne yapicemmm

Bırak ayşecim yaa.Her türlü zarar yani.Bir de bebiş istiyorsun ya onun için acilen bırakmalısın bence

Allah kavuştursun Annenlerle canım.Minik kızınında yeni yaşı kutlu olsun.Rabbim huzurlu bir ömür nasib etsin

Yaaa bende sabah tartıldım 800 gr fazla çıktım gözlerim pörtledi resmen.Çok yemedim de anlamadım bu durumu.Bakalım cumaya kadar ne olacak

Selam kızlar
yarın akşam maaile ben de yemekteyiz,bu akşam da annemdeyiz.o yüzden bugün ve yarın 5 mesaj durumundan izinl olayım lütfen.gece uğramaya çalışırım yine öpüyorum herkesi

selamun aleykum kizlar..
sonunda dugun telasimizda bittii..cok yoruldum..ayaklarim sis resmen..
dugunumuz cok guzel gecti..sonunda malesef icki icen gencler arasinda kavga cikti. benim cantam kayboldu..
fotograf makinem ve cok pahali bir kolyem gitti..onun icin cok uzuldum..amcamin kizi suan balayina cikti..onlar fotolari alinca bize getirdigi zaman buraya eklemeye calisicam artik..
ama bunada sukur dedik kapattik konuyu..
diyetimeb ugun tekrardan basliyorum..bugun ve yarin sadece yogurt yiyecegim..
gecmisten hic haberim yok o yuzden kimse yokken hemen gecmise dalicam

safişcim yaaa bu benim ikinci kupam oluyo diğerini kopyalamıştım ama boş gözüküyo şimdi ne yapam ben

tamam canım sözün yeter 1 kupa fazla sayarıız....

nev=6
saferan=11
saphıra=6
ipekyol=6
ayşen=23
doğa=8
kırmızıgül=3

ellerine sağlıık .....sadece 7 kişimi kaldık yaa...

oh ne güzel döndün sonunda..geçmişi ooku buracıkta bekliyoruuum....

Yaaa bende sabah tartıldım 800 gr fazla çıktım gözlerim pörtledi resmen.Çok yemedim de anlamadım bu durumu.Bakalım cumaya kadar ne olacak

inersin canım hiç dert etme....

Selam kızlar
yarın akşam maaile ben de yemekteyiz,bu akşam da annemdeyiz.o yüzden bugün ve yarın 5 mesaj durumundan izinl olayım lütfen.gece uğramaya çalışırım yine öpüyorum herkesi

keyfine bak ama diyete dikkat....izinlisiiin....

kizlarrr hepinizi tebrik ediyorum...hem takimimizin birinciligini hemde ansaamizin mezuniyetini..darisi bizlerin basina insallah..cok guzel bir sonuc cikti bu hafta....hepinizi tekrar tebrik ediyorummm
çok piss yaparımmm heeee.....beni kovasanızda gitmem ama haaa ona göreee....
sana herzaman kapimiiz acik bitanem, kovmak ne kelime, bizede moral olur senin bizi ziyaret etmen
ayyy insallah aysenim,,ansaada mezun oldu darisi bizlere insallah..bende bunaldim artik ayrlardir ayni maraton, birde 3/ 5 kilo degilki..daha birsuru var..Allah bizlere sabrini versin insallah..
kiz sac konusunu acma, sen yeni rengini gule gule kullan....ben kina ve dugun icin baska bir kuafore gitmistim sacimi yaptirmaya, birde adam sacimi yaparken aralarindan rofle yaparken kopmus bolgeleri gostermesinmi icim nasil gitti..5 yildir gittigim kuafor nasil boyle essiklik etmis anlamiyorum birde okadar guveniyordum o na..artik gitmicem..hem sacimi yakmis hemde dunyanin parasini aliyordu bende...resmen cildiriyorum valla dusundukce

ohh ne guzel safisim..gule gule kullansin cocuklar odalarini...
sende super gidiyorsun masallah, insallah haftaya 11leri gorursun..bende artik basladim geri maratonu..kalan fazlaliklari biran evvel vermek istiyorum...ama tuh tuh tuh sana

kaptan 4.aya kadar burda olmak istiyorum ama takıma girmek isteyen varsa konuk olarak yazarım karar senin kaptancım...
canim yarismamiz geregi malesef seni listede tutamam..cunku yarismamiza sadece kilo verenleri almak zorundayim..ki sende hamile olunca vermen hem zor olur hemde tehlikeli olur..bu hafta listede hamilelikten dolayi geri donmek uzere ayrildigini yazmistim zaten..ama basimin uzerinde herzaman yerin var canim...sadece kurallar geregi mecburen seni listeden cikartmak zorundayim...safisimede soylicem bu hafta senin yerine birini alacagiz ve haftaya kadar rana ablada gelmezse onun yerinede birini alacagiz bosuna daha fazla beklememizin bir anlami yok rana abla icin
ayyy sen heppp cokkk ol emiiii safisimmmm..biz raziyizzz.super gidiyorsun safisim ya..ne guzel her hafta eksidesinnnn
tamam ablacim sen merak etme, seni bu hafta izinli sayiyorum ve msj sayiminada dahil etmiyoruz..kolay gelsin sana
gercektende cok yememissin canim, bencede artida cikman regl oldgundan dolayidir, sikma canini cumaya eminim ekside olacaksindir
Allah kavustursun annenlere canim, kizinada hayirli saglikli yaslar..gecmis dogum gunu kutlu olsun canim
nev=6
saferan=11
saphıra=6
ipekyol=6
ayşen=23
doğa=8
kırmızıgül=3
ellerine saglik aysenim,
malesef ben dugunden dolayi cuma aksami birdaha giremedim..ceza puani aliyorum ve geriye 3 puanim kaliyor

kizlar sukur ki bazi kurallarimiza guzel uyuyoruz ve boylelikle rahatiz hepimiz..
ama malesef bazi kurallarimiza hala gerektigi gibi uyulmuyor..

** cuma gunleri kilo bildirimi yaptigimiz zaman herkesin listeye kendi kilosunu eklemesi gerekiyor..obur takimlar gibi kilo bildirildikten sonra ayrilmak yok !!! kilosunu bildirim listeye eklemeyen kisi o hafta kilo bildirmedi olarak gececek listeye...elbet istisnalar ayri..bu kurala uymayanlar ceza puani alacaktir..

** msj sayim listesini saolsun safis gunluk yayinliyor ki herkes sirasini bilsin diye, ama o soylemedende hatirlayip listeleri hazirlayan yok...lutfen bunun icin biraz daha dikkat edelim..

** bundan sonra is yogunlugu/tasinma vs.. 2 haftadan uzun suren izinleri 3uncu hafta aotomatik olarak geriye donmek uzere ayiracagiz..yoksa takimimizda paylasimlar azaliyor ve buda bizim motivasyonumumuzu dusuruyor..
biliyorum kurallarimiz biraz agir ama disiplinsiz yurumuyor yoksa...

herkes bu yazdiklarimi okuduktan sonra onayladigini bildirsin, ki safis herkesin onayladigini not edecek..

kosusturma bitti artik, basinizdayimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…