Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptanımızın yeni kurallarına onay listesiiii......lütfeen herkes okuyunca onayını belirtsiin.....

nev

saferan....onayladıııı

saphıra

ipekyol

ayşen

doğa

kırmızıgül...onayladııı

Bırak ayşecim yaa.Her türlü zarar yani.Bir de bebiş istiyorsun ya onun için acilen bırakmalısın bence

ya zarar olduğunu biliyorum ama bırakmakda istemiyorum deli gibi
3 günde 1 paket içerim normalde bugün eşime dedim ben sigarayı bırakıcam ama ona verdiğim parayıda biriktircem aynen alıyomuş gibi eşimde sen yeterki bırak parayı ne yaparsan yap dedi

Yaaa bende sabah tartıldım 800 gr fazla çıktım gözlerim pörtledi resmen.Çok yemedim de anlamadım bu durumu.Bakalım cumaya kadar ne olacak

ben regl olduğum için böyle oldu sanırım
sende regl dönemine yakınsan ondandır veya ödem tutmuştur vücudun :26:

bende varım katılmak istiyorum ama forumda yeniyim tam anlamıyla kullanamıyorumm kurallar yapmam gerekenler nelerdir

canim hos geldin aramiza...takimimizin kaptani benim ve kaptan yardimcimiz Saferan...
seni iki hafta deneme surecine alacagiz, kurallara uyarsan ve en onemlisi bol paylasimda buluna bilirsin iki hafta sonra seni aramiza alabiliriz...
yalniz bizim cok kati kurallarimiz var, uymayanlar ceza aliyor ve sonunda diskalifiye ediliyorlar..
disipline gelirim, kurallarada uyabilirim diyorsan.. iki hafta deneriz, yalniz ben suan isteyim ve takimimizin kurallari ve basvuru formumuz evdeki laptopumda..onlari aksama anca buraya ekleyebilirim
gozunu korkutmadiysam, denemeye varmisin

selam kızlar nerelerdesiniz? benim çok midem bulanıyor kendi pişiridiğim yemekler çok kötü geliyor öğlen apartmanda kuran vardı oraya gittim çorba ve özbek pilavı yapmış ev sahibi çaylada keke vardı gayet normaldi eve bir girdim heryer kokuyor yusufa hamileykende öyleydi ya eşim sana öyle geliyor diyor koku falan yok diyor ama bana kokuyor inşallah daha kötü olmaz...

şu ana kadar yediklerim

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak çay

saat 10 gibi
oğlana yaptığım peynirli yumurtadan çok az yarım dilim ekmekle
1 bardak süt

misafirlikte
1 kase çorba
yarım porsiyon özbek pilavı
1 ilim kek
1 bardak çay

akşam için kurufasulye ve pilav var yanına salata yapıcam ben salata ve çok az kuru fasulye yicem...

ya kizlar, 14.takimdan bir arkadas bana ozelden msj atmisti bizim gruba transfer olmak istedigini bildirmisti ve bende dolu oldugumuz icin yer bosalinca onu alabilecegimizi soylemistim ama kimdi unuttum :26::26: sizlere soylemismiydim kim oldugunu??msji sakladim saniyordum ama malesef silmisim

kırmızım kaptancazım hoşgeldin özlettin kendini yawww
hadi gözünüz aydın atlatmışsınız düğün telaşlarını çantana çok üzüldüm yaaa nasıl karmaşaya geldi öyle insan değer verdiği bişey kaybolunca çok üzülüyo ama ne yapıcan sağlık olsun...

o kuaförede git sor nasıl yakar saçlarını

valla canım bende artık hedef kiloma bir an önce inip koruma dönemine girmek istiyorum kaban alıcam bir sürü para vericem alamıyorum zayıflıyorum 1 2 ay sonra bol gelecek diye sinir bi durum
2 ay önce aldığım pardesümde bol gleiyodu düğmelerini ileri aldım diktim iyi oldu ama son nokta bi 5 daha verirsem alıncak yerde kalmadı

yılbaşına bu işi bitirelim artık grupça bi diyetemi girsek ne yapsak yaaa

hosgeldin canim, menun bence gayet iyi..Artik hamilesin nede olsa, herseyde azar azar yemek hakkin..
benim daha basimdan hic hamilelik gecmedigi icinn bilmiyorum tabi...ama cogu kisidende ev kokuyor yemekler kokuyor diye duyardim, sende oylesin galiba...insallah cabucak gecer canim ve guzel bir hamilelik gecirsin

selam tatlım nasılsın
ayy mide bulantısı çok kötü bişey yaaa karşı komşum hamileydi 2 sene önce sürekli onun istifra sesini duyardım kadın mutfaga bile giremezdi aylarca yemek yapmadı kusmaktan inşl daha fazla kötü olmazsın

canım bi ara irras gelmişti takımada yazmıştı ama o şu an 13 takıma girdi

kaptanımızın yeni kurallarına onay listesiiii......lütfeen herkes okuyunca onayını belirtsiin.....

nev

saferan....onayladıııı

saphıra

ipekyol

ayşen onayladı

doğa

kırmızıgül...onayladııı
[/I][/B][/QUOTE]

tabiki varım benimde biraz disipline ihtiyacım var anladığım kadarıyla günlük mönülerimizi yazıyoruz cuma günleri kilomuzu söylüyoruz ve bi liste var oraya ekliyoruz:))hemen bugünkü listemi yazayım sabah 10 sirkeli ılık su ve birbardk su iki tambuğday ekmeği dilim domates peynir zeytin şekersiz limonlu çay arada 1 brdk süt öğlen tarhana çorbası 2 kepçe iki y kşğı yoğurt bir dilim ekmek ara bir avuca yakın fındık 6_7 adt dut kurusu üç bardak bitki çayım varr uygunmu dietim sizce

oyle aysenim, insan sevdigi birseyi kaybedince cok uzuluyor malesef..Ama mecburen saglik olsun diyoruz..
kuaforun yuzunu bile gormek istemiyorum, gitsem kavga cikartirim..sacim en kiymetlimi benim nasil dikkat etmez ya..o yuzden uzak durucam, gitmiocem adama..

seninde dedigin gibi yilbasina bitirelim artik bu isi, yete artik boyle..bende yilbasina kadar baya bir yol alirim diye umud ediyorum insallah...yani mezun olmayi bekliyorum artik ne yapal soylim insallah beraber mezun oluruz yilbasina, nilosta 60ta mezun olmayi istiyyor...yani birkac aya baya mezuniyetlerimiz olacak insallahhhh

selam kızlar ben 6. takım kaptanıyım...
takımıma kardeş takım arıyorum 6. takıma kardeş olur musunuz...:78::78:

tamam canim seni denemeye aliyoruz ozaman...aksam sana takimimizin kurallarini ve doldurman gereken basvuru formunuda eklerim..
kisaca anlatabilirmisin bize, ne is yapiyorsun evlimisin,yasin vs.

ahh yaa üzülmezmi insan yeni evlendiğimde pazara gitmiştim eşimin nişanlınırken 300 tl verdiği saati düşürmüşüm eve bi geldim farkettim sinirimden oturdum ağladım sonra arkadaş pazara gidiyodu ona söyledim ama hiç umudum yok hangi tezgahlara uğradığımıda söyledim pazardan geldi suratı asık bulamadım diyo ama kolunuda uzatıyo tabi bende moral sıfır gözlerim şişmiş parasında dğeil ama manevi değeri vardı çok güzel bir
günde almıştı eşim
baktım kolunu sallıyo ama ben göremiyorum saati bi tezgahta düşürmüşüm adam saklamış gelirler diye vermiş ama nasıl sevindim anlatamam

iyi yine çok yanmadı demekki sen anlamadın

canım valla bende düşünüyorum hangi diyete girsemde hızlandırsam sanırım ben isveçe giricem hadi gel beraber yapalım

tamam canim seni denemeye aliyoruz ozaman...aksam sana takimimizin kurallarini ve doldurman gereken basvuru formunuda eklerim..
kisaca anlatabilirmisin bize, ne is yapiyorsun evlimisin,yasin vs.

başvuru formumu... ben de merak ettim şimdi...

kizlar benim icin sakincasi yok, sizde isterseniz 6. takimla kardes takim olabiliriz yalniz cabuk cvp yazin beklemesinler

çok sağol canım...bekliyorum takım olarak kararınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…