kizlar sukur ki bazi kurallarimiza guzel uyuyoruz ve boylelikle rahatiz hepimiz..
ama malesef bazi kurallarimiza hala gerektigi gibi uyulmuyor..
** cuma gunleri kilo bildirimi yaptigimiz zaman herkesin listeye kendi kilosunu eklemesi gerekiyor..obur takimlar gibi kilo bildirildikten sonra ayrilmak yok !!! kilosunu bildirim listeye eklemeyen kisi o hafta kilo bildirmedi olarak gececek listeye...elbet istisnalar ayri..bu kurala uymayanlar ceza puani alacaktir..
** msj sayim listesini saolsun safis gunluk yayinliyor ki herkes sirasini bilsin diye, ama o soylemedende hatirlayip listeleri hazirlayan yok...lutfen bunun icin biraz daha dikkat edelim..
** bundan sonra is yogunlugu/tasinma vs.. 2 haftadan uzun suren izinleri 3uncu hafta aotomatik olarak geriye donmek uzere ayiracagiz..yoksa takimimizda paylasimlar azaliyor ve buda bizim motivasyonumumuzu dusuruyor..
biliyorum kurallarimiz biraz agir ama disiplinsiz yurumuyor yoksa...
herkes bu yazdiklarimi okuduktan sonra onayladigini bildirsin, ki safis herkesin onayladigini not edecek..
kosusturma bitti artik, basinizdayimmmm
Bırak ayşecim yaa.Her türlü zarar yani.Bir de bebiş istiyorsun ya onun için acilen bırakmalısın bence
Yaaa bende sabah tartıldım 800 gr fazla çıktım gözlerim pörtledi resmen.Çok yemedim de anlamadım bu durumu.Bakalım cumaya kadar ne olacak
bende varım katılmak istiyorum ama forumda yeniyim tam anlamıyla kullanamıyorumm kurallar yapmam gerekenler nelerdir
selam kızlar nerelerdesiniz? benim çok midem bulanıyor kendi pişiridiğim yemekler çok kötü geliyor öğlen apartmanda kuran vardı oraya gittim çorba ve özbek pilavı yapmış ev sahibi çaylada keke vardı gayet normaldi eve bir girdim heryer kokuyor yusufa hamileykende öyleydi ya eşim sana öyle geliyor diyor koku falan yok diyor ama bana kokuyor inşallah daha kötü olmaz...
şu ana kadar yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak çay
saat 10 gibi
oğlana yaptığım peynirli yumurtadan çok az yarım dilim ekmekle
1 bardak süt
misafirlikte
1 kase çorba
yarım porsiyon özbek pilavı
1 ilim kek
1 bardak çay
akşam için kurufasulye ve pilav var yanına salata yapıcam ben salata ve çok az kuru fasulye yicem...
selam kızlar nerelerdesiniz? benim çok midem bulanıyor kendi pişiridiğim yemekler çok kötü geliyor öğlen apartmanda kuran vardı oraya gittim çorba ve özbek pilavı yapmış ev sahibi çaylada keke vardı gayet normaldi eve bir girdim heryer kokuyor yusufa hamileykende öyleydi ya eşim sana öyle geliyor diyor koku falan yok diyor ama bana kokuyor inşallah daha kötü olmaz...
şu ana kadar yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak çay
saat 10 gibi
oğlana yaptığım peynirli yumurtadan çok az yarım dilim ekmekle
1 bardak süt
misafirlikte
1 kase çorba
yarım porsiyon özbek pilavı
1 ilim kek
1 bardak çay
akşam için kurufasulye ve pilav var yanına salata yapıcam ben salata ve çok az kuru fasulye yicem...
ya kizlar, 14.takimdan bir arkadas bana ozelden msj atmisti bizim gruba transfer olmak istedigini bildirmisti ve bende dolu oldugumuz icin yer bosalinca onu alabilecegimizi soylemistim ama kimdi unuttum :26::26: sizlere soylemismiydim kim oldugunu??msji sakladim saniyordum ama malesef silmisim
canim hos geldin aramiza...takimimizin kaptani benim ve kaptan yardimcimiz Saferan...
seni iki hafta deneme surecine alacagiz, kurallara uyarsan ve en onemlisi bol paylasimda buluna bilirsin iki hafta sonra seni aramiza alabiliriz...
yalniz bizim cok kati kurallarimiz var, uymayanlar ceza aliyor ve sonunda diskalifiye ediliyorlar..
disipline gelirim, kurallarada uyabilirim diyorsan.. iki hafta deneriz, yalniz ben suan isteyim ve takimimizin kurallari ve basvuru formumuz evdeki laptopumda..onlari aksama anca buraya ekleyebilirim
gozunu korkutmadiysam, denemeye varmisin
kırmızım kaptancazım hoşgeldin özlettin kendini yawww
hadi gözünüz aydın atlatmışsınız düğün telaşlarını çantana çok üzüldüm yaaa nasıl karmaşaya geldi öyle insan değer verdiği bişey kaybolunca çok üzülüyo ama ne yapıcan sağlık olsun...
o kuaförede git sor nasıl yakar saçlarını
valla canım bende artık hedef kiloma bir an önce inip koruma dönemine girmek istiyorum kaban alıcam bir sürü para vericem alamıyorum zayıflıyorum 1 2 ay sonra bol gelecek diye sinir bi durum
2 ay önce aldığım pardesümde bol gleiyodu düğmelerini ileri aldım diktim iyi oldu ama son nokta bi 5 daha verirsem alıncak yerde kalmadı
yılbaşına bu işi bitirelim artık grupça bi diyetemi girsek ne yapsak yaaa
canım bi ara irras gelmişti takımada yazmıştı ama o şu an 13 takıma girdi
tabiki varım benimde biraz disipline ihtiyacım var anladığım kadarıyla günlük mönülerimizi yazıyoruz cuma günleri kilomuzu söylüyoruz ve bi liste var oraya ekliyoruz:))hemen bugünkü listemi yazayım sabah 10 sirkeli ılık su ve birbardk su iki tambuğday ekmeği dilim domates peynir zeytin şekersiz limonlu çay arada 1 brdk süt öğlen tarhana çorbası 2 kepçe iki y kşğı yoğurt bir dilim ekmek ara bir avuca yakın fındık 6_7 adt dut kurusu üç bardak bitki çayım varr uygunmu dietim sizce
selam kızlar ben 6. takım kaptanıyım...
takımıma kardeş takım arıyorum 6. takıma kardeş olur musunuz...:78::78:
oyle aysenim, insan sevdigi birseyi kaybedince cok uzuluyor malesef..Ama mecburen saglik olsun diyoruz..
kuaforun yuzunu bile gormek istemiyorum, gitsem kavga cikartirim..sacim en kiymetlimi benimnasil dikkat etmez ya..o yuzden uzak durucam, gitmiocem adama..
seninde dedigin gibi yilbasina bitirelim artik bu isi, yete artik boyle..bende yilbasina kadar baya bir yol alirim diye umud ediyorum insallah...yani mezun olmayi bekliyorum artik ne yapal soyliminsallah beraber mezun oluruz yilbasina, nilosta 60ta mezun olmayi istiyyor...yani birkac aya baya mezuniyetlerimiz olacak insallahhhh
tamam canim seni denemeye aliyoruz ozaman...aksam sana takimimizin kurallarini ve doldurman gereken basvuru formunuda eklerim..
kisaca anlatabilirmisin bize, ne is yapiyorsun evlimisin,yasin vs.
kizlar benim icin sakincasi yok, sizde isterseniz 6. takimla kardes takim olabilirizyalniz cabuk cvp yazin beklemesinler
kizlar benim icin sakincasi yok, sizde isterseniz 6. takimla kardes takim olabilirizyalniz cabuk cvp yazin beklemesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?