tabiki varım benimde biraz disipline ihtiyacım var anladığım kadarıyla günlük mönülerimizi yazıyoruz cuma günleri kilomuzu söylüyoruz ve bi liste var oraya ekliyoruz:))hemen bugünkü listemi yazayım sabah 10 sirkeli ılık su ve birbardk su iki tambuğday ekmeği dilim domates peynir zeytin şekersiz limonlu çay arada 1 brdk süt öğlen tarhana çorbası 2 kepçe iki y kşğı yoğurt bir dilim ekmek ara bir avuca yakın fındık 6_7 adt dut kurusu üç bardak bitki çayım varr uygunmu dietim sizce
selam kızlar ben 6. takım kaptanıyım...
takımıma kardeş takım arıyorum 6. takıma kardeş olur musunuz...:78::78:
ahh yaa üzülmezmi insan yeni evlendiğimde pazara gitmiştim eşimin nişanlınırken 300 tl verdiği saati düşürmüşüm eve bi geldim farkettim sinirimden oturdum ağladım sonra arkadaş pazara gidiyodu ona söyledim ama hiç umudum yok hangi tezgahlara uğradığımıda söyledim pazardan geldi suratı asık bulamadım diyo ama kolunuda uzatıyo tabi bende moral sıfır gözlerim şişmiş parasında dğeil ama manevi değeri vardı çok güzel bir
günde almıştı eşim
baktım kolunu sallıyo ama ben göremiyorum saati bi tezgahta düşürmüşüm adam saklamış gelirler diye vermiş ama nasıl sevindim anlatamam
iyi yine çok yanmadı demekki sen anlamadın
canım valla bende düşünüyorum hangi diyete girsemde hızlandırsam sanırım ben isveçe giricem hadi gel beraber yapalım
5 yıllık evliyim 2.5yaşında bir oğlum var haliyle ev kadınıyım şimdilik bende bişey sorcam benim yazımın üsüne yazışıyosunuzya ben sayfa değişikliği yapmadan göremeyiyorum normali bumudur başka sormak istediğiniz cvplamamı istediğiniz boyum 165 kilom 75 ti enson tartımın pili bitmiş kocaya sipariş verdim akşam gelcek yarın net kilomu gene yazarım
ayyy ne guzelll sukur ki bulunmusss..nasil sevinmissindir...benim kaybettigim kolyenin maddi degeri fazlaydi, maneviyat yoktu valla, malum kendim kendime almistim
ben bugunden itibaren tekrar akapunkturuma basladim canim..haftada 3 kez spora gitmeye calisicam, haftada 1 yuzmem var..evdede firsat buldukca zumba yapicam...kacilinnn kizlarr...ben geldimmmmezuniyet istiyorum artikkkk
tabiki varım benimde biraz disipline ihtiyacım var anladığım kadarıyla günlük mönülerimizi yazıyoruz cuma günleri kilomuzu söylüyoruz ve bi liste var oraya ekliyoruz:))hemen bugünkü listemi yazayım sabah 10 sirkeli ılık su ve birbardk su iki tambuğday ekmeği dilim domates peynir zeytin şekersiz limonlu çay arada 1 brdk süt öğlen tarhana çorbası 2 kepçe iki y kşğı yoğurt bir dilim ekmek ara bir avuca yakın fındık 6_7 adt dut kurusu üç bardak bitki çayım varr uygunmu dietim sizce
saçlarına nasıl kıymışta çaktırmamıış haiiin...çantanada geçmişiş olsun canım..haram olsun kim aldıysa....oyle aysenim, insan sevdigi birseyi kaybedince cok uzuluyor malesef..Ama mecburen saglik olsun diyoruz..
kuaforun yuzunu bile gormek istemiyorum, gitsem kavga cikartirim..sacim en kiymetlimi benimnasil dikkat etmez ya..o yuzden uzak durucam, gitmiocem adama..
seninde dedigin gibi yilbasina bitirelim artik bu isi, yete artik boyle..bende yilbasina kadar baya bir yol alirim diye umud ediyorum insallah...yani mezun olmayi bekliyorum artik ne yapal soyliminsallah beraber mezun oluruz yilbasina, nilosta 60ta mezun olmayi istiyyor...yani birkac aya baya mezuniyetlerimiz olacak insallahhhh
kizlar benim icin sakincasi yok, sizde isterseniz 6. takimla kardes takim olabilirizyalniz cabuk cvp yazin beklemesinler
başvuru formumu...ben de merak ettim şimdi...
çok sağol canım...bekliyorum takım olarak kararınızı...
aman dikkat et canim, ben dugunde enaz 70 olucam diye kendimi parcaladim malum birde lokman icin, ama baktim saglik gidiyor heryerim sizliyor biraktim..bir gun arayla spor en sagliklisi, gunluk yarim saat yuruyusten birsey olmaz amamal canın yoncasıymış canım insan 1 liralık bişeyde olsa üzülüyo
ohhhh açıldıuk yoldan kuzum ama arayı fazla açmayalım beraber koşalım
bende bugün yürümemi 1 saat yaparak başlıyorum inşlh ama bel sağlığım için gün aşırı yapmaya özen göstericem
yarında isveçe başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124::124::124:
saçlarına nasıl kıymışta çaktırmamıış haiiin...çantanada geçmişiş olsun canım..haram olsun kim aldıysa....
hadiyin ordan uleen beni yalnızmı biırakcanız buralarda ..bundan sonra 150 kilonun altında kimseyi almıyom takıma ben mezun oliim de onlar kalsıın...
kizlar benim icin sakincasi yok, sizde isterseniz 6. takimla kardes takim olabilirizyalniz cabuk cvp yazin beklemesinler
gulme kiz, bizim takim cok ciddi bir kilo verme muessesesidircv'len aliriz biz yeni gelenleri gelmis gecmis ne varsa soruyoruz
aman dikkat et canim, ben dugunde enaz 70 olucam diye kendimi parcaladim malum birde lokman icin, ama baktim saglik gidiyor heryerim sizliyor biraktim..bir gun arayla spor en sagliklisi, gunluk yarim saat yuruyusten birsey olmaz amaama sen yinede kendini zorlama tamammi datlumm
ayy cok guldum safisimmm, 150 kilonun altina kimseyi almayacaksin sen mezun ol onlar kalsin diye ha omursun sen safisimmm
gulme kiz, bizim takim cok ciddi bir kilo verme muessesesidircv'len aliriz biz yeni gelenleri gelmis gecmis ne varsa soruyoruz
hoşgeldin o zaman canım..takımımız en başarılı takımlardandır ..aldığımızın iliğini kemiğini kurutmadan bırakmayıız.....tabii bunu da disiplinimize borçluyuz....kurallara uymamayanlar ne kilo verebilir nede bu takımda kalabiliiir..her mutluluğun bir bedeli vardıır...o zaman neymiiiş.... herp disiplin tam disiplin boooll paylaşııım.....
saçlarına nasıl kıymışta çaktırmamıış haiiin...çantanada geçmişiş olsun canım..haram olsun kim aldıysa....
hadiyin ordan uleen beni yalnızmı biırakcanız buralarda ..bundan sonra 150 kilonun altında kimseyi almıyom takıma ben mezun oliim de onlar kalsıın...
bugünki menüm
sabah yine canım yemek istemedi regliyken hep böyle olurum ben :26:
yeşil çay içtim bi kupa
saat 11 30 da
bir kase yoğurt ve yulaf ezmesi
form çay
saat 14 30
1 elma
1 mandalina
adaçayı
saat
17 00
7 kaşık patlıcan oturtma
1,5 dilim çavdar ekmeği
3 kaiık yoğurt
2 salatlık turşusu
yeşil çay
çok erken yedim gece 1 e kadar nasıl dayanırım bilmiyorum ama yememeye çalışıcam olmazsa yoğurt yerim
bugünki menüm
sabah yine canım yemek istemedi regliyken hep böyle olurum ben :26:
yeşil çay içtim bi kupa
saat 11 30 da
bir kase yoğurt ve yulaf ezmesi
form çay
saat 14 30
1 elma
1 mandalina
adaçayı
saat
17 00
7 kaşık patlıcan oturtma
1,5 dilim çavdar ekmeği
3 kaiık yoğurt
2 salatlık turşusu
yeşil çay
çok erken yedim gece 1 e kadar nasıl dayanırım bilmiyorum ama yememeye çalışıcam olmazsa yoğurt yerim
kiz geceye kadar ne isin var?? git yat erkenden
süpermiş..
bizim takım han kapısı gibi gelen giden belli değil... ben de istiyim bundan sonra CV
oo sende bu azim varken yaza kadar manken olucan inşlhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?