Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

5 yıllık evliyim 2.5yaşında bir oğlum var haliyle ev kadınıyım şimdilik bende bişey sorcam benim yazımın üsüne yazışıyosunuzya ben sayfa değişikliği yapmadan göremeyiyorum normali bumudur başka sormak istediğiniz cvplamamı istediğiniz boyum 165 kilom 75 ti enson tartımın pili bitmiş kocaya sipariş verdim akşam gelcek yarın net kilomu gene yazarım

hoşgeldin canım aramıza takımımızın motivesi yüksektir arkadaşlığı candandır
kendini tanıtmakla başlayabilirsin kaş yaşındasın kaç kilosun evli bekar ?
ayy çok sorumu sordum acep

selam kızlar ben 6. takım kaptanıyım...
takımıma kardeş takım arıyorum 6. takıma kardeş olur musunuz...:78::78:

ayyy ne guzelll sukur ki bulunmusss..nasil sevinmissindir...benim kaybettigim kolyenin maddi degeri fazlaydi, maneviyat yoktu valla, malum kendim kendime almistim
ben bugunden itibaren tekrar akapunkturuma basladim canim..haftada 3 kez spora gitmeye calisicam, haftada 1 yuzmem var..evdede firsat buldukca zumba yapicam...kacilinnn kizlarr...ben geldimmm mezuniyet istiyorum artikkkk

sormama gerek kalmamış aslında
allah bağışlasın hedef kilon kaç canım inşlh hedefine sağlıkla ulaşırsın

mal canın yoncasıymış canım insan 1 liralık bişeyde olsa üzülüyo
ohhhh açıldıuk yoldan kuzum ama arayı fazla açmayalım beraber koşalım

bende bugün yürümemi 1 saat yaparak başlıyorum inşlh ama bel sağlığım için gün aşırı yapmaya özen göstericem
yarında isveçe başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124::124::124:

hoşgeldin o zaman canım..takımımız en başarılı takımlardandır ..aldığımızın iliğini kemiğini kurutmadan bırakmayıız.....tabii bunu da disiplinimize borçluyuz....kurallara uymamayanlar ne kilo verebilir nede bu takımda kalabiliiir..her mutluluğun bir bedeli vardıır...o zaman neymiiiş.... herp disiplin tam disiplin boooll paylaşııım.....

saçlarına nasıl kıymışta çaktırmamıış haiiin...çantanada geçmişiş olsun canım..haram olsun kim aldıysa....

hadiyin ordan uleen beni yalnızmı biırakcanız buralarda ..bundan sonra 150 kilonun altında kimseyi almıyom takıma ben mezun oliim de onlar kalsıın...

kizlar benim icin sakincasi yok, sizde isterseniz 6. takimla kardes takim olabiliriz yalniz cabuk cvp yazin beklemesinler

ilk hedefim 63 falan ama asıl istediğim hiçç hatırlayamadığım 57 kilolarr teşekkürler rabbim herkezn evladına uzun ömür versinn

aman dikkat et canim, ben dugunde enaz 70 olucam diye kendimi parcaladim malum birde lokman icin, ama baktim saglik gidiyor heryerim sizliyor biraktim..bir gun arayla spor en sagliklisi, gunluk yarim saat yuruyusten birsey olmaz ama ama sen yinede kendini zorlama tamammi datlumm

ayy cok guldum safisimmm, 150 kilonun altina kimseyi almayacaksin sen mezun ol onlar kalsin diye ha omursun sen safisimmm

ben ce gaayet uygun proteini eksik etmeyelim ki kaslarımız erimesiiimn....

kizlar benim icin sakincasi yok, sizde isterseniz 6. takimla kardes takim olabiliriz yalniz cabuk cvp yazin beklemesinler

kardeş olalııım....

gulme kiz, bizim takim cok ciddi bir kilo verme muessesesidir cv'len aliriz biz yeni gelenleri gelmis gecmis ne varsa soruyoruz

bu takım daha çoook iş yapaaar......

bugünki menüm
sabah yine canım yemek istemedi regliyken hep böyle olurum ben :26:
yeşil çay içtim bi kupa

saat 11 30 da
bir kase yoğurt ve yulaf ezmesi
form çay

saat 14 30
1 elma
1 mandalina
adaçayı

saat
17 00
7 kaşık patlıcan oturtma
1,5 dilim çavdar ekmeği
3 kaiık yoğurt
2 salatlık turşusu

yeşil çay

çok erken yedim gece 1 e kadar nasıl dayanırım bilmiyorum ama yememeye çalışıcam olmazsa yoğurt yerim

olmazsa bide beslenme topiği açiim önce şişiriiim..sonra takıma aliim dimii...

oo sende bu azim varken yaza kadar manken olucan inşlhhhhhhhhhhhhhhh

kiz geceye kadar ne isin var?? git yat erkenden

kiz geceye kadar ne isin var?? git yat erkenden

kayramiin mesajları bizde öyle görüyoruuz...foruma girince profilden yazdığım mesajlara basınca son yazdığın mesajı bulursun mesajı göstere basarsan son yazdığın sayfadan gelişmeleri takip edersin...mesajları okudukça cevap yazmak istediklerinin sağ alt köşesindeki baloncuk ve artı olan yere tıklarsın böylece en sonunda alıntı ile cevaplamaya basarsın hepsi cevaplama panelinde gözükür sende bol bol paylaşım yaparsıın.....

canlarım ben kalkıyorum yürüyüşümü yapam duşumu alam kremlenem şölee misler gibi
havada buz gibi kombiyi kar yağarken yaktığım ayarda yakıyorum zor ısınıyorum yinede tekirdağa kar yağmış soğugu bize kalmış

neyse işlerimi halledem gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…