Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo vermek hoşuma gidiyor bunun yanında yarışmak daha çok hoşuma gidiyor. 160 boyum 54 kilom nasılsa yeneceğim evet ama işte heyecan olsun
54 iyi değil mi ya, 50 mi olacaksın, bir zamanlar ben senden daha az geliyordum hatırlar mısın şimdi 10 kg fazlayım

Oyyy benimde öyle pantolonlarım var 32 beden, bende gircem onlara

seferoğulları tellioğulları grupları son çağrımdır..

katılmak isteyen söylesin ya da bir kaç hafta sussun :)

Spor grubuysa bunlar ben de gircem yarışmam lazim

Canım dediğim gibi burda doğru düzgün kimsem Yok ayda yılda bi misafir gelir en son geçen akşam geldiler kaçamak hiç olmadı
Tatil dersen malum iki çocukla zor oğlum zaten okula gidiyor yarı yıl tatilinde memlekette olurum orada da zaten baskül var annemde kalıyorum çünkü
Ben kendime güveniyorum bu düzende devam ederim
Gün içerisinde çok giremiyorum zaten bunu bildirmiştim ama günlük muhakkak menü ile buradayım genel olarak bütün arkadaşları takipteyim
Karar senin canım son olarak tek söyleyeceğim daha önce de söylediğim gibi hedefe gelmeden bu yoldan dönmem ben Allah izin verirse

Annendeki baskül olmaz aynı baskül olacak :)

Gün içinde daha çok girersin belki

Kilo bildirimi
Kızlar malasef bu haftada Gr gitti üzgünüm
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3

Bugün hep pc başındayım sırf kaçırmayayım diye konudayım farketmişsindir kaptanım Begüş ve ben kara olan aynı ben begum75

Eki Görüntüle 2076602

Tellioğullarından Nil ve pampası Begüm begum75

ayyy yerim seni yaaa
ne güzel kediler bulmuşsun öylesana şarkı hediye ediyorum

Kilo vermek hoşuma gidiyor bunun yanında yarışmak daha çok hoşuma gidiyor. 160 boyum 54 kilom nasılsa yeneceğim evet ama işte heyecan olsun

Sana göz koyim mi? Benim olcan mi? Ama ben 158 e 60.3 üm hızlı veririm. kabulleniyon mu beni böyle yoksa bu kiz hizli verir deyip korkcan mi benden

Spor geubu değil bu kuzum.. spor grubuna alcam seni zaten :)

Al beni mium bu kilolarda karda kışta ortada koma beni

Maşallah canım çok güzel ya
Kek yemeyeli çok oldu browniem aklıma geldi
Harikasın canım tebrik ederim

ayyy yerim seni yaaa
ne güzel kediler bulmuşsun öyleEki Görüntüle 2076622 sana şarkı hediye ediyorum

Oyy ballı çörekim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…