Çok güzel olur. Hala da geldi yüklenebilir miyim bilmiyorum ama yürüyüşüm değişmiş la. Hantallaştım eyice. 2 haftada zalım metam neler etti bakBak ben Begüşün gruba geçtim gel hadi yarışalım o güzel sporlarını hünerlerini göster hele ele güneDiri diri olsun
la gelmicen gibi geliyor heeeEe götürürüm bende baskülümü o zaman :)
Tamam canım mümkün olduğunca buradayım zaten
sefer telli de bugün başlatacağımız zayıflama yarışmamız.. iki grup her cuma tek kazanan@MiuLego Bi de bu telli sefer muhabbeti nedir? Çok merak ettim
Geçen hafta kilom: 56.4
Bu hafta: 56.9
Dün 55.9 idi üstelik gün içinde. Neysem ödemler ödemler...
Geçen hafta : 66.4
Bu hafta 65.6
Giden _800
cok beklenti içine girmişim
Sanırım beğenmedim
Cumartesi 65.8 di ctesiden bu yana 200 nasıl gider
Benim kilom sabit
51.1
Neden boyle oldu kicok dikkat etmisdim oysa. Bol -bol da spor yaptim
Uzuldum gercekten
@MiuLego
Dün ki menüm@MiuLego begum75 bu sabah ki tartım 52.7 memnun değilim tabi ama yine de hafta başı 1 kg artıda girince hoşnutum kaslarım çok ağrıyor hala merdiven inip çıkamıyorum pert olmuşum Kaslarım yorgun inşallah daha da eksiyimdir
Geçen hafta 52,8
Bu hafta 52,7
Aradaki fark 0,10
Yüzde 0,19
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe domates çorbası + fırında tavuk gögsü kare kare + 1 kase salata
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:30 - 1 paket etiform + çeçil peyniri+ 4 çtl yoğurtlu kereviz
42 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates
Sarayca begum75 @Triplimelek Megi @ada81 Nare83 @Makbule007 temizim akşamcılar 4 günü galibiyetle atlattım
Kendini bilmez, bildiği yanıldığına yetmeyen bir şairimsi demişti kir, pas, toz deyyu. yoksam senin emeklerin heç olur mu heçGeçmiş kir pas toz olur mu hiç. Orda emek var orda çalışan parmak kasları var
tebrikler canım yaazmine iradene tebrikler
çok iyi gidiyorsun arkadaşın Maşallah Subhanallah valla sana
Hec benim kaynanatör, benim odun erim, benim oğlanın okul maceraları heç olur muKendini bilmez, bildiği yanıldığına yetmeyen bir şairimsi demişti kir, pas, toz deyyu. yoksam senin emeklerin heç olur mu heç
Mesela dün aksam sadece kefir ictim,cogkofteyi de cok erken saatlerde yedim.pilavlari da ayni şekilde.en cok 4 te yemisimdir.her gece midem guruldaya guruldaya uyudumnasıl aç yattın? köfteleri pilavları kim yedi
Tesekkur ederim canim :)bende spordaki birinciliğini tebrik edeyim canım
Miu almam gereken 2 kilo varken neden eksi anlatsana birazharika görünüyor
la gelmicen gibi geliyor heee
sefer telli de bugün başlatacağımız zayıflama yarışmamız.. iki grup her cuma tek kazanan
hemen eksiye geçiliyor bu hafta hemen
Sen yenisin galibahoşgeldin canım.
Sen şimdi yenisin ama hızlı verirsin hem sporunda var yanlış hatırlamıyorsaamsana uygun donna salut var bak burda Whiteblacklife ta var onlarda güzel spor var ben yaşlıyım hacım yetişemem ki sana bide kilo bildirimini de gördüm bir günde verdiğin hemide
Nefsimmmmmmmmmmm 100 gr artıyı bana versenebenimkini sana vereyim bende ..eksi mi artı mı demem
canım diyet yapmamışsındır sen , o yüzden 100 gr normal
GORA repliği geldi aklıma , affına sığınarak , Kimsinnn seeeen
Hoş geldin sefalar getirdin .... aus ben ... tanışırız zamanla .. bu aralar kaçak göçek hallerdeyim malum gebelikDünden bugüne 700 gr da ... ilk gün ödemi olarak iyi moral olmuş , tebrikler
Çakılımmm nettin ?
Hiç takip edemedim hafta içi ama ... bu resmen yemiş bir çakıl işareti ... 2.5 artı falan değil mi yanılmıyorsam
geçen hafta gidenler gelmiş ziyadesiyle .. bu hafta hemen onları yollama zamanı ... hem de tam zamanı
Vaaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaaaaay vay durmuyordu hande ...durdurulamıyordu
Okudum canım gerçi kullandığın ilaç kaynaklı imiş .... ama metanın da gücü muhakkak ortada ... tebrikler ...
umarım düzene girer ve 1-2 kilo üzerine çıkmadan normal ölçülerde devam edersin .
Arada beynim yanıyor yetisemiom ben, coookkk mantikliBence her gün bir tane hatun görevlendirelim ondan kopya çekelimAynı geçmişi neden hepimiz okuyoruz kiii
Hem geçmiş dediğin kir pas tozsa neden geriye dönelim...
Soğuktan beyin kortekslerimin arası buz doldu ne dediğimi bilmiyorum portim
Neden böyle oldu mortim en az 1kilo bekliyordum senden duelloya devam miKilo bildirimi
Kızlar malasef bu haftada Gr gitti üzgünüm
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3
günaydın hayırlı Cumalar, dün yine pek temiz değildim, vira Bismillah kilo bildirip diyete başlıyorum,
kilom 63.4 kg@MiuLego
Eki Görüntüle 2076510
Gecen haftaki kilom 67.1
Bu haftaki kilom 65.9
Aradaki fark 1.2
Mezününiyetimi istiyorum
Ben de geldimm
Geçen hafta 86.0
Bu hafta 84.9
Fark 1.1
Daha fazla bekliyordum ama buna da şükür. Bu hafta baya hareketli geçti haftaya daha iyi olur inşallah.
Geçen hafta 78.8
Bu hafta 77.5
Giden 1.300
günaydın
geçen hafta 54.2
bu hafta 54.0
fark 0.2
hafta içi bundan 300 gr daha eksiiydim.
ay aman olsun sefam olsun tüm eksiler güzeldir artık öğrendim
Geçen cuma:...98,5
Bu cuma:...97,3
Fark:-1,200
Bu sefer olmadı özür dilerim@MiuLego
Eki Görüntüle 2076531
Öyle nankör bir şey ki bu meta hemen kıvırıyor az rahat bırakÇok güzel olur. Hala da geldi yüklenebilir miyim bilmiyorum ama yürüyüşüm değişmiş la. Hantallaştım eyice. 2 haftada zalım metam neler etti bak
minnakım nehirim 100 100 iyidir iyi
Tam koruma gibi işte ..hem de azıcık inerek daha ne olsun
harika görünüyor
la gelmicen gibi geliyor heee
sefer telli de bugün başlatacağımız zayıflama yarışmamız.. iki grup her cuma tek kazanan
hemen eksiye geçiliyor bu hafta hemen
Banummmmmmmmmmmmmmmmmmm nesini beğenmedin gülüm ?
yani cumartesinden bu yana bakınca az gelmiş sana ama sen hafta totaline bak
Şov olmamış ama gayet güzel bence .
Zaten sen 500-900 arasını bozmadan istikrarla devam etsen
Canım tebrik ederim ... Miu nun alıntısından 3 haftalık kilo geçmişini de gördüm ... gayet güzel .
Listeye girersen de eminim en az aynı sorumlulukla devam edersin .
mücverimmmm ara da bi kirlenmiş miydin sen ?
öyle ise gayet normal canım .
haftaya bir 56 nın ucunu görelim bence
bende spordaki birinciliğini tebrik edeyim canım
minnakım nehirim 100 100 iyidir iyi
Tam koruma gibi işte ..hem de azıcık inerek daha ne olsun
tebrikler canım yaazmine iradene tebrikler
çok iyi gidiyorsun arkadaşın Maşallah Subhanallah valla sana
900 gr gayet iyi bir sonuç ..istikrarla aynı şekilde gidiyorsa da süper sonuç...tebrikler canım
Kız eflal sen urfalı olmuşsun ya laaaaHec benim kaynanatör, benim odun erim, benim oğlanın okul maceraları heç olur mu
Ağzını yüzünü dağıtırım o metanın bu haftaÖyle nankör bir şey ki bu meta hemen kıvırıyor az rahat bırakregliyle şaşırt onu tokatla en kötü regli sonrası bekliyorum gel
Güzel annespora başladım menüde veriyorum uslu bir öğrenciyim artık
Kız eflal sen urfalı olmuşsun ya laaaa
63 mü oldun sen o la laaaaa
Farkında olmadan kafiye de yaptım ya la
Ağzını yüzünü dağıtırım o metanın bu hafta
ya işte akşam miden gurulduyor diye onlar vücutta yağa dönüşmüyor değil coco.. buna kızıyorum ben.. ne gerek vardı aç aç uyumana.. sağlıklı güzel beslenip tok uyuyaydın ya..Mesela dün aksam sadece kefir ictim,cogkofteyi de cok erken saatlerde yedim.pilavlari da ayni şekilde.en cok 4 te yemisimdir.her gece midem guruldaya guruldaya uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?