E ben sana hoş geldin demedim. Hoşgeldin@MiuLego Bi de bu telli sefer muhabbeti nedir? Çok merak ettim
Ovvv çok kararlı bir sincap gördüm sankisen bakma geçmişe, kız yarışı bile bıraktım ben , kaç hafta kilo yazmadım, çok zor durumdaydım , sen yoktun hayrişim, ama küllerimden yeniden doğdum, artık buradayım
Bi selam kondurayım şuracığa geçmiş olmuş Tendürek dağıBu iğde nası aşsın da gelsinnn
bir adetAusencia gördüm etiketlerde. Gözlerim belerdi sevinçten
Sabahtan beri girmeye alıştım olmadı olmadı yine denedim olmadıııııııı
Staja gittim geldim neticem dondu. Çift kat içlik mi giysem naapsamAkşama yemeğe feylesof ve bir iki arkadaş davetli . Benden evde künefe yapmamı istedi Ama yemeyecem
Hee bi de kilo bildireyim. Halam haber etti. Yarın geliyormuş. Sıcak su torbanı çıkar ortalığa diyor zalım
Geçen hafta kilom: 56.4
Bu hafta: 56.9
Dün 55.9 idi üstelik gün içinde. Neysem ödemler ödemler...
Siz ne ettiniz ulaÇok merak ediyorum. Bir çılgınlık yapıp geçmişe dalsam mı yoksam Ausun alıntılarından kopya mı çeksem
Ulee ben de demedim baakE ben sana hoş geldin demedim. Hoşgeldin
Sen yenisin galibaSana göz koyim mi? Benim olcan mi? Ama ben 158 e 60.3 üm hızlı veririm. kabulleniyon mu beni böyle yoksa bu kiz hizli verir deyip korkcan mi benden
Çaktırma kilo bildirimlerine bakacam zaten geri kalan ya hatunların doğum hikayeleri ya da kaynanalardır zannımcaahahahahahhahahahahhahahahhhh PS oyun hileleri gibi heee .... kare yuvarlak kare yap tüm geçmiş gelsin
İğdeeeeeeeeeeeeeeeemşimdi sade kilo bildirimleri ile geleceğim ....ancak ona yetiştim ...
Kopya serbest .... ama ben onlara cevap yazana kadarsen geçmişi okursun sanki
Kilon da şahane
Bende her hafta alıntılardan kopya çekerdim:)ahahahahahhahahahahhahahahhhh PS oyun hileleri gibi heee .... kare yuvarlak kare yap tüm geçmiş gelsin
İğdeeeeeeeeeeeeeeeemşimdi sade kilo bildirimleri ile geleceğim ....ancak ona yetiştim ...
Kopya serbest .... ama ben onlara cevap yazana kadarsen geçmişi okursun sanki
Kilon da şahane
Gunaydin guzel hatunlar
Dünkü kilo:61
Bugünkü kilo:60.3
Fark:0.7
Yüzde: 1.15
(Bi bakiverin doğru mu hesaplamışim)
@MiuLego mium seni etiketliyoruz galiba
Gunaydin kizlar sabah sabah dilime dolandi sarki
Kendim ettim kendim buldum gul gibi sarardim soldum eyvah eyvah
Tarti sonucum korkunc 88.2 dogru olabilir mi gercekten bu olabilir mi ben ne yaptim kendime.
@MiuLego
Benim butun cabam gitti
Eki Görüntüle 2076467
geçen hafta : 83.1 kg
bu hafta : 79.0 kg
fark: 4,1 kg
yüzde : 4,9
tırnaklarımı bile kesemedim siz ayaklara bakmayın.@miulego
Bende her hafta alıntılardan kopya çekerdim:)Nego de iyidir bu konuda :)) onun alıntılarına da bakardım
Bence her gün bir tane hatun görevlendirelim ondan kopya çekelimBende her hafta alıntılardan kopya çekerdim:)Nego de iyidir bu konuda :)) onun alıntılarına da bakardım
Çaktırma kilo bildirimlerine bakacam zaten geri kalan ya hatunların doğum hikayeleri ya da kaynanalardır zannımca
Ona direkt dalarım
Çok özlemişim seni be
Bende her hafta alıntılardan kopya çekerdim:)Nego de iyidir bu konuda :)) onun alıntılarına da bakardım
Bi selam kondurayım şuracığa geçmiş olmuş Tendürek dağıBu iğde nası aşsın da gelsinnn
bir adetAusencia gördüm etiketlerde. Gözlerim belerdi sevinçten
Sabahtan beri girmeye alıştım olmadı olmadı yine denedim olmadıııııııı
Staja gittim geldim neticem dondu. Çift kat içlik mi giysem naapsamAkşama yemeğe feylesof ve bir iki arkadaş davetli . Benden evde künefe yapmamı istedi Ama yemeyecem
Hee bi de kilo bildireyim. Halam haber etti. Yarın geliyormuş. Sıcak su torbanı çıkar ortalığa diyor zalım
Geçen hafta kilom: 56.4
Bu hafta: 56.9
Dün 55.9 idi üstelik gün içinde. Neysem ödemler ödemler...
Siz ne ettiniz ulaÇok merak ediyorum. Bir çılgınlık yapıp geçmişe dalsam mı yoksam Ausun alıntılarından kopya mı çeksem
@MiuLego yu da öpem de içim ısınsın
alMorti istiyem hele miu gurbankiloma yakın yada sen bilirsin nasıl uygun görürsen kimi nasılsa yeneceğim
Özür dilerim.o kadar da ac yattım halbuki her gecetebrik ederim.
sevindim dersem yalan olur.
tartı sonucuna bakmıyorum çünkü.
bu hafta sorumsuzdun.
listeye karşı kendine karşı.. yediklerin üzdü.. o sorumsuzluk da üzdü..
helal be eceeeeeee
as bayrakları asssss
akşama fırın Fatma var @Antepia27
nevom az olsun öz olsun kuzucum.. oo menülere bu eksi normal değil.. kızdım mı yooooooooooooooook.. asla.... kaçamaksızsa menüler asla kızmam.. bugün bi meta yı şaşırtıyoruz.. bu hafta evde leslie yapalım mı bir de kuzucum
çok güzel eksiii
takıldım şnmiyor diyordun -0.6 gelmniş kuzummmmmmmmm
sevin azcık 600 gr gönderdin sen bu hafta
Fatma hala beklediğim eksi gelmedi.. ama haftaya için de sözün var..
bu hafta bu sorumlulukla sıfır kaçamaklı geleceksin cuma gününe..
senin kilo bildirimine de sevinmek istiyoruz...
liste yükü bu hafta senin omuzlarında .. o kadar derim..o vicdanla seni bırakıyorum baş başa emi.
ay şükür bonusum o 100 den kurtulduk.. az eksi evet ama dikkat edilmemiş bir hafta.. toptan salmadın en azından..
önümüzdeki cumaya şov yap emi
Sağol kuşum benimTebrik ederim canım
Tebrik ederim tatlım
Nehiriiim bi spora başlasam tekrar ne güzel olacak. Ama bu ara hiç isteğim olmuyor. Yumuş yumuş olmuş neticemÖdemdir ödem kuzum regli geliyormuş haftaya daha da iyisin
Bak ben Begüşün gruba geçtim gel hadi yarışalım o güzel sporlarını hünerlerini göster hele ele güneNehiriiim bi spora başlasam tekrar ne güzel olacak. Ama bu ara hiç isteğim olmuyor. Yumuş yumuş olmuş neticem
nasıl aç yattın? köfteleri pilavları kim yediÖzür dilerim.o kadar da ac yattım halbuki her gece
Geçmiş kir pas toz olur mu hiç. Orda emek var orda çalışan parmak kasları varBence her gün bir tane hatun görevlendirelim ondan kopya çekelimAynı geçmişi neden hepimiz okuyoruz kiii
Hem geçmiş dediğin kir pas tozsa neden geriye dönelim...
Soğuktan beyin kortekslerimin arası buz doldu ne dediğimi bilmiyorum portim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?