Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam canim, kolay gelsin sonra gorusuruzzzz

konyada öyle buz gibi valla...
bu sene kış zor geçecek gibi...

han kapısı gibi gelen giden belli değil diyen arkadaş istemiyorsanız söylemeniz yeterli ama gelen giden belli değil diyince hoş olmuyo

olmazsa bide beslenme topiği açiim önce şişiriiim..sonra takıma aliim dimii...
once sefaa sonra cefaa cektirim diyosun yanii

bebişim senin çizelgen nerde yaa...
hakketen safisim yaa,,benim cizelge nereye kacmis..bunca kosusturmanin arasinda o da dayanamadi terk etti beni..evi gidince yenisini yapam ben hemen
konyada öyle buz gibi valla...
bu sene kış zor geçecek gibi...

valla oyle..buz gibi hava simdiden ki kisa yeni girdik..bari yilbasini felan bekleseydi dimi ama...ben isyerinde kaloruferi actim oturuyorum valla...

buarada kardes takim olabiliriz canim, obur kizlarda gelince eminim kabul edecekledir...ne diyelim...hayirli ugurlu olsunnnnn

han kapısı gibi gelen giden belli değil diyen arkadaş istemiyorsanız söylemeniz yeterli ama gelen giden belli değil diyince hoş olmuyo

sen niye üstüne alındın ki canım..maibeyaz 6. takımdan ve maalesef suistimal ciddiyetsizlik o kadar çok oluyorki bildiğin gibi değil insan çıldırma noktasına geliyor sözler tutulmuyor habire liste yap yeni üye al....kaptanlar ve yardımcılarıda artık bunalıyor insanlar hiçbi görevi paylaşmak istemiyor bizimde bi mecburiywetimiz yok ama özveride bulunuyoruz takım kapanmasın insanlar amaçlarına ulaşabilsin diye..hal böyleyken maide sadece canından bezmiş heralde sanalda olsa sözünde durmayan insanlar gelen giden belli değil sınıfına dahil oluyor maalesef....

yok canım seni çağırmışlar sen gelmişsin...
ben kendi takımıma demiştim sen neden alındın üzerine...:26:

canim o sozu mailbeyaz arkadasimiz soyledi, o da bizim bugunden sonra kardes takimimiz..
ama alinmani gerektirecek birsey soylemedi..malese bazen yeni gelen arkadaslar kurallari kaldiramiyorlar zor kaliyor vebirden kendilerinden haber alamioruz, hal boyle olunce yerine baskasini aliyorsun takima..o yuzden oyle bir espiri yapti mailbeyaz arkadasimiz ama kotu niyetle soylenmis bir soz degil

neviim hoşgeldin bakem nerelerdesin seeen...özlüyoz artık amaaa...yuvana dööön....

bu patavatsızlığım başa bela...
sağolun kızlar çok güzel yazmışsınız... kusura bakmayın ben öyle şaka olsun diye söylemiştim...

neviim hoşgeldin bakem nerelerdesin seeen...özlüyoz artık amaaa...yuvana dööön....
Hoşbulduk bitanem,ben de sizleri çok özledim inan.

nilosummmm birtanecik ogretmenim hos geldinnnnnnn
sana yine hasret kaldik...nasilsin, nerelerdesin..haftasonun nasil gecti
Gülümmmmm,canım haftasonu bunaldım baya,kendimi dinlemek iyi gelmiyor.Senin nasıl geçti,işlerini yoluna koydun mu canım?

kizlar ben iki dk gecmise dalip geliyorum, persembe ve cuma gunlerinin msj sayiminda birinci olan kisileri not etmeyi unutmusum :18::18:

sen dert etme onu gülüm ben yazdım herkes birinciliğini kendi saklıyor 7 birincilik alan mesajları yayınlayıp puanını isticek dert etmeyen kendi bilir yani sende kendinkileri sakla sadece....

bu patavatsızlığım başa bela...
sağolun kızlar çok güzel yazmışsınız... kusura bakmayın ben öyle şaka olsun diye söylemiştim...
olur bazen canim, sorun degil..sen saka amacli dedin, yeni gelen arkadasimizda seni bizim takimda sandigi icin yanlis anlasmalar oldu..ama ne demisler, insanlar koklasa koklasa
Hoşbulduk bitanem,ben de sizleri çok özledim inan.

Gülümmmmm,canım haftasonu bunaldım baya,kendimi dinlemek iyi gelmiyor.Senin nasıl geçti,işlerini yoluna koydun mu canım?
bizde cok ozledikk, gel artik bitsin bu asrettt benim haftasonum yogun gecti nilosum..malum amcamin kiznin dugunu vardi..cok kosturduk yorulduk. oynamaktan ayaklarim sisti birde ayakta 10cm topuk yani baya ugrastik anlayacagin..hayirlisiyla bitti..darisi bizim basimiza..amcamin kizi adimi ayakkabinin altina yazdi yani olay bitmistir bu sene bende evleniyorum
sen dert etme onu gülüm ben yazdım herkes birinciliğini kendi saklıyor 7 birincilik alan mesajları yayınlayıp puanını isticek dert etmeyen kendi bilir yani sende kendinkileri sakla sadece....

aaa dogru sen yazmistin..bende unutmustum herkesin gunluk birinciligini not aliyordum..bende kendi birinciliklerimi not alirim bundan sonra safisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…