süpermiş..
bizim takım han kapısı gibi gelen giden belli değil... ben de istiyim bundan sonra CV
canlarım ben kalkıyorum yürüyüşümü yapam duşumu alam kremlenem şölee misler gibi
havada buz gibi kombiyi kar yağarken yaktığım ayarda yakıyorum zor ısınıyorum yinede tekirdağa kar yağmış soğugu bize kalmış
neyse işlerimi halledem gelirim
canlarım ben kalkıyorum yürüyüşümü yapam duşumu alam kremlenem şölee misler gibi
havada buz gibi kombiyi kar yağarken yaktığım ayarda yakıyorum zor ısınıyorum yinede tekirdağa kar yağmış soğugu bize kalmış
neyse işlerimi halledem gelirim
kurallar kati olunca gercek kilo vermek isteyenler kaliyor.. ciddi olmayanlarda dokuluyor..biz boylelikle kurduk takimimizi
kurallar kati olunca gercek kilo vermek isteyenler kaliyor.. ciddi olmayanlarda dokuluyor..biz boylelikle kurduk takimimizi
olmazsa bide beslenme topiği açiim önce şişiriiim..sonra takıma aliim dimii...
hakketen safisim yaa,,benim cizelge nereye kacmis..bunca kosusturmanin arasinda o da dayanamadi terk etti beni..evi gidince yenisini yapam ben hemen
bebişim senin çizelgen nerde yaa...
konyada öyle buz gibi valla...
bu sene kış zor geçecek gibi...
han kapısı gibi gelen giden belli değil diyen arkadaş istemiyorsanız söylemeniz yeterli ama gelen giden belli değil diyince hoş olmuyo
han kapısı gibi gelen giden belli değil diyen arkadaş istemiyorsanız söylemeniz yeterli ama gelen giden belli değil diyince hoş olmuyo
İyi akşamlar hanımlar.
sen niye üstüne alındın ki canım..maibeyaz 6. takımdan ve maalesef suistimal ciddiyetsizlik o kadar çok oluyorki bildiğin gibi değil insan çıldırma noktasına geliyor sözler tutulmuyor habire liste yap yeni üye al....kaptanlar ve yardımcılarıda artık bunalıyor insanlar hiçbi görevi paylaşmak istemiyor bizimde bi mecburiywetimiz yok ama özveride bulunuyoruz takım kapanmasın insanlar amaçlarına ulaşabilsin diye..hal böyleyken maide sadece canından bezmiş heralde sanalda olsa sözünde durmayan insanlar gelen giden belli değil sınıfına dahil oluyor maalesef....
canim o sozu mailbeyaz arkadasimiz soyledi, o da bizim bugunden sonra kardes takimimiz..
ama alinmani gerektirecek birsey soylemedi..malese bazen yeni gelen arkadaslar kurallari kaldiramiyorlar zor kaliyor vebirden kendilerinden haber alamioruz, hal boyle olunce yerine baskasini aliyorsun takima..o yuzden oyle bir espiri yapti mailbeyaz arkadasimiz ama kotu niyetle soylenmis bir soz degil
Hoşbulduk bitanem,ben de sizleri çok özledim inan.neviim hoşgeldin bakem nerelerdesin seeen...özlüyoz artık amaaa...yuvana dööön....
Gülümmmmm,canım haftasonu bunaldım baya,kendimi dinlemek iyi gelmiyor.Senin nasıl geçti,işlerini yoluna koydun mu canım?nilosummmm birtanecik ogretmenim hos geldinnnnnnn
sana yine hasret kaldik...nasilsin, nerelerdesin..haftasonun nasil gecti
kizlar ben iki dk gecmise dalip geliyorum, persembe ve cuma gunlerinin msj sayiminda birinci olan kisileri not etmeyi unutmusum :18::18:
Genelde sıklıkla ne yiyorsun canım dukanda?ben bi yemek koyup geliyorum kızlaar...
bu patavatsızlığım başa bela...
sağolun kızlar çok güzel yazmışsınız... kusura bakmayın ben öyle şaka olsun diye söylemiştim...
bizde cok ozledikk, gel artik bitsin bu asretttHoşbulduk bitanem,ben de sizleri çok özledim inan.
Gülümmmmm,canım haftasonu bunaldım baya,kendimi dinlemek iyi gelmiyor.Senin nasıl geçti,işlerini yoluna koydun mu canım?
sen dert etme onu gülüm ben yazdım herkes birinciliğini kendi saklıyor 7 birincilik alan mesajları yayınlayıp puanını isticek dert etmeyen kendi bilir yani sende kendinkileri sakla sadece....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?