Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tımım afilli sözlerinle beni yumuşatmaya çalışma kalp hırsızı

Tamam ablacim kusuruma bakmayin bu hafta bidaha olmaz

Ben iştahsızlaşıyordum

Tamam mium,pirinc yasak o zaman.bulgur da kilo yapmaz derlerdi yalanmis megersem
pirinç yasak.. bulgur kilo yapmaz dediğim şeylere dikkat edersen..

bu hafta hiç sporun yok.. hiç sıfır!

yakıştı mı? o yüzzden kilo gitmemiş olabilir mi he??????????????

kız geçtim 2. dönemdeyim işte . 4.aydayım ..pzt 16.hafta

Hadi bakalım şu 4-5-6 yi geçsin

sen ne güzel artı geliyon öyleeeeeeeeeeeeeeeeee

Çok güzel geliyorum diye geliyorum zaten yoksa eksiyim biliyorsun

Gecmisi yarı okuyabildim yarısi kaçtı gitti
Ve lütfen ama lütfen kimse üstüne alınmasın bi konuda sadece ve sadece fikrimi ve kendi düşüncemi beyan etmek istiyorum ben mezun olali 1 ay olacak ve ben bir aydır hergun ama hergun bu tk yazdım muhabbet ettim yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım
Çünkü ben basardim onlarda basarsin istedim korumada olduğum halde hep menü verdim ki korumada ki arkadaşlara ve kendime bi hata yapmissam nerde yaptığı bulmak için verdim
Listede menü vermek çok önemli cuma günü tartıda gorecegin rakamın sebebi o menü yeni gelen arkadaşlar a ornek o menü ve herkes tek başına olsa ben diyet yapıyor menumde benim sorunum dese o zaman tk olmanın anlamı yok bu benim fikrim

Yeğenime yarasın daha iyi olur

İnşallah kaptan yardımcısı olduğum dönem zayıflamaya gelirsin. Ona hazırlık yapıyorum
Hamile pilatesine başlıyor idin?
Daktırın ne dedi spor işine ?
Sen işini bilirsin Ausum...
Güzel şeyler yiyorsan ne mutlu minik kuşa

Cuma günleri şart bence bu hatunlardan :)) urfada soğuk iğde oraları düşünemiyorum bile

minnoşum sen rahat ol.. keyfine bak sen .. kıyamam la sana.. minicik kilosuyla da heryere de yetişir.. yerim seni

Ya kızlar sizin bedenlere bakıyorum birde benimkine valla deli olucam ya. Yarın lc ye gidip sırf deneme yapıcam kaç beden olacak diye sinir bastı bana

Lc de rahat rahat 38 giyersin .. Small giyersin hiç kasmadan sıkmadan ...

pirinç yasak.. bulgur kilo yapmaz dediğim şeylere dikkat edersen..

bu hafta hiç sporun yok.. hiç sıfır!

yakıştı mı? o yüzzden kilo gitmemiş olabilir mi he??????????????
Uzun yürüyünce ayağımda değilde ayak parmaklarimda bi kramp oluyo geçende carsiya gitmistim ondan biliyorum.bu hafta söz veriyorum Allahin izniyle pazartesi gitcem spor salonuna

kaptan olduğum dönem demek istedin demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…