kız geçtim 2. dönemdeyim işte . 4.aydayım ..pzt 16.hafta
Hadi bakalım şu 4-5-6 yi geçsin
Çok güzel geliyorum diye geliyorum zaten yoksa eksiyim biliyorsun
bonus adını aradım 0 puan gördüm de bilerek sildim la ne unutmasıOrasina biseymi dedimben unuttum sende yeni hafta icin unutmussun
Kötü olmuş canım ya. Başka mağaza yok mu sana uygun?Valla yok canım bir iki tane buldum o kadar oda modeli hoseuma gitmedi pantolon 36 aldım ve mecbur daraltılacak başka senecegim yoktu çünkü
Noldu abla direk daldım ama
Lcw de 48 beden üst giyen biri olaraktan moralim sıfır şu an. Ben o XS leri 34leri çocuklar falan alıyor sanirdimYa kızlar sizin bedenlere bakıyorum birde benimkine valla deli olucam ya. Yarın lc ye gidip sırf deneme yapıcam kaç beden olacak diye sinir bastı bana
Mümkün değil aus ben hala 44 elbiselerimi giyiyorum. Tabi lc den değil onlar ama 40 olur benceLc de rahat rahat 38 giyersin .. Small giyersin hiç kasmadan sıkmadan ...
Heh heh heh (yaban çakalı gülüşüm)tımım afilli sözlerinle beni yumuşatmaya çalışma kalp hırsızı
Orası kısmet elbetkaptan olduğum dönem demek istedin demi
ay benim de kaptanım ol laHeh heh heh (yaban çakalı gülüşüm)
Orası kısmet elbetama farketmez Yancı da olsam çok güzel sopalarım var Ausa özel. Çünki intikam soğuk yenen bir yemektir
yok balım sadece kilo yüzde oranıylaeriyin ulan
Bebeğim seni kırbaçlamak için kaptan olmama ne hacetay benim de kaptanım ol la
vur kırbacı vur kırbacı
çiçek @nar_cicegim -3 ile falan gelse keşke
Yeğenime yarasın daha iyi olur
İnşallah kaptan yardımcısı olduğum dönem zayıflamaya gelirsin. Ona hazırlık yapıyorum
Hamile pilatesine başlıyor idin?
Daktırın ne dedi spor işine ?
Sen işini bilirsin Ausum...
Güzel şeyler yiyorsan ne mutlu minik kuşa
ya cnm alsanda takma
senin metan belli
lohusalıkta alınan kilolalr zor gidiyor
ama gebelikte alınanlar gider
seninde metan belli
kasma kendini beyaaaaaa
Valla çokta acimmmVayt beni çiğ çiğ kıtır kıtır yer
Evet son aylarda daha çok alınıyor maksimum 15 iyidir diye duymuştum ama bence çok zayıf başladın o yüzden hızlıca geri aldınYarasın ausuna di miiiiiiiiiiiiiiii
canım benim bunun bir standartı yok ... yusufta sadece 6 aldım ... kilo düşükse anne de 11-17 arası normal deniliyor .
Ama ilk aylar pek alınmıyor sorun orda :))
bi umuuuut
yoooooooooooooooooooooooook handeyi sefere koymuşsunnnnnnnnn tırstım
canım bulgur sağlıklıdır ... seni şişiriyorsa ..cumaya yakın günlerde yemeyeceksin ... akşam yemeyeceksin o kadar ve tabii tabak tabak yemiyeceksin
işte psikolojik bir rahatlatış
Benim peşimi bırakmayan smylerim var ortalıga salıyorum aradaNoldu abla direk daldım ama
Sen de mi kirlendin Ausnerde çiçeğim ? gelmemiş bugün sanki ?
tatliş eflal teyzesi seniiiiiiii
Ayyy çok güldüm yazarken cevabımı iğde .... çook yarayışlışeyler yiyiyorum içim rahat ...günü temiz geçiriyorum ... sonra tam bu saatlerden geceye kadar kendime yarıyorum
heeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeee yeaaaaaaaaaaaaaaakız güle oynaya yazsam miu bana da sopa çıkarır .... azıcık pişmanmışım gibi yazasım napim
Canım aradım ama fazla tesettür giyim yok ne yazıkki başka yerden iki tunik aldım ama ondan 34 yoktu 36 biraz bol ama idare edeceğim bir sureKötü olmuş canım ya. Başka mağaza yok mu sana uygun?
Bak bir tanesi üstte merdaneyle dolanıyor
Benim peşimi bırakmayan smylerim var ortalıga salıyorum aradatel nedense silmiyoor
Mümkün değil aus ben hala 44 elbiselerimi giyiyorum. Tabi lc den değil onlar ama 40 olur bence
Heh heh heh (yaban çakalı gülüşüm)
Orası kısmet elbetama farketmez Yancı da olsam çok güzel sopalarım var Ausa özel. Çünki intikam soğuk yenen bir yemektir
ay benim de kaptanım ol la
vur kırbacı vur kırbacı
Evet son aylarda daha çok alınıyor maksimum 15 iyidir diye duymuştum ama bence çok zayıf başladın o yüzden hızlıca geri aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?