Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2 saattir hastanedeyiz rutin 1 yas kontrolune geldik asidan huysuzlugu kalmis hala oglumun kulagina bogazina karnina bakilirken yikti ortaligi bi de bunun üzerine bobrek ultrasonu cekildik ki kiyamet koptu...idrar tahlili vercez guya birazini disari yapmis yetmedi tekrar poset taktim ama onda da taktirmadi resmen kapatti bacaklarini bagirdi durdu inşallah yeteri ladar yaar da gideriz.omzumda uyuyo su an kaldirip da nasil kobtrol etcem diye dusunuyorum

Çıldırırsın

Canım aradım ama fazla tesettür giyim yok ne yazıkki başka yerden iki tunik aldım ama ondan 34 yoktu 36 biraz bol ama idare edeceğim bir sure
İnternetten alırsan sefamerveyi tavsiye ederim, çok uygun ve güzel ürünler var. İade de sıkıntı yok

Menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi saat 7 civarı 3 minik mandalina fena grip oldum sabah sabah iyi geldi
Kahvaltı saat 10
2 yumurtadan kıymalı yumurta
Kaşar
Hindi füme ( bitti :) )
Bir dilim çavdar
Bir bardak çay
Ara
Leblebi kuru üzüm
Ara
Muz
Süt
Akşam 16.30
2 haşlanmış baget
Bolca yeşillik salatası
3 lt su

Gerçekler güzel anne

Oyy o idrar alma çok zor ya kolay gelsin

Harika bir menü afiyet olsun canım geçmiş olsun bu arada

Cok geçmiş olsun aha bir tane daha

8 aralık menüsü

Kahvaltı : Tereyağında yumurta, peynir, zeytin, dom, sal, bib, 2 d çavdar ekmeği

Ara: 1 mandalina

Öğlen : Tavuk bud (hepsini yiyemedim ) sebzesi (patatesinden de aldım ) sütlü brokoli çorbası

Ara: 2 gün kurusu

Su: 2 litre
Spor : 30 dk leslie begum75

@MiuLego

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…