Anne karnindan gelen bi buyumesi var.dusuk seviyede o yuzden takipteyiz.once her aydi sonra 3 aya dustu en son 6 aylikken gitmistik simdi de yasinda iste.kuculuyodu ama bu sefer az da olsa buyumesi var.sali gunu nefrolog randevumuz var bakalim o ne diyecek umarim kayda deger bi buyume degildir.Böbreğin de neyi var?
Sazan gibi atladım ama @MiuLego bu ne gı.Ne yapacas bizSON HALİ
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn
seferoğulları-tellioğulları bugün itibariyle başlamıştır.......
haydi gazanız mübarek ola
TELLİOĞULLARI
begum75
nehirnil111
@masumm
Donna_salut
@Triplimelek Megi
malipina
Floweroflife
Nefs
ecemavi
@Leeshinmee
Bonus
ada81
@yakamozz-z
SEFEROĞULLARI
Nego
S Sguat girls
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife
Sarayca
cakil80
@Shut Up
suspushanimcim
Antepia27
matematik61
Ahu060812
hepfit
@hatice901217
Geçmiş olsun canım. Zamanla normal boyutuna ulaşıyor merak etme. Benim büyük oğlumun dalağı büyüktü, yaş ilerledikçe düzeldi.Anne karnindan gelen bi buyumesi var.dusuk seviyede o yuzden takipteyiz.once her aydi sonra 3 aya dustu en son 6 aylikken gitmistik simdi de yasinda iste.kuculuyodu ama bu sefer az da olsa buyumesi var.sali gunu nefrolog randevumuz var bakalim o ne diyecek umarim kayda deger bi buyume degildir.
Okuldaydı.. geleceknerde çiçeğim ? gelmemiş bugün sanki ?
ay şimdi bak miu ve ben listedeyiz .. iğde kaptan
ne yaramazlıklar yaparız ..iğde sıra arkadaşlarından kendine doktor arar
geçmiş olsun bernam allah yardım etsin2 saattir hastanedeyiz rutin 1 yas kontrolune geldik asidan huysuzlugu kalmis hala oglumun kulagina bogazina karnina bakilirken yikti ortaligi bi de bunun üzerine bobrek ultrasonu cekildik ki kiyamet koptu...idrar tahlili vercez guya birazini disari yapmis yetmedi tekrar poset taktim ama onda da taktirmadi resmen kapatti bacaklarini bagirdi durdu inşallah yeteri ladar yaar da gideriz.omzumda uyuyo su an kaldirip da nasil kobtrol etcem diye dusunuyorum
harika menü buMenü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi saat 7 civarı 3 minik mandalina fena grip oldum sabah sabah iyi geldi
Kahvaltı saat 10
2 yumurtadan kıymalı yumurta
Kaşar
Hindi füme ( bitti :) )
Bir dilim çavdar
Bir bardak çay
Ara
Leblebi kuru üzüm
Ara
Muz
Süt
Akşam 16.30
2 haşlanmış baget
Bolca yeşillik salatası
3 lt su
bu da harika menü
sabit güzelllllllllllllnehirnil111 ufak tefek yürüyüş harici sporum yok malesef,inşallah önümüzdeki haftada spor yaparım .
@MiuLego benim kilom sabit 63.4
Ben biraz geçmiş yapayım
kilo bazında yarışıyorsunuz.. en çok hangi grup ortalaması yüksekse o kazanır :)
Canım beni yanlış alıntılıyorsun :) bu arada nasıl bi yarış olacak buSON HALİ
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn
seferoğulları-tellioğulları bugün itibariyle başlamıştır.......
haydi gazanız mübarek ola
TELLİOĞULLARI
begum75
nehirnil111
@masumm
Donna_salut
@Triplimelek Megi
malipina
Floweroflife
Nefs
ecemavi
@Leeshinmee
Bonus
ada81
@yakamozz-z
SEFEROĞULLARI
Nego
S Sguat girls
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife
Sarayca
cakil80
@Shut Up
suspushanimcim
Antepia27
matematik61
Ahu060812
hepfit
@hatice901217
Yaaa beğendin miOkuldaydı.. gelecek
okurken bile zevk aldım yeminle
geçmiş olsun bernam allah yardım etsin
harika menü bu
bu da harika menü
sabit güzelllllllllllll
sporsuzluk
kilo bazında yarışıyorsunuz.. en çok hangi grup ortalaması yüksekse o kazanır :)
yazdım yukarılarda..Canım beni yanlış alıntılıyorsun :) bu arada nasıl bi yarış olacak bu
Portim ya zaten kuş kadar yiyorum bana iki Ogün bile yetersinBen dediydim ama minnak narin pek nazik tam bikinilik füücudum seni doyurmaz ama vayt yeme beni acı bana
yok kuzumMiu takım birinci olacakmı @MiuLego
o zaman çıkarıyorumBnm ynmda tarti yok
Ayyy kuzum geçmiş olsun2 saattir hastanedeyiz rutin 1 yas kontrolune geldik asidan huysuzlugu kalmis hala oglumun kulagina bogazina karnina bakilirken yikti ortaligi bi de bunun üzerine bobrek ultrasonu cekildik ki kiyamet koptu...idrar tahlili vercez guya birazini disari yapmis yetmedi tekrar poset taktim ama onda da taktirmadi resmen kapatti bacaklarini bagirdi durdu inşallah yeteri ladar yaar da gideriz.omzumda uyuyo su an kaldirip da nasil kobtrol etcem diye dusunuyorum
Haticem hayatımda ilk defa 34 36 giyiyorum ve bildiğin yolumu şaşırdım alisacagim hatta bugün görevli 36 bedeni getirince ben ona giremem dedim o bel ne ki dedim ama bol geldiBen sen kadar zayiflamayacamşimdi kiloluyuz kıyafet bulamiyoruz bak sen de zayıfladin gene bulamiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?