Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Böbreğin de neyi var?
Anne karnindan gelen bi buyumesi var.dusuk seviyede o yuzden takipteyiz.once her aydi sonra 3 aya dustu en son 6 aylikken gitmistik simdi de yasinda iste.kuculuyodu ama bu sefer az da olsa buyumesi var.sali gunu nefrolog randevumuz var bakalim o ne diyecek umarim kayda deger bi buyume degildir.

Sazan gibi atladım ama @MiuLego bu ne gı.Ne yapacas biz

Geçmiş olsun canım. Zamanla normal boyutuna ulaşıyor merak etme. Benim büyük oğlumun dalağı büyüktü, yaş ilerledikçe düzeldi.
Küçüğüm de tek böbrekli bizim de gitmemiş lazım kontrole aslında

nerde çiçeğim ? gelmemiş bugün sanki ?
Okuldaydı.. gelecek
ay şimdi bak miu ve ben listedeyiz .. iğde kaptan

ne yaramazlıklar yaparız ..iğde sıra arkadaşlarından kendine doktor arar
okurken bile zevk aldım yeminle
geçmiş olsun bernam allah yardım etsin
harika menü bu
bu da harika menü
nehirnil111 ufak tefek yürüyüş harici sporum yok malesef,inşallah önümüzdeki haftada spor yaparım .
@MiuLego benim kilom sabit 63.4
Ben biraz geçmiş yapayım
sabit güzelllllllllllll

sporsuzluk
Sazan gibi atladım ama @MiuLego bu ne gı.Ne yapacas biz
kilo bazında yarışıyorsunuz.. en çok hangi grup ortalaması yüksekse o kazanır :)

Canım beni yanlış alıntılıyorsun :) bu arada nasıl bi yarış olacak bu

Yaaa beğendin mi teşekkür ederim

Ayyy kuzum geçmiş olsun

Ben sen kadar zayiflamayacam şimdi kiloluyuz kıyafet bulamiyoruz bak sen de zayıfladin gene bulamiyosun
Haticem hayatımda ilk defa 34 36 giyiyorum ve bildiğin yolumu şaşırdım alisacagim hatta bugün görevli 36 bedeni getirince ben ona giremem dedim o bel ne ki dedim ama bol geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…