Biz bu maçı alırız kiiiSON HALİ
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn
seferoğulları-tellioğulları bugün itibariyle başlamıştır.......
haydi gazanız mübarek ola
TELLİOĞULLARI
begum75
nehirnil111
Nare83
Donna_salut
@Triplimelek Megi
malipina
@Floweroflife
Nefs
ecemavi
@Leeshinmee
Bonus
ada81
@yakamozz-z
SEFEROĞULLARI
Nego
Nevreste
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife
Sarayca
cakil80
@Shut Up
@suspushanimcim
Antepia27
matematik61
Ahu060812
hepfit
@hatice901217
Bence güzel bir sistem hergün fotraglı takip ablanı frenler ablan adına sevindimAyy kızlar. Benim gitmen istediğim bir diyetisyen vardı. Ben gidemedim tabi. Ablama diyordum. Gitmiş. Diyetisyen hizmeti on numara. 21 günde 65 tl. Yediklerinin resmini çekip gönderecek ablam o kontrol edecek. Leslie demiş. Güne ,dışarı vs gidersen beni ara haber ver ona göte hareket ederiz demiş. A ha ha abla beni demiş kardeşim önerdi sizi o gelemedi diye. Kendi azimle verdi kilo diye beni övmüş
Ablam için çok mutlu oldum 80 ı geçmişti artıkdiğer ablalarım sa yaksa keşke diyet. Çok diyorum ama
Ayy kızlar. Benim gitmen istediğim bir diyetisyen vardı. Ben gidemedim tabi. Ablama diyordum. Gitmiş. Diyetisyen hizmeti on numara. 21 günde 65 tl. Yediklerinin resmini çekip gönderecek ablam o kontrol edecek. Leslie demiş. Güne ,dışarı vs gidersen beni ara haber ver ona göte hareket ederiz demiş. A ha ha abla beni demiş kardeşim önerdi sizi o gelemedi diye. Kendi azimle verdi kilo diye beni övmüş
Ablam için çok mutlu oldum 80 ı geçmişti artıkdiğer ablalarım sa yaksa keşke diyet. Çok diyorum ama
Temamo zaman çıkarıyorum
İnstagramdan takip ediyorum, başarı fotoları çok. Sağol canım ya bende çok sevindim çünkü eniştem kilosuyla uğraşıp duruyordu odunBence güzel bir sistem hergün fotraglı takip ablanı frenler ablan adına sevindimsende hak ettin bence
Geçen hafta 78.8
Bu hafta 77.5
Giden 1.300
günaydın
geçen hafta 54.2
bu hafta 54.0
fark 0.2
hafta içi bundan 300 gr daha eksiiydim.
ay aman olsun sefam olsun tüm eksiler güzeldir artık öğrendim
Geçen cuma:...98,5
Bu cuma:...97,3
Fark:-1,200
Bu sefer olmadı özür dilerim@MiuLego
Eki Görüntüle 2076531
Evet internetim az kaldı onun icin gecmisede bakamiyorum amaAntepia27 etiket gelirse bakarim
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Yuzde %1.19
Sonuctan beni haberdar edin he bekliyom
Kilo bildirimi
Kızlar malasef bu haftada Gr gitti üzgünüm
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3
Hayirli cumalarher birinizi ayri ayri operim
Kilom 99,7
Çok fazla gayretli degildim bir ogun dogru bir ogun yanlis olunca hep dengelemekle ugrasmis oldum.
Kac gundur kizlarin regl durumunu okurken benimkini unutmusum dun ansizin geldi.
@Triplimelek Megi cok uzun surmez zaten bitince hemen basliyorum oruca seninki bitmistir sanirim.
Herkesi cok tebrik ederim tek tek yazmiyim bir masallah birakiyimmatematik61 o misafirlerle en cok sana masallah diyesim geldi
Listeler beni bekler gelemezsem ordayimdir mium
Evet 100leri boşadım artık farklı frekanslardaydık olmadı yürümedi yapamadıkHadi vira bismillah
Benden azsın artık
Hadi bakalım hayırlı olsun ... geçen hafta gibi küçük bir gramla mezun olmak onca haftaya yakışmazdı zaten .... bu süper bir mezuniyet olmuş oldu
Çook çook tebrikler canım ... uzak kaldım nasıl bir hafta geçirdin bilmiyorum ama verdiğin kilo gayet olması gerektiği gibi ....
tebrikler canım ...1.300 gayet
ohhhhhhhhh ördekim koruma keşfetmiş bile
vay vay vay .... süper ... o menüler bana verdirmez gibi gelmişti ..demek metan çalışmaya devam ediyor ....
demek biraz daha arttırabilirsin .
Çok iyi haber bu .
Çok güzel olmuş ...daha ne olsun .... her hafta gitmesi önemli olan ... 100 lerden nasılda koşarak uzaklaştın ... haftaya da aynı şekilde güzel olsun
Ablam gönderecek canım atarım buraya. Şimdi eve dönerken aradı nasıl sevinçli
bizimle paylaşırsın cnm , liste filan verirse
AmiiinnnnAyyy kızlar çok mutluyum hemde çok rabbim hepimize nasip etsin 34 36 beden giymeyi
Evet 100leri boşadım artık farklı frekanslardaydık olmadı yürümedi yapamadık
şimdi 70ler die biri var ona platonik aşk besliyorum bikaç ay sonra açılmayı düşünüyorum
Ben diyom morti olak die sen cevap virmiyon napim kapına güllerle mi yazim ne istiyonSen şimdi mortide ararsın kendine
Zayiflayıncada ugrasıyolar canım merak etmesin En canli kanlı örnek benimİnstagramdan takip ediyorum, başarı fotoları çok. Sağol canım ya bende çok sevindim çünkü eniştem kilosuyla uğraşıp duruyordu odun
1.300 müGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
15 ARALIK HEDEFLERİ
nar_cicegim (?)
Nego (62.4)
CocoChanelmademoiselle (53.6)
Nevreste (63.4)
matematik61 (71)
Antepia27 (100.4)
malipina (95.5)
hatice901217 (83.5)
@Shut Up (77.2)
@yakamozz-z (70.2)
ecemavi (65.3)
ada81 (69.2)
Nare83 (64.6)
Nefs (53.5)
Ahu060812 (69)
Bonus (97.9)
Sarayca (61.8)
deynepnaz (63.2)
Donna_salut (50.5)
cakil80 (85.2)
Zeytinlerimm (76.2)
@Leeshinmee (72.6)
@Ytmz (69.9)
hepfit (59.3)
nehirnil111 (52.0)
begum75 (56.5)
igdedali (55.9)
@Portakal Sulu Ordek (53.5)
Whiteblacklife (51.8)
Efser (65.9)
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( 65)
400 gr ne ola ki yarış var dediniz geldim sence yarış varken ben 400 gr la idare eder miyimGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
15 ARALIK HEDEFLERİ
nar_cicegim (?)
Nego (62.4)
CocoChanelmademoiselle (53.6)
Nevreste (63.4)
matematik61 (71)
Antepia27 (100.4)
malipina (95.5)
hatice901217 (83.5)
@Shut Up (77.2)
@yakamozz-z (70.2)
ecemavi (65.3)
ada81 (69.2)
Nare83 (64.6)
Nefs (53.5)
Ahu060812 (69)
Bonus (97.9)
Sarayca (61.8)
deynepnaz (63.2)
Donna_salut (50.5)
cakil80 (85.2)
Zeytinlerimm (76.2)
@Leeshinmee (72.6)
@Ytmz (69.9)
hepfit (59.3)
nehirnil111 (52.0)
begum75 (56.5)
igdedali (55.9)
@Portakal Sulu Ordek (53.5)
Whiteblacklife (51.8)
Efser (65.9)
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( 65)
İnşallah hiç yükselmez o beden bi daha.bana 40 42 beden de yeterAyyy kızlar çok mutluyum hemde çok rabbim hepimize nasip etsin 34 36 beden giymeyi
şok yapma zaten.. hala haftası değil mi yahu1.300 müsık diyet yapmam daha yiter daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?