İnşallah canım,Allah hayırlı yazılar yazsın inşallah.olur bazen canim, sorun degil..sen saka amacli dedin, yeni gelen arkadasimizda seni bizim takimda sandigi icin yanlis anlasmalar oldu..ama ne demisler, insanlar koklasa koklasa
bizde cok ozledikk, gel artik bitsin bu asretttbenim haftasonum yogun gecti nilosum..malum amcamin kiznin dugunu vardi..cok kosturduk yorulduk. oynamaktan ayaklarim sisti birde ayakta 10cm topuk yani baya ugrastik anlayacagin..hayirlisiyla bitti..darisi bizim basimiza..amcamin kizi adimi ayakkabinin altina yazdi yani olay bitmistir bu sene bende evleniyorum
aaa dogru sen yazmistin..bende unutmustum herkesin gunluk birinciligini not aliyordum..bende kendi birinciliklerimi not alirim bundan sonra safisim
bu patavatsızlığım başa bela...
sağolun kızlar çok güzel yazmışsınız... kusura bakmayın ben öyle şaka olsun diye söylemiştim...
Ben de sigara zammının şokundayım Kayra'cım,şimdi sigarayı bıraksam diyetimi vurmasından korkuyorum,bırakmasam ekonomik açıdan vuruyor,ne olacak bilmiyorum.yaa sizde kusura bakamayın dietimin ilk günü yeni beslenme şeklime uyumsuzum ve sigarayıda içmemyi denedim biraz bide en yeniben olunca stresten üstüme alındım sigaraya gelen zam benide vurdu diyetle ikisi bir arad gitmiyo onu anlamış oldum tekrar kusura bakmayın gerginlik olsun idstemedim
yaa sizde kusura bakamayın dietimin ilk günü yeni beslenme şeklime uyumsuzum ve sigarayıda içmemyi denedim biraz bide en yeniben olunca stresten üstüme alındım sigaraya gelen zam benide vurdu diyetle ikisi bir arad gitmiyo onu anlamış oldum tekrar kusura bakmayın gerginlik olsun idstemedim
Ben de sigara zammının şokundayım Kayra'cım,şimdi sigarayı bıraksam diyetimi vurmasından korkuyorum,bırakmasam ekonomik açıdan vuruyor,ne olacak bilmiyorum.
tamam tatlım kırgınlık olmasın yeter...
bi an küstün gittin sandım üzüldüm...
sigaraya zam bence az oldu... daha pahalı olsun ki kimse içemesin...
amin canim, butun bekarlara insallahhİnşallah canım,Allah hayırlı yazılar yazsın inşallah.
onemli degil canim, ikiside basa bela...emin ol ikisinide atlatacaksinyaa sizde kusura bakamayın dietimin ilk günü yeni beslenme şeklime uyumsuzum ve sigarayıda içmemyi denedim biraz bide en yeniben olunca stresten üstüme alındım sigaraya gelen zam benide vurdu diyetle ikisi bir arad gitmiyo onu anlamış oldum tekrar kusura bakmayın gerginlik olsun idstemedim
tamam tatlım kırgınlık olmasın yeter...
bi an küstün gittin sandım üzüldüm...
sigaraya zam bence az oldu... daha pahalı olsun ki kimse içemesin...
yok benim bide oğlum var çizgi film hırsı kabardı onunla ilgilenmek zorunda kaldım kocası sigara kullanmayan biri olarak herzam beni etkilyo ama en azından bi 60lara gelmeden sigarayı bırakmayı denemicem sıkıntı yapıo bende
sabahları 2 yumurta biraz peynir süt sebze günüyse domates.....öğle iikindi gibi yulaflı yoğurt süt...akşam tavuk çorbası veya haşlanmış yoğurtlu tavuk. veya yağsız tavada balık......sebze günüyse kıymalı sebze ençok az yağlı karnıyarık yatarken acıkırsam tarçınlı tatlandırıcılı soğuk süt..yumurtanın çok faydası var hiç acıktırmıyor bugün kalmamış yiyemedim öğle spordan sonra kriz geliyodu az kalsın...Genelde sıklıkla ne yiyorsun canım dukanda?
olur bazen canim, sorun degil..sen saka amacli dedin, yeni gelen arkadasimizda seni bizim takimda sandigi icin yanlis anlasmalar oldu..ama ne demisler, insanlar koklasa koklasa
bizde cok ozledikk, gel artik bitsin bu asretttbenim haftasonum yogun gecti nilosum..malum amcamin kiznin dugunu vardi..cok kosturduk yorulduk. oynamaktan ayaklarim sisti birde ayakta 10cm topuk yani baya ugrastik anlayacagin..hayirlisiyla bitti..darisi bizim basimiza..amcamin kizi adimi ayakkabinin altina yazdi yani olay bitmistir bu sene bende evleniyorum
aaa dogru sen yazmistin..bende unutmustum herkesin gunluk birinciligini not aliyordum..bende kendi birinciliklerimi not alirim bundan sonra safisim
tamam canım olur böyle şeyler .....yaa sizde kusura bakamayın dietimin ilk günü yeni beslenme şeklime uyumsuzum ve sigarayıda içmemyi denedim biraz bide en yeniben olunca stresten üstüme alındım sigaraya gelen zam benide vurdu diyetle ikisi bir arad gitmiyo onu anlamış oldum tekrar kusura bakmayın gerginlik olsun idstemedim
Ben de sigara zammının şokundayım Kayra'cım,şimdi sigarayı bıraksam diyetimi vurmasından korkuyorum,bırakmasam ekonomik açıdan vuruyor,ne olacak bilmiyorum.
ben kaçıyorum kocam baskın yaptı yemek vaktiiii
akşam yemeğinde bir kepçe mercimek çorbası 3 yemek kaşığı pırasa göbek salata ve bir dilim tambuğday ekmek yedim günü kapadım galiba bide benim bu klo çizelgesinden yapmam lazım arın ona uğraşcam buarada nasıl son öğünüm yanış varsa söyleyinn
akşam yemeğinde bir kepçe mercimek çorbası 3 yemek kaşığı pırasa göbek salata ve bir dilim tambuğday ekmek yedim günü kapadım galiba bide benim bu klo çizelgesinden yapmam lazım arın ona uğraşcam buarada nasıl son öğünüm yanış varsa söyleyinn
ben bu kilo çizelgesini beceremiyorum şartmı bunu yapmam kızlar cvp lütfenn
şimdiki kilon ve hedefin kaç bide boyun cnım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?