Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben bu kilo çizelgesini beceremiyorum şartmı bunu yapmam kızlar cvp lütfenn

canim yapman sart, hem senin icin iyi olur hem bizim icin,hemde seni motive eder nekadar kaldigini ve vermis oldugun kiloyu gormek..
gozunu korkuttugun kadar zor birsey degil yani.. yarin hallederiz...

yalniz kizlar yarin ben kardesimi alerjisi icin hastaneye goturucem..uzak bir sehirde oldugu icin hastanesi eve gelmem uzun surer...eger aksama dogru gelirsek yorgunluktan belki giremeye bilirim ozamanda beni izinli sayarsiniz..hepinizi cok opuyorumm..iyi gecelerr...

iyi geceler kızlar
kırmızım ve saferanım sağolun tatlışlar

bugün pek yoğun bir gündü.öncelikle alt komşum doğumgünün kutluyormuş,arkadaşlarını davet etmiş beni de davet etti,oraya gittim öğleden sonra.Komşum rus ve tüm çağırdığı arkadaşları da öyleydi.anam bıdır bıdır konuşuyorlar hiç bir şey anlamıyorum,bakıyorum öyle aval aval yüzlerine,anlam çıkarmaya çalışıyorum filan..tabii değişik yicekler vardı.Yani malzemeler bizim Türk malzemeleri tabi de yapılışları farklı,rus usulü.Zaten o yüzden ısrarla davet etmiş beni,değişiklik olsun diye,sağolsun.bir turşuları var berbat bişeydi.kanepeler,değişik salatalar yapmış.çoğunluk salataydı zaten.rusyadan getirtiği domuz salamları,içkiler e bol bol meyve.Dedim siz böyle yapıyorsunuz,biz börek çörek yaparız,bizim usuller gibi değil sizinki dedim.sanırım onlarınki daha sağlıklı.daha basit şeyler ama daha sağlıklı.orda bir şeyler atıştırdım diyetimin çolk dışına çıkmadan.Sonra akşam annem de çok sapıtmadım ama yine de gece yatmadan sıkı bir spor beni bekliyor diye düşündüm ve biraz önce sporumu bitirdim.normalde 2 mil leslie yaparım.daha önce hiç spor yapmadığımdan daha zorlarında zorlanırım diye onu yapıyordum.bu gece 3 mil olanını yaptım ve anladım ki ben 2 mile devam etmeliyim.bacaklarıı ayaklarımı kaldıramaz durumdayım,nasıl yoruldum anlatamam.yarınada misafiirm olacak,inşallah et kesiği olmam..

menüm:

kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
peynir

öğlen:
salata çeşitleri
2 dilim kızarmış patlıcan
fırında pişirlirmiş börek görümünde tavuklu patatesli bir ikram
biraz meyve (şeftali,erik,elma,mandalina)
1 kadeh martini (portakal sulu)
2 top sossuz profiterol benzeri bir ikram

akşam:
1 biftek
3-4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
marul salatası
2 kaşık tavuklu salata (mayonez ve garnitürlü)
3-4 kaşık patates püresi
brokoli salata
2 kaşık zeytinyağlı pırasa
tatlı yemedim burma,kalburabastı ve şeker pare vardı ühüüü (gerçi diğer yediklerimden sonra )
1 bardak şekersiz çay

su:2.5 Lt
spor:48 dk leslieyle 3 mil yaptım perişanım

yemek organizasyonlarımızı yarın akşam son bulacak büyük ihtimalle.Son kez ben de toplanacağız ve perşembe sabahı Almanyaya geri dönüyor kuzenler.Ben de diyeime tam gaz devam edeceğim.cuma günü tartıyı camdan aşağı atmamak için perşembe günü yine pirinç lapası diyetini uygulayacağım.Sonraki hafta hiç kaçamaksız yapacağım dicem ama biraz zor çünkü bu kez de 2 tane günüm aynı haftaya denk geldi ve 29 u cumartesi kızımın doğum gününü kutlayacağım. Allah bana güç ve sabır versin,alnımın akıyla çıkayım şu yasaklı mamaların dolu olduğu günlerden
ooo çok yazdım hadi iyi geceler

özledik seni canım

bende varım katılmak istiyorum ama forumda yeniyim tam anlamıyla kullanamıyorumm kurallar yapmam gerekenler nelerdir
hoş geldin canım
kızzzz bırtakın şu pis şeyi bi kaç yıl önce netten bi otopsi izlemiştik arkadaşla siğara içenin ciğeri ve içmeyenin ciğerini karşılaştırıyorlardı renkler bir birini tutmuyordu biri pembe normal sizin gibi sigara içeninkide simsiyaha dönmüştü dr 1 bardak katran varmış gibi diyordu:18:
canım sen hamilesin çok sıkma kendini her türlü vitamine ihtiyacın var
selam kızlar ben 6. takım kaptanıyım...
takımıma kardeş takım arıyorum 6. takıma kardeş olur musunuz...:78::78:

olurrrrrr

günaydın kızlarrrrr

geçmiş olsun kolay gelsin canımcım

ayy davet davett davett valla insanın resmen nefsiyle oynaması bu demek oluyo biri geldimi veya sen gittinmi yememek çok kötü oluyo
neyse bitsin yoğun temponda sende bir an önce normal düzenine dön

onu bende izledim defalarca ben 2 senedir içiyorum hep eşimin yüzünden o içerken bende yaktım yaktım bu duruma geldim yinede çok zorlanmam bırakırken sadece diyet yaparken sigara içemeyince aklım sürekli yemekte olucak diye korkuyorum

kızlar dün 1 saat spor yaptım diye herhalde uyurken sürekli ellerimin şiştiğini ve uyuştuğunu hissettim bi de kaç gündürde yürümemiştim sanırım ödem yaptım :26:
bismillah deddim ve bugün isveç diyetine başladım

kaptanımızın yeni kurallarına onay listesiiii......lütfeen herkes okuyunca onayını belirtsiin.....

nev

saferan....onayladıııı

saphıra....onayladı

ipekyol

ayşen

doğa....onayladı

kırmızıgül...onayladııı

günaydın fıstıklar
maydanoz-limon kürümü içtim,bekleme aşamasındayım.sonra kahvaltı edicem.bu arada size bakayım dedim
Kızlar bu akşamki menümü yazayım size,çorbadan çok emin değilim.Fikirlerinizi bekliyorum

önden çorba (mercimek düşündüm ama tam olarak emin değilim)
ara sıcak,börek vs yapmıcam çünkü yenmiyor,kalıyor herşey
balık
zeytinyağlı enginar
marul salatası
mantar salatası
haydari
köz biber mezesi
tatlı olarakta bisküvili irmik tatlısı

balığın yanına yakışmadığını düşündüğümden pilav makarna yapmıyorum,yapsam mı diye düşünmeden de edemiyorum :44:

Son düzenleme:
ayşencim sende mi isveçe başladın?hadi hayırlısı olsun canım.bakalım senin de sonuıçlarını görelim,ben de deneyebilirim daha sonra.ben şimdilik perşembeler pirinçten memnunum

75 kilo 57 hedef boyum 165

senin için çizelge yaptım canım aşadaki linke tıklaa açılan sayfanın altına doğru bbcode yazan çerçevenin içindeki 2. satırdaki linkin http........png bu şekilde başlayıp bitecek şekilde kopyala kontrol paneline gir kk da profil düzenle yap altlara doğru çizelge yazan yerin önündeki kutucuğa bu linki kopyala değişiklikleri kaydet yap çizelgen gözükür ...............

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3

Son düzenleme:

günaydın herkeze teşekkür ederim canım ama ben linkide bulamıyorum bende bi bönlük var sanırım

geçmiş olsun canım sen işlerini hallet allh yardımcın olsuun...........

aman çok dikkat et canım çok kaçamak yapma gerçi balık varmış akşama...ondan bişey olmaz ....

anaam çok zor ya şimdi baktımda aç karnına kahve benim mideyi deler çok rahatsız olurum..sen de dikkat et canım....

valla bu menü güzel yenmiçcek şeyleri yapma bencede balığın yanına gitmez zaten börek falan ..yalnız ben balık yapınca misafire mutlaka balık çorbası yaparım ve de bayılırım...bazende hamsili pilav yaparım ...

ayşencim sende mi isveçe başladın?hadi hayırlısı olsun canım.bakalım senin de sonuıçlarını görelim,ben de deneyebilirim daha sonra.ben şimdilik perşembeler pirinçten memnunum
sen karataya devam canım böyle istikrar zor yakalanır inş. hiç durmaz kilo vermen...
günaydın herkeze teşekkür ederim canım ama ben linkide bulamıyorum bende bi bönlük var sanırım

ben untmuşum linki..şimdi ekliyorum mesaja.... tekrar bak...

Tamam kaptanım hoşgeldin

Son düzenleme:

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.böyle diyo iki gündürr çıldırcam valla

Afiyet olsun.Menün gayet iyi bence.Bende hamileyken kokulardan mahvolmuştum.Heryer kokuyordu.Yazık eşime çektirmiştim biraz.Orda yatamam burda yatamam her yer kokuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…