ya zarar olduğunu biliyorum ama bırakmakda istemiyorum deli gibi
3 günde 1 paket içerim normalde bugün eşime dedim ben sigarayı bırakıcam ama ona verdiğim parayıda biriktircem aynen alıyomuş gibi eşimde sen yeterki bırak parayı ne yaparsan yap dedi
ben regl olduğum için böyle oldu sanırım
sende regl dönemine yakınsan ondandır veya ödem tutmuştur vücudun :26:
evet osutunu komple kopyaladım yok ikinci satırı kopyaladım yok olmuyo yada gene beceremiyorum benim için çizelge hazırlamak kabus oldu 3gündür uğraşıyorum bi insan üçgünde beceremzmi yaaaaa
ayyy ne guzelll sukur ki bulunmusss..nasil sevinmissindir...benim kaybettigim kolyenin maddi degeri fazlaydi, maneviyat yoktu valla, malum kendim kendime almistim
ben bugunden itibaren tekrar akapunkturuma basladim canim..haftada 3 kez spora gitmeye calisicam, haftada 1 yuzmem var..evdede firsat buldukca zumba yapicam...kacilinnn kizlarr...ben geldimmmmezuniyet istiyorum artikkkk
Kaptanım ilk kez senini mezuniyetten bahsettiğini görğyorum.Yoksa yanılıyormuyum ha...Bende aralık sonunda mezun olmak istiyorum valla.O zamana kadar da elimden geleni ardıma koymayacağıma söz veriyorum
Olur safişim yaparım ama saat 13 te dersim var.Akşama yaparım olurmukırmızıgül x
saferan x
doga3 x
nev81 x
aysen34 x
saphira ............
ipekyol
hulya eyup
hulyaeyup=2
kirmizigul06= 3
saphira= 4
dünün sayımı saphirada ama izin istemişti 2 gün istersen sen onun yerine yap ipeek...sıra değişmiş olun...
komple kopyalama canım bak yukarda linki gösterdim o arayı kopyala....bak aşşağı kopyaladım bu yazanları kopyala yapıştır yap...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...7RC/weight.png
Olur safişim yaparım ama saat 13 te dersim var.Akşama yaparım olurmu
Safiş süpersin anacımmmm.Yolda kalanların yardımcısı SAFERAN
Çok güldüm buna yaaaa
hoşgeldin o zaman canım..takımımız en başarılı takımlardandır ..aldığımızın iliğini kemiğini kurutmadan bırakmayıız.....tabii bunu da disiplinimize borçluyuz....kurallara uymamayanlar ne kilo verebilir nede bu takımda kalabiliiir..her mutluluğun bir bedeli vardıır...o zaman neymiiiş.... herp disiplin tam disiplin boooll paylaşııım.....
hadiyin ordan uleen beni yalnızmı biırakcanız buralarda ..bundan sonra 150 kilonun altında kimseyi almıyom takıma ben mezun oliim de onlar kalsıın...[/COLOR][/I][/B]
ilk hedefim 63 falan ama asıl istediğim hiçç hatırlayamadığım 57 kilolarr teşekkürler rabbim herkezn evladına uzun ömür versinn
afiyet olsun canıım.....bizim kide bu sabah ekmek yesene niye yemiyosun diyo sanki zayıfla diyen o değildi..adam bana ye demeye başladı..... zorla ağzıma lokum tıkıyo....yaşasınnnn benimde bi çzelgem var artıkkk yuppiii teşekkür ederim yalnışı buldum yediklerimide yazayım sabah 3 bardak su biri sirkeli ballı 2 dilim ekmek domates peynir az kaşar kk cevizli helva(çok güzeldi:)zeytin 4tane az öncede bitki çayımı içtim dün akşam yemekten sonra kocamın benim için toplayıp getirdiği ayvadan 2 dilim yedim yemem dedim bundan sonra böyle suratındaki ifade çok güzeldi neyani artık akşamları meyva yemicenmi sen die şaşkın şaşkın suratıma baktı kıramadım 2 dilim götürdü sabah giderken ara öğünlerinde hepsinden ye akşam vicdan azabı duydum dedi:))düşünceli kocam benimmmm
Olur safişim yaparım ama saat 13 te dersim var.Akşama yaparım olurmu
Safiş süpersin anacımmmm.Yolda kalanların yardımcısı SAFERAN
kesinlikle üç gündür uğraşıyorum becerememiştim forumda gezmediğim yer kalmadıydı sağolsunnnnnn onun sayesinde anladımmm
Çok güldüm buna yaaaaKorkma ben 2. bebişimi yapıp hemen geri gelecem tabi sen o zamana kadar bi çıtır olmazsan beni bırakıp kaçmazsan
Bu arada sana hoşgeldin diyemedim bi türlü.İnş hedefine hızlı bi şekilde sağlıklı olarak varırsın
kızlar dün 1 saat spor yaptım diye herhalde uyurken sürekli ellerimin şiştiğini ve uyuştuğunu hissettim bi de kaç gündürde yürümemiştim sanırım ödem yaptım :26:
bismillah deddim ve bugün isveç diyetine başladım
O paralarla ne yaparsın ayşe oooooo....
Bugün tartı biraz düzeldi gibi ama hala azcık artıdayım.gıdım gıdım yiyorum bakalım ne olacak
Kaptanım ilk kez senini mezuniyetten bahsettiğini görğyorum.Yoksa yanılıyormuyum ha...Bende aralık sonunda mezun olmak istiyorum valla.O zamana kadar da elimden geleni ardıma koymayacağıma söz veriyorum
Bende dün zumba yaptım.Birazdan dersim için çıkacam ve yürüyerek gidecem.Böylece yürüyüşümüde yapmış olacam.İsveçte Allah yardımcın olsun
ya aslında kızlar yaptığımız sporlarıda yazsak cuma günleri takım birincisi felan seçsek
hem motive eder hem teşvik
bu işi yapsa yapsa safiş veya nevim yapar
spor işini yazdan önce yapıyorduk onuda sen listele canım şimdi istersen herkesi gaza getir bakalım..ben bide onumu yapiiim ama....:18:
becerebilirsem yaparım tabi canım
hadi kızlar sizi gaza getirmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaparsın canım ne olcak herkes cuma haftalık sporunuda yazsın sen toparla dereceleri ver bide kupa tamamdıır.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?