Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O paralarla ne yaparsın ayşe oooooo....
Bugün tartı biraz düzeldi gibi ama hala azcık artıdayım.gıdım gıdım yiyorum bakalım ne olacak

evet osutunu komple kopyaladım yok ikinci satırı kopyaladım yok olmuyo yada gene beceremiyorum benim için çizelge hazırlamak kabus oldu 3gündür uğraşıyorum bi insan üçgünde beceremzmi yaaaaa

kırmızıgül x

saferan x

doga3 x

nev81 x

aysen34 x

saphira ............

ipekyol

hulya eyup

hulyaeyup=2
kirmizigul06= 3
saphira= 4

dünün sayımı saphirada ama izin istemişti 2 gün istersen sen onun yerine yap ipeek...sıra değişmiş olun...

Son düzenleme:

Kaptanım ilk kez senini mezuniyetten bahsettiğini görğyorum.Yoksa yanılıyormuyum ha...Bende aralık sonunda mezun olmak istiyorum valla.O zamana kadar da elimden geleni ardıma koymayacağıma söz veriyorum

Kaptanım ilk kez senini mezuniyetten bahsettiğini görğyorum.Yoksa yanılıyormuyum ha...Bende aralık sonunda mezun olmak istiyorum valla.O zamana kadar da elimden geleni ardıma koymayacağıma söz veriyorum

ipeek yukarda yazdığım mesajı okudunmu yapıcakmısın mesaj sayımı...

yaşasınnnn benimde bi çzelgem var artıkkk yuppiii teşekkür ederim yalnışı buldum yediklerimide yazayım sabah 3 bardak su biri sirkeli ballı 2 dilim ekmek domates peynir az kaşar kk cevizli helva(çok güzeldi:)zeytin 4tane az öncede bitki çayımı içtim dün akşam yemekten sonra kocamın benim için toplayıp getirdiği ayvadan 2 dilim yedim yemem dedim bundan sonra böyle suratındaki ifade çok güzeldi neyani artık akşamları meyva yemicenmi sen die şaşkın şaşkın suratıma baktı kıramadım 2 dilim götürdü sabah giderken ara öğünlerinde hepsinden ye akşam vicdan azabı duydum dedi:))düşünceli kocam benimmmm

Olur safişim yaparım ama saat 13 te dersim var.Akşama yaparım olurmu
komple kopyalama canım bak yukarda linki gösterdim o arayı kopyala....bak aşşağı kopyaladım bu yazanları kopyala yapıştır yap...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...7RC/weight.png

Safiş süpersin anacımmmm.Yolda kalanların yardımcısı SAFERAN

Çok güldüm buna yaaaa Korkma ben 2. bebişimi yapıp hemen geri gelecem tabi sen o zamana kadar bi çıtır olmazsan beni bırakıp kaçmazsan
ilk hedefim 63 falan ama asıl istediğim hiçç hatırlayamadığım 57 kilolarr teşekkürler rabbim herkezn evladına uzun ömür versinn

Bu arada sana hoşgeldin diyemedim bi türlü.İnş hedefine hızlı bi şekilde sağlıklı olarak varırsın

afiyet olsun canıım.....bizim kide bu sabah ekmek yesene niye yemiyosun diyo sanki zayıfla diyen o değildi..adam bana ye demeye başladı..... zorla ağzıma lokum tıkıyo....
Olur safişim yaparım ama saat 13 te dersim var.Akşama yaparım olurmu

Safiş süpersin anacımmmm.Yolda kalanların yardımcısı SAFERAN

olur canım akşam yaparsın.....

kesinlikle üç gündür uğraşıyorum becerememiştim forumda gezmediğim yer kalmadıydı sağolsunnnnnn onun sayesinde anladımmm

aman beni utandırıyonuz kız...

benim iki yılık işim var daha heralde olsun ama ağır olsun tam o9lsun ..sen doğurur gelirsin o arada .....beni mezun edersin sonraaa...

Bende dün zumba yaptım.Birazdan dersim için çıkacam ve yürüyerek gidecem.Böylece yürüyüşümüde yapmış olacam.İsveçte Allah yardımcın olsun

O paralarla ne yaparsın ayşe oooooo....
Bugün tartı biraz düzeldi gibi ama hala azcık artıdayım.gıdım gıdım yiyorum bakalım ne olacak

işe azaltmayla başlıyorum bakalım
ben tartılmıyorum bakalım cumaya isveç benden ne götürecek

anammm herkes aralıkta mezun olucak takım boşalıcak yawww
önümüzde 2 ay 10 gün gibi bir süre var artık bitirelim bu işi :87::87::87::87::87::87:

Bende dün zumba yaptım.Birazdan dersim için çıkacam ve yürüyerek gidecem.Böylece yürüyüşümüde yapmış olacam.İsveçte Allah yardımcın olsun

bende pazara gidicem gidiş geliş 40 dk yürüycem
akşamda bi 40 daha koşu bandında yürüyebilirsem süper olur

sağol canım bakalım ne kadar dayanıcam

ya aslında kızlar yaptığımız sporlarıda yazsak cuma günleri takım birincisi felan seçsek
hem motive eder hem teşvik
bu işi yapsa yapsa safiş veya nevim yapar

ya aslında kızlar yaptığımız sporlarıda yazsak cuma günleri takım birincisi felan seçsek
hem motive eder hem teşvik
bu işi yapsa yapsa safiş veya nevim yapar

spor işini yazdan önce yapıyorduk onuda sen listele canım şimdi istersen herkesi gaza getir bakalım..ben bide onumu yapiiim ama....:18:

bana herşey yakışıra bakıyodumda kadın saten bi elbise giydi moda yorumcusu yorum yapıyo bu elbiselerde 40 bedenden yukarıysanız giymeyin kilolu gösterir
giyende 36 benden hasbam

becerebilirsem yaparım tabi canım

hadi kızlar sizi gaza getirmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaparsın canım ne olcak herkes cuma haftalık sporunuda yazsın sen toparla dereceleri ver bide kupa tamamdıır.....

yaparsın canım ne olcak herkes cuma haftalık sporunuda yazsın sen toparla dereceleri ver bide kupa tamamdıır.....

tamam kızlar yarışmaya katılmak isteyenler söylesin
pzrtsden itibaren yani dünden beri yaptıklarınız not edin cuma bildirim yaparken onuda bildirirsiniz bende sıralamayı yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…