Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

okudum şekerler

tamam kızlar yarışmaya katılmak isteyenler söylesin
pzrtsden itibaren yani dünden beri yaptıklarınız not edin cuma bildirim yaparken onuda bildirirsiniz bende sıralamayı yaparım

ben varım ama bu hafta derce felan beklemeyin bu günden başlıycamm gidim bakım yürüyüş bandım bozulmuşmu noolmuş tozunu alayım

Merhaba canlarım,bebelerim bilgisayardayken ben de size yazıyım dedim.Nasılsınız,keyifler nasıl?

slm kızlar pazarımı yaptım geldim oğlanı uyuttum kocamın bana getirdiği yeşl elmayı hüpletiyorum sonra bitki çayım lakinnben spor yapmam çok zor oğlum sağolsun bitek öğlen uykusunda ayrılıyoruz akşam yürümeme kocacım sağolsun izin vermiyo gibi evdede tek yapamam boynum sorunmlu ters bi harekette sırt iskeletim kitleniyo 15 gün ayağa kalkarken bile çığlık atarak kalkıyorum ama enazından akşam 1 saat yürüyebilsem keşkeee

Merhaba canlarım,bebelerim bilgisayardayken ben de size yazıyım dedim.Nasılsınız,keyifler nasıl?

herkes diyettee.....keyifler yerindee...akşam gel canım laflayalım bekliyoruuum....

leslie diye bişey var duydunmu canım onu yapabilirsin belki yürüyüş yerine geçiyor bi araştır netten youtube da falan var belki uyar sana yapanlar çok memnun............

kayramiin kaptanımız sabah kuralları ve tanıtım şeysini(adı aklıma gelmedi)eklemişti ...atladın heralde bunu doldurarak kendini tanıta bilirsiiiin....

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
2. 17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

işleri yaptım çocuklara tavuksuyuna çorba kendime yulaflı tavuk suyuna çorba yaptııım....

ben de bi menü yazayııım............

sabaah.....

domataes
paynir
1 dilim salam
az kaşar
bitki çayı

öğlee....

tavuksuyuna çorbaa
1 dilim salam
bitki çayııı

akşam

heralde çorbanın kalanıyla yoğurt yeriim...

nevim hoşgeldiin..yediklerimi sormuştun ya yazdım akşam okudun muuu...

nasıl uygun muuu.....

Evet bitanem,13 yıldır içiyorum ne yazık ki.Bırakmayı çok istiyorum ama diyetle birlikte çok zor olur gibi geliyor,nasıl yapıcaz bilmiyorum.

Canım gerçekten hiç başlamamak en güzeli,başlayınca bırakmak çok zor oluyor malesef.

Evet bitanem,13 yıldır içiyorum ne yazık ki.Bırakmayı çok istiyorum ama diyetle birlikte çok zor olur gibi geliyor,nasıl yapıcaz bilmiyorum.

Canım gerçekten hiç başlamamak en güzeli,başlayınca bırakmak çok zor oluyor malesef.

nevim hoşgeldiin..yediklerimi sormuştun ya yazdım akşam okudun muuu...

nasıl uygun muuu.....
Çok güzel canım benim.Ben de sütü günde 1 lt içiyorum hergün,bazen geçiyorum da,benim de vazgeçilmezim süt.Bir de tavuğu sıklıkla tüketiyorum ben de senin gibi.

ayyy sabah kilo çizelgesi yüzünden unuttum ben bunu nasıl doldurcam sorulara cvp şeklindemi yazıyorumm yoksa farklı bişeklide varmı bunun

Çok güzel canım benim.Ben de sütü günde 1 lt içiyorum hergün,bazen geçiyorum da,benim de vazgeçilmezim süt.Bir de tavuğu sıklıkla tüketiyorum ben de senin gibi.

yumurta tavuk yakında bende yumurtlarsam şaşma...şaka halimden memnunum hamurişlerini ekmeği unuttum valla....

yaşınız:27

işiniz:ev kadını

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:alışverişe gittiğimde sıkıntı olurdu benim beğendiklerim dar kalıp olur omuzlarım geniş olduğu için olmazdı sinir olurdum bende kalça namına bişey yok az zorlasam 38 beden pantolona girerim ama göbek fırtlar orantı olsun istiyorum

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):bana kendi ailem hiç yorum yapmaz kocamda dahil babamlar bu durumu gayet beğeniyo anneme ve kocama göre zaten yeterince güzelim amanda aman kilo vermeme gerek yok eşim vermek istediğim kiloyu duyunca saçmalama okadar verip napcan dedi ama sonra ne düşündüyse tamam yardım edicem dedi ama eşimin tarafından sanki kilo aldın sen gene diyolar gıcık oluyorum ben şuan evlendiyim kilodayım zaten yani aşağı yuakrı doğumda 7 kilo aldım geri verdim çok büyk gelgitlerim yok ama insanların çok yorum yapmasından haz etmiyorum hele zayıf tanıdıklarımın ay bende biraz kilo alsam deyipte kilo aldıklarında giysilere sığmıyorum nasıl zayıflıcam ben dediklerinde içimden beter ol demek geçiyo itiraf ediyimm

boyunuz: 165

ilk başladığınız kilo:75

hedef kilonuz:57

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:ekmek makarna hayatımdan çıkardığım zaman bikaç kilo veririm sonra geri alırım şuan hamur şeker abur cubur ve belli bisaatten sonra yemiyorum bitki çayları içiyorum sonuç almayı bekliyoum:))

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şuan spor ağırlıklı giyiniyorum ruh halime göre değişir budurum tabi topuklu ayakkabılarım vazgeçilmezim ama zayıfladıktan sonra giyim tarzımda çok bi değişiklik olmıcak göbişime rağmen dar badylerde giyiyorum ama zayıfladıktan sonra karnımı içeri çekmek zorunda kalmıcam

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:sigarayı bırakcam dah fit görüncem daha sağlıklı olcam kendime güvenim vardır ama tavan yapsa fenada olmaz hani:))

diğer(eklemek istediğiniz):biraz dağınık oldu galibaa

Son düzenleme:
tamam kızlar yarışmaya katılmak isteyenler söylesin
pzrtsden itibaren yani dünden beri yaptıklarınız not edin cuma bildirim yaparken onuda bildirirsiniz bende sıralamayı yaparım

Saol canım bende şu spor listesini tutsak ne güzel olur diyordum.Önceden nev tutuyordu listeyi herkes günlük yaptığı spor dakikasını özel msj atıyordu.Sanki öyle daha kolay olur gibi ne dersin.Senin için hangisi uygunsa öyle yapalım

leslie diye bişey var duydunmu canım onu yapabilirsin belki yürüyüş yerine geçiyor bi araştır netten youtube da falan var belki uyar sana yapanlar çok memnun............

Canım safişte yazmış zaten leslie yapabilirsin evde.Seni çok zorlayacağını zannetmiyorum ya da zorlayan hareketleri yapmazsın ama faydası olacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…