Bende sever idim.Eki Görüntüle 2076959 hepsini iade ederken bu evde kalmış bundan 1 tane yesem çok kalori midir en sevdiğim bu yoksa yemeyecegim esimin yemesini bekleyeceğim
Heee oldumKuzum sen mezun mu oldun simdi
işte benim örnek tellioğlumAynen artık tellioğluyum tellioğlu olmak çok istedim hakkını vereceğim cıs cos yokBen korumanında altına inmek istiyorum aramızda şuanda gizlice kendime işliyorum bu fikri sporla
zamanlama gayetten güzelBu ayin halasi da tesrif etti bugun
Ay benim hedefimdi şimdi 33 kaldı40 kilo vermiş olacagım :))))
Çaktırmak yokişte benim örnek tellioğlumsüpersin panpam çaktırmadan hedefin altına in bencede
Benimde pazartesi gösteriyor ama kesin gecikecek ya keşke gelse cumaya yakın olmasa yazamanlama gayetten güzel
Mideyi unutma40 olmak istersem artık yolda organ bıraka bıraka giderim dalak gereksiz. safrayla anlaşamıyorum. böbrek tekte olsa olur. diye diye 40 olurum artık
Benimkinede nerden baksan 7kilo varAy benim hedefimdi şimdi 33 kaldı
Eşine zorla yedir gözün görmesinEki Görüntüle 2076959 hepsini iade ederken bu evde kalmış bundan 1 tane yesem çok kalori midir en sevdiğim bu yoksa yemeyecegim esimin yemesini bekleyeceğim
Başladım bugün yarı yolda birakmayacagim sabah 3 mile Leslie ile basladim daha motiveyim hareket iyi geldi stresim de azaldı şimdi yoga ve plates e bakıyorum henüz seyrediyorum gözüm keserse ben de yapacağımben de dedim ne yemiş ki, yorgun argın şartelleri attırdı ne yemiş nasıl bozmuş kim
canımmm mezuniyetin kutlu olsunnn, darısı aradan sonra diğer 10kiloya
@MiuLego bu kız beni kalpten götürecek, haber alamazsanız donnanın suçu
çakılım bak bi ekibiz dağılma, toparlan, destek al, gaza gel, kendi vucüdun için güzel bişeyler yap
Hayirli olsun efserim darisi basinaHeee oldumkuzum son 65.9 gördüm
Amin kuzum inşallahHayirli olsun efserim darisi basina
Basima yaniHayirli olsun efserim darisi basina
AnladımBasima yani
Yapacagim bugün kendime inanıyorum sabah güzel basladim nefes yogasi secmisim
cakıııııllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?