Canım safişte yazmış zaten leslie yapabilirsin evde.Seni çok zorlayacağını zannetmiyorum ya da zorlayan hareketleri yapmazsın ama faydası olacağına eminim.
evet araştırdım biraz nette izlemek imkansız çok donuyo cd sini falan temin ettireyim yetkili merciye:)
ellerine sağlık ipeğim..doğayla saphıra izinli kayramini yazalımda bakalım paylaşımı nasılmıış..kırmızıgül 25
saferan 21
doga3 1(izinli zannımca)
nev81 5
aysen34 23
saphira 1(izinli zannımca)
ipekyol 6
hulya eyup 3
Kayramin 11(Listeye eklecekmiydik bilemedim ama.. :26: )
hulyaeyup=2
kirmizigul06= 3
saphira= 4
Görev tamamdır kaptanım.
ellerine sağlık ipeğim..doğayla saphıra izinli kayramini yazalımda bakalım paylaşımı nasılmıış.....deneme sürecine başarılı bi başlangıç yaptın kayramiin tebrikleeer...
ay ben senin birinci olacağını biliyorum zaten yavrim
ben spora gidiyom zatiii..cumaya yazarıım..sürpriz olsun birincilik...
canım zaten dünden beri başlıycaz bi güncükten bişi olmaz bak ne güzel bandında varmışben varım ama bu hafta derce felan beklemeyinbu günden başlıycamm gidim bakım yürüyüş bandım bozulmuşmu noolmuş tozunu alayım
merhaba kuzum nasılsınMerhaba canlarım,bebelerim bilgisayardayken ben de size yazıyım dedim.Nasılsınız,keyifler nasıl?
Saol canım bende şu spor listesini tutsak ne güzel olur diyordum.Önceden nev tutuyordu listeyi herkes günlük yaptığı spor dakikasını özel msj atıyordu.Sanki öyle daha kolay olur gibi ne dersin.Senin için hangisi uygunsa öyle yapalım
kırmızıgül 25
saferan 21
doga3 1(izinli zannımca)
nev81 5
aysen34 23
saphira 1(izinli zannımca)
ipekyol 6
hulya eyup 3
Kayramin 11(Listeye eklecekmiydik bilemedim ama.. :26: )
hulyaeyup=2
kirmizigul06= 3
saphira= 4
Görev tamamdır kaptanım.
ellerine sağlık ipeğim..doğayla saphıra izinli kayramini yazalımda bakalım paylaşımı nasılmıış.....deneme sürecine başarılı bi başlangıç yaptın kayramiin tebrikleeer...
beni de alımısınız lütfennnn
evet kızlar gelelim bugün benim yediklerime
normal isveç menüsü bugünki buydu
1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
ben
sabah
aynen kahve içtim splenda ile
öğle
2 yumurta
1 porsiyon haşlanmış karnıbahar domates yerine 2 kaşık yoğurt yedim
akşam
ben et ve tavuk yiyemiyorum
onun yerine bi dilim çavdar ekmeği ile salata yedim
ama kızlar ben sabahları antidepresan içtiğim için ee bişey yemeden ilacı yediğim için gün boyu midem yandı
eşimde kızıyo sürekli bana bu nasıl diyet sen kendini hasta ediceksin böyle şeymi olur diye diye
ya hiç devam etmemem lazım ya da 6 gün kesmemem ne yapcağımı şaşırdım
et ve tavuk yiyebiliyo olsam o kadarda fena olmazdı ama
ne yapim ben şimdi :44:
İyi geceler fıstıklar.
geçmiş olsun canım sen işlerini hallet allh yardımcın olsuun...........
aman çok dikkat et canım çok kaçamak yapma gerçi balık varmış akşama...ondan bişey olmaz ....
hiç kaçamaksız bir akşam yemeği geçirdim canım.üstüne azıcık sütlü tatlı yedim ama biraz önce de sporumu yaptım,onu da yakmışımdır diye düşünüyorum
anaam çok zor ya şimdi baktımda aç karnına kahve benim mideyi deler çok rahatsız olurum..sen de dikkat et canım....
valla bu menü güzel yenmiçcek şeyleri yapma bencede balığın yanına gitmez zaten börek falan ..yalnız ben balık yapınca misafire mutlaka balık çorbası yaparım ve de bayılırım...bazende hamsili pilav yaparım ...
sen karataya devam canım böyle istikrar zor yakalanır inş. hiç durmaz kilo vermen...
ben untmuşum linki..şimdi ekliyorum mesaja.... tekrar bak...
menün çok dengeli canım çok iyi gidiyorsun.....alt satıura geçmek için enter tuşuna bas canım o zaman altalta olur.......haber verdikten sonra izinli sayılırsın canım merak etmeeee....teşekkürlerrr bugünkü mönümüde yazayım tam olsun sabah11:1 bardak şekersiz lmonlu çay iki dilim tam buğday ekmek domates salatalık kk peynir kk cevizli helva zeytin bitki çayı ara:bir yeşil elma öğlen16:iki kepçe mercimek çorbası bir dilim tb ekmek cacık birkase bitki çayı iki bardak ara yok akşam20: bir buçuk kepçe çorba 2 yemek kaşığı pırasa salata zannedersemde bir adet haşlanmış mısır yicem bu akşam listeyi alt alta yazamıyorum ben gene beceremiyorum ifadler falan hiç birini beceremiyorum böyle dümdüz yazdım kusura bakmayın herkese ii akşamlar yarın gündüz olmayabilirim erken izin almış sayılırım belki ama anneme geçicem girebilirsem ordanda girerim şimdi küçük osman vaktiiiiii
ay ben senin birinci olacağını biliyorum zaten yavrim
canım zaten dünden beri başlıycaz bi güncükten bişi olmaz bak ne güzel bandında varmış
merhaba kuzum nasılsın
valla canım cuma bildirimle beraber herkes günlük yaptığı toplam dk yı yazar öyle daha kolay olur karışmaz hemde
et tavuk yamiyorsan hiç beslenemezsin canım onun yerine biraz daha fazla olarak peynir kaşar veya yoğurt yemelisin canım başka türlü olmaz kiloda veremezsin protein çok etkili kilo vermede....evet kızlar gelelim bugün benim yediklerime
normal isveç menüsü bugünki buydu
1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
ben
sabah
aynen kahve içtim splenda ile
öğle
2 yumurta
1 porsiyon haşlanmış karnıbahar domates yerine 2 kaşık yoğurt yedim
akşam
ben et ve tavuk yiyemiyorum
onun yerine bi dilim çavdar ekmeği ile salata yedim
ama kızlar ben sabahları antidepresan içtiğim için ee bişey yemeden ilacı yediğim için gün boyu midem yandı
eşimde kızıyo sürekli bana bu nasıl diyet sen kendini hasta ediceksin böyle şeymi olur diye diye
ya hiç devam etmemem lazım ya da 6 gün kesmemem ne yapcağımı şaşırdım
et ve tavuk yiyebiliyo olsam o kadarda fena olmazdı ama
ne yapim ben şimdi :44:
selam sekerlerimm nasılsınız..
özlüyorum sizlerii....
kızlar yeni üyeye ihtiyacım var hemde acil ve 4 tane söyle bol paylasımlı takım elden gidiyor acil bişeyler yapılması lazım 4. takıma üye davet edermisiniz gündüzleri yokum hep kaptırıyorum üyeleri..
böyle giderse takımın kapanmasını isticem ama caba gösterenlerin hatrına canlandırmak adına bişeyler yapmam lazım..
şimdiden tesekkür ettim hepinize kocaman öpüldünüz...
Kimse kalmamış ben gelmeye
akşamı güzel bir şekilde atlattım canım sağol,herkes her şeyi çok beğendi :)
inşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?