Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kırmızıgül 25

saferan 21

doga3 1(izinli zannımca )

nev81 5

aysen34 23

saphira 1(izinli zannımca )

ipekyol 6

hulya eyup 3

Kayramin 11(Listeye eklecekmiydik bilemedim ama.. :26: )

hulyaeyup=2
kirmizigul06= 3
saphira= 4

Görev tamamdır kaptanım.

ellerine sağlık ipeğim..doğayla saphıra izinli kayramini yazalımda bakalım paylaşımı nasılmıış.....deneme sürecine başarılı bi başlangıç yaptın kayramiin tebrikleeer...

ellerine sağlık ipeğim..doğayla saphıra izinli kayramini yazalımda bakalım paylaşımı nasılmıış.....deneme sürecine başarılı bi başlangıç yaptın kayramiin tebrikleeer...

Rica ederim şekerim görevimiz
Bende kutlayayım karamini tebrik ediyorum şeker

ben spora gidiyom zatiii..cumaya yazarıım..sürpriz olsun birincilik...
ay ben senin birinci olacağını biliyorum zaten yavrim
ben varım ama bu hafta derce felan beklemeyin bu günden başlıycamm gidim bakım yürüyüş bandım bozulmuşmu noolmuş tozunu alayım
canım zaten dünden beri başlıycaz bi güncükten bişi olmaz bak ne güzel bandında varmış
Merhaba canlarım,bebelerim bilgisayardayken ben de size yazıyım dedim.Nasılsınız,keyifler nasıl?
merhaba kuzum nasılsın

valla canım cuma bildirimle beraber herkes günlük yaptığı toplam dk yı yazar öyle daha kolay olur karışmaz hemde

tühh beee 2 mesajla kaptırmışım kupayı olmazki böyle

evet kızlar gelelim bugün benim yediklerime

normal isveç menüsü bugünki buydu
1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

ben
sabah
aynen kahve içtim splenda ile

öğle
2 yumurta
1 porsiyon haşlanmış karnıbahar domates yerine 2 kaşık yoğurt yedim

akşam
ben et ve tavuk yiyemiyorum

onun yerine bi dilim çavdar ekmeği ile salata yedim

ama kızlar ben sabahları antidepresan içtiğim için ee bişey yemeden ilacı yediğim için gün boyu midem yandı
eşimde kızıyo sürekli bana bu nasıl diyet sen kendini hasta ediceksin böyle şeymi olur diye diye

ya hiç devam etmemem lazım ya da 6 gün kesmemem ne yapcağımı şaşırdım
et ve tavuk yiyebiliyo olsam o kadarda fena olmazdı ama

ne yapim ben şimdi :44:

teşekkürlerrr bugünkü mönümüde yazayım tam olsun sabah11:1 bardak şekersiz lmonlu çay iki dilim tam buğday ekmek domates salatalık kk peynir kk cevizli helva zeytin bitki çayı ara:bir yeşil elma öğlen16:iki kepçe mercimek çorbası bir dilim tb ekmek cacık birkase bitki çayı iki bardak ara yok akşam20: bir buçuk kepçe çorba 2 yemek kaşığı pırasa salata zannedersemde bir adet haşlanmış mısır yicem bu akşam listeyi alt alta yazamıyorum ben gene beceremiyorum ifadler falan hiç birini beceremiyorum böyle dümdüz yazdım kusura bakmayın herkese ii akşamlar yarın gündüz olmayabilirim erken izin almış sayılırım belki ama anneme geçicem girebilirsem ordanda girerim şimdi küçük osman vaktiiiiii

Son düzenleme:
selam sekerlerimm nasılsınız..
özlüyorum sizlerii....

kızlar yeni üyeye ihtiyacım var hemde acil ve 4 tane söyle bol paylasımlı takım elden gidiyor acil bişeyler yapılması lazım 4. takıma üye davet edermisiniz gündüzleri yokum hep kaptırıyorum üyeleri..
böyle giderse takımın kapanmasını isticem ama caba gösterenlerin hatrına canlandırmak adına bişeyler yapmam lazım..

şimdiden tesekkür ettim hepinize kocaman öpüldünüz...

Oyy gülüm bence et tavuk yiyemiyorsan hiç yapma...Bu arada ne zamandır kullanıyorsun antidepresan (cevaplamak zorunda değilsin tabiki)

akşamı güzel bir şekilde atlattım canım sağol,herkes her şeyi çok beğendi :)
inşallah canımm

günaydın kızlaaaar..............sabah tartıldııım.....yeni kilooom.......

................120.4............................

böyle yazıyom ama çok sevinç liyim napiiim..hem adı üstünde zayıflama takımı demiii

menün çok dengeli canım çok iyi gidiyorsun.....alt satıura geçmek için enter tuşuna bas canım o zaman altalta olur.......haber verdikten sonra izinli sayılırsın canım merak etmeeee....

yok kız okadar iddaalı değilim sporda ne yaparsam o.....siz beni geçersiniz....

et tavuk yamiyorsan hiç beslenemezsin canım onun yerine biraz daha fazla olarak peynir kaşar veya yoğurt yemelisin canım başka türlü olmaz kiloda veremezsin protein çok etkili kilo vermede....

bakmaya çalışırım canım inş. kapanmaz takım....

Kimse kalmamış ben gelmeye

uyku bastırdı bekliyemedim seni...sabah 6 da kalkıyorum bi daha yatamıyorum uyku tutmuyor...

akşamı güzel bir şekilde atlattım canım sağol,herkes her şeyi çok beğendi :)
inşallah canımm

oh ne güzeeel diyet bozulmamış sütlü tatlıdan zarar gelmez canım.....ellerine sağlık..becerikli hatuuun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…