Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlar canlarım

moralmen sıfır başladım güne 26 şehidimiz var ne acıdır bizler tatlı yataklarımızda yatarken onlar
26 ana yüreği nasıl dayanır buna rabbim yok etsin onları inşlh kahrolsunlar kendi başlarını yesinler

çokca yoğurt yiyorum normalde canım günde illa 1 kase dolusu yiyorum

kalkıp ev işlerimi yapayım bugün biraz güneş yüzünü gösterdi bir sürü çamaşır var yıkanmyı bekleyen bi makinayı açtım bakalım kuruycakmı
sonrada yürüyüşümü yapam sonra yemek işine girişeyim

oh ne güzeeel diyet bozulmamış sütlü tatlıdan zarar gelmez canım.....ellerine sağlık..becerikli hatuuun...
sağol çıtır hatun
maalesef canım maalesef
evet kızlar isveç ilk günden bitti
ben diyetlere uyamıyorum maalesef et ve tavuk yemediğim için

hadi yauv ilk günden bitti mi?o kadar zor mu tatlım ya,ben hiç incelemedim o diyeti nasıl yapıldığını bilmiyorum da :44:

Dünkü Mesaj Sayımı
kırmızıgül06 => 2 (izinli mi?:44:)
saferan => 19
doga3 => 3 (izinli mi?:44:)
ganfed => 0 (izinli sanırım,en son cuma günü yazmış)
nev81 => 6
aysen_34=> 15
roseberry=> 0 (izinli mi?ya da geri dönmek üzere ayrıldı mı? :44:)
saphira=> 4 (izinliydim)
ipekyol51=> 14
hulyaeyup=> 1 (izinli mi?:44:)

hulyaeyup:2 (sonradan değişti mi bilmiyorum)
kırmızıgül06:4
saphira:4

sağol çıtır hatun

maalesef canım maalesef

hadi yauv ilk günden bitti mi?o kadar zor mu tatlım ya,ben hiç incelemedim o diyeti nasıl yapıldığını bilmiyorum da :44:

şöyleki canım ben sabahları ilaç içtiğim bu diyete görede sabahları genelde kahve içiyosun sadece
ve öğünlerdede et ve tavuk var ben yiyemiyorum
bu yüzden bırakmak zorunda kaldım eşimin sen iyice kafayı yedin daha ne istiyosun verdin o kadar illa hastamı olucaksın lafi üzerine emir demiri kesti

safiş yine kapmış kupayı

merhaba kizlar,
konuya nasil baslayacagimi bilmiyorum..
hepimizin basi sagolsun..Allah bunlari yapanlarin yanina koymasin...
insallah daha fazla sehit vermeyiz

allah belalarını versin......insafsız köpekler......
evet kızlar isveç ilk günden bitti
ben diyetlere uyamıyorum maalesef et ve tavuk yemediğim için

iyi yaptın boşver sen isveçi.........

sağol çıtır hatun

maalesef canım maalesef

berbat bi şey hiç bakma............çıtırım demii...

onların hepsi izinli doğru bildin canım........kupamıda alıverim şurdan..........

ayni sekilde aysenim, hic elim kolum kalkmiyor...en kotusude sehit haberlerini alip yine biryerimizin uzerine oturuyoruz..elimizden hicbirsey gelmiyorr...ve artik birsekilde dur denilmesi gerekiyor..boyle nereye kadar

safisimm tebrik ediyorum seni canim, gunden gune eriyorsun ne guzel...insallah persembeye 11lerin icinde olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…