allah belalarını versin......insafsız köpekler......
iyi yaptın boşver sen isveçi.........
berbat bi şey hiç bakma............çıtırım demii...
onların hepsi izinli doğru bildin canım........kupamıda alıverim şurdan..........
ayni sekilde aysenim, hic elim kolum kalkmiyor...en kotusude sehit haberlerini alip yine biryerimizin uzerine oturuyoruz..elimizden hicbirsey gelmiyorr...ve artik birsekilde dur denilmesi gerekiyor..boyle nereye kadar
ben de inanamıyorunm canım yaa 1.300 gram gitti şimdiden cumaya ne olur artık bilmeem.....safisimm tebrik ediyorum seni canim, gunden gune eriyorsun ne guzel...insallah persembeye 11lerin icinde olursun
aynen öyle canım demin haberleri izleyip ağlarken yemeği yaktım
26 şehidin arkasından hala siyaset yapanlara lanet olsun
olan gariban fakir ama kocaman yürekli anaların çocuklarına oluyor hangi bakanın milletvekilinin çocuğu o bombaların içinde öyle uzaktan ahkam kesmek kolay hergün yollasınlar bakalım korku içinde nöbete etleri tırnaklarından ayrılsın bakayımda hala konuşsunlar
söylenecek çok söz var biz usandık artık ama onlar hala bıkmadılar
ben artık vatan sağolsun diyemiyorum ne acıdır...ne yazıktır...
tamam canim, kolay gelsin sana ve afiyet olsun simdide...gorusmek uzereben çamaşır asmaya gidiyorum kızlar.kızım da uyandı,onu doyurucam.sonra kendim yicem,sonra akşam için t.fasulye ayıklayıp,pişiricem.
sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum
aynen öyle canım demin haberleri izleyip ağlarken yemeği yaktım
26 şehidin arkasından hala siyaset yapanlara lanet olsun
olan gariban fakir ama kocaman yürekli anaların çocuklarına oluyor hangi bakanın milletvekilinin çocuğu o bombaların içinde öyle uzaktan ahkam kesmek kolay hergün yollasınlar bakalım korku içinde nöbete etleri tırnaklarından ayrılsın bakayımda hala konuşsunlar
söylenecek çok söz var biz usandık artık ama onlar hala bıkmadılar
ben artık vatan sağolsun diyemiyorum ne acıdır...ne yazıktır...
ablam akşam yemeğe çağırdı...çocuklarda geldi ben çıkıyorum kızlaar...
Canım benim,çok tebrik ederim,cumaya kadar 110 ları göreceksin eminim,sonra inan ki göz açıp kapatıncaya kadar 90'lar gelecekgünaydın kızlaaaar..............sabah tartıldııım.....yeni kilooom.......
................120.4............................
böyle yazıyom ama çok sevinç liyim napiiim..hem adı üstünde zayıflama takımı demiii
Allah belalarını versin Allahsızların....günaydınlar canlarım
moralmen sıfır başladım güne 26 şehidimiz var ne acıdır bizler tatlı yataklarımızda yatarken onlar
26 ana yüreği nasıl dayanır buna rabbim yok etsin onları inşlh kahrolsunlar kendi başlarını yesinler
Canlarım birkaç haftadır biraz moralsizdim biliyorsunuz.Moralsiz olunca da benim elim kolum kalkmaz,sporumu 10 gündür yapmadım nerdeyse.Bir de regl dönemime girdim geçen perşembe,hala devam ediyor.Bu hafta çok iyi bir sonuç alamam muhtemelen ama en azından bugün tekrar sporuma başladım.İnşallah haftaya bomba gibi sonuçlar vericem.Bu hafta almadım ama çok da vermedim sanırım.
Canlarım birkaç haftadır biraz moralsizdim biliyorsunuz.Moralsiz olunca da benim elim kolum kalkmaz,sporumu 10 gündür yapmadım nerdeyse.Bir de regl dönemime girdim geçen perşembe,hala devam ediyor.Bu hafta çok iyi bir sonuç alamam muhtemelen ama en azından bugün tekrar sporuma başladım.İnşallah haftaya bomba gibi sonuçlar vericem.Bu hafta almadım ama çok da vermedim sanırım.
kızlar merhaba 7.takımda banada yer varmı aranıza katılabilirmiyim 162 boyunda 54 55 kilo arasındayım.Hedefim 50 kilo olmak.Takımınıza katılmak için neler yapmam gerekiyor.Okuyorum okul acayip yorucu geçiyor spor pek yapamıyorum ancak evde mekik şınav gibi hareketler yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?