Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben çamaşır asmaya gidiyorum kızlar.kızım da uyandı,onu doyurucam.sonra kendim yicem,sonra akşam için t.fasulye ayıklayıp,pişiricem.
sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum

ayni sekilde aysenim, hic elim kolum kalkmiyor...en kotusude sehit haberlerini alip yine biryerimizin uzerine oturuyoruz..elimizden hicbirsey gelmiyorr...ve artik birsekilde dur denilmesi gerekiyor..boyle nereye kadar

aynen öyle canım demin haberleri izleyip ağlarken yemeği yaktım
26 şehidin arkasından hala siyaset yapanlara lanet olsun
olan gariban fakir ama kocaman yürekli anaların çocuklarına oluyor hangi bakanın milletvekilinin çocuğu o bombaların içinde öyle uzaktan ahkam kesmek kolay hergün yollasınlar bakalım korku içinde nöbete etleri tırnaklarından ayrılsın bakayımda hala konuşsunlar
söylenecek çok söz var biz usandık artık ama onlar hala bıkmadılar
ben artık vatan sağolsun diyemiyorum ne acıdır...ne yazıktır...

safisimm tebrik ediyorum seni canim, gunden gune eriyorsun ne guzel...insallah persembeye 11lerin icinde olursun
ben de inanamıyorunm canım yaa 1.300 gram gitti şimdiden cumaya ne olur artık bilmeem.....

insanın yüreği yaniıyor...anası babası naapsın eşi çocuğu...böyle hainlikle ölüm daha acı.....

ablam akşam yemeğe çağırdı...çocuklarda geldi ben çıkıyorum kızlaar...

ben çamaşır asmaya gidiyorum kızlar.kızım da uyandı,onu doyurucam.sonra kendim yicem,sonra akşam için t.fasulye ayıklayıp,pişiricem.
sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum
tamam canim, kolay gelsin sana ve afiyet olsun simdide...gorusmek uzere
oyle aysenim, olan garibanlarin cocuklarina oluyor..hani nerde bakanlarin milletvekillerinin cocuklari...oturduklari yerden laf saymak kolay..ici yanan yine garibanlar...ama hala birsey yapilmiyorr dedigin gibi vatan saolsun kelimesi bos geliyor artik...yazik bukadar gencimize ahh bizleride alsalardi askere ne olurdu

Canım benim,çok tebrik ederim,cumaya kadar 110 ları göreceksin eminim,sonra inan ki göz açıp kapatıncaya kadar 90'lar gelecek

Allah belalarını versin Allahsızların....

Canlarım birkaç haftadır biraz moralsizdim biliyorsunuz.Moralsiz olunca da benim elim kolum kalkmaz,sporumu 10 gündür yapmadım nerdeyse.Bir de regl dönemime girdim geçen perşembe,hala devam ediyor.Bu hafta çok iyi bir sonuç alamam muhtemelen ama en azından bugün tekrar sporuma başladım.İnşallah haftaya bomba gibi sonuçlar vericem.Bu hafta almadım ama çok da vermedim sanırım.

Haberleri izledikçe acı da,öfke de artıyor.Allah milletimize sabır versin,düşmanımızı kahretsin.

hosgeldin nilosum,
enazindan spora tekrar baslamanda birsey...insallah haftayada bizim aramiza donersin artik..sensiz cok sessiz topik..biran once toparlanmaya bak birtanem..alismisiz biz birbirimize, gruptan biri ayri olunca kotu oluyor..tekrar eski gunlerimize donelimm

bugünki menüm

sabah
yeşil çay
iki dilim çavdar ekmeği arasına az kaşarlı yağsız tost

öğle
bir kase yoğurt ve yulaf

ara
1 nescafe

akşam
bir tabak ıspanak
3 kaşık yoğurt
3 kaiık bulgur pilavı

ara
1 tane nar yiycem

toparlanmaya başlamana sevindim kuzum
hadi artık dön yuvana bak spor yarışınıda başlattık yaptığını nor etmeyi unutma cuma rapor alıcam

bu arada kızlar ben ancak geçen cumadaki kiloma inebildim reglim yarın biter inşlhda şu şişlikten kurtulurum artı çıkmayayımda inmemeyede razıyım bu hafta

kizlar saatlerdir tweet'teyim, erol koseye yazilanlari takib ediyordum..cok felaket seyler paylasiliyor..
bir kadinin teki, bir medya kurulusunda calistigini, sehitlerimizin simdilik 52 oldugunu ve bunu acikca paylasamamanin uzuncu anlatti..biliyoruz ama soyleyemiyoruz bende burdan duyurmak istiyorum lutfen herkese duyurun yazmis, sok oldum.. anca kandiriliyoruz

kızlar merhaba 7.takımda banada yer varmı aranıza katılabilirmiyim 162 boyunda 54 55 kilo arasındayım.Hedefim 50 kilo olmak.Takımınıza katılmak için neler yapmam gerekiyor.Okuyorum okul acayip yorucu geçiyor spor pek yapamıyorum ancak evde mekik şınav gibi hareketler yapabilirim

bizim takim dolu canim,
ama 4. takimda yer var..yalniz bol paylasimda bulunmak sartiyla girebilirsin 4. takima..
insallah kalan 4 kilonuda verir kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…