günaydın kızlaaaar..............sabah tartıldııım.....yeni kilooom.......
................120.4............................
böyle yazıyom ama çok sevinç liyim napiiim..hem adı üstünde zayıflama takımı demiii
kızlaaarrrr herkes nerede :44:
ben geldim gittim yoksunuz
İnşallah bitanem,ben de çok özledim hepinizi.hosgeldin nilosum,
enazindan spora tekrar baslamanda birsey...insallah haftayada bizim aramiza donersin artik..sensiz cok sessiz topik..biran once toparlanmaya bak birtanem..alismisiz biz birbirimize, gruptan biri ayri olunca kotu oluyor..tekrar eski gunlerimize donelimm
Tamam kaydettim biletoparlanmaya başlamana sevindim kuzum
hadi artık dön yuvana bak spor yarışınıda başlattık yaptığını nor etmeyi unutma cuma rapor alıcam
Ben de burdayım ,yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum.kızlaaarrrr herkes nerede :44:
ben geldim gittim yoksunuz
ben çamaşır asmaya gidiyorum kızlar.kızım da uyandı,onu doyurucam.sonra kendim yicem,sonra akşam için t.fasulye ayıklayıp,pişiricem.
sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum
günaydın kızlaaaar..............sabah tartıldııım.....yeni kilooom.......
................120.4............................
böyle yazıyom ama çok sevinç liyim napiiim..hem adı üstünde zayıflama takımı demiii
[
seferan tebrikediyorum seni ve ölenlere rahmet diliyorum geç oldu gelmem tümgün şu leslie yi indirmeye çalıştım cdsinde bulmaya sonra kocacım sağolsun indirdi sporada başlıyorum yarın tartım bozuldu yenisi gittim aldımpilinin bitmiş olabilcağini düşünmeden:)yeni tartımda 75.5 çıkıyorum ilk hafta kilo vermemiş saycam kendimi mönümüde yazayım
sabah:
suyum sirkeli suyum akşam eltim yaprak sarma yolladı sabah aklımda ilk ovardı 2 tane götürdüm
şekersiz çay
domates,salatık
3 zeytin ekemk yok
ara:yok
öğlen canım peynir istedi bidilm ekmek kepek kk peynir 3 zeytin
ara:3_4 tane üzün bir nektari
akşam:bir kepçe tavuk suyuna şehriyeçorbası
bir yemek kaşığı bezelye
bir yemek kpilav ve gene mısır
iki bardak bitki çayım
bugünkü mönüm saçma oldu sanki biraz dolma ve pilav pişman oldum sonra ama çok güzeldiiii
günaydınlar canlarım
moralmen sıfır başladım güne 26 şehidimiz var ne acıdır bizler tatlı yataklarımızda yatarken onlar
26 ana yüreği nasıl dayanır buna rabbim yok etsin onları inşlh kahrolsunlar kendi başlarını yesinler
günaydınlar canlarım
moralmen sıfır başladım güne 26 şehidimiz var ne acıdır bizler tatlı yataklarımızda yatarken onlar
26 ana yüreği nasıl dayanır buna rabbim yok etsin onları inşlh kahrolsunlar kendi başlarını yesinler
aynen öyle canım demin haberleri izleyip ağlarken yemeği yaktım
26 şehidin arkasından hala siyaset yapanlara lanet olsun
olan gariban fakir ama kocaman yürekli anaların çocuklarına oluyor hangi bakanın milletvekilinin çocuğu o bombaların içinde öyle uzaktan ahkam kesmek kolay hergün yollasınlar bakalım korku içinde nöbete etleri tırnaklarından ayrılsın bakayımda hala konuşsunlar
söylenecek çok söz var biz usandık artık ama onlar hala bıkmadılar
ben artık vatan sağolsun diyemiyorum ne acıdır...ne yazıktır...
Canlarım birkaç haftadır biraz moralsizdim biliyorsunuz.Moralsiz olunca da benim elim kolum kalkmaz,sporumu 10 gündür yapmadım nerdeyse.Bir de regl dönemime girdim geçen perşembe,hala devam ediyor.Bu hafta çok iyi bir sonuç alamam muhtemelen ama en azından bugün tekrar sporuma başladım.İnşallah haftaya bomba gibi sonuçlar vericem.Bu hafta almadım ama çok da vermedim sanırım.
hoşgeldin canım,idare eder canım,çok şükür halimizebende yeni geldim canım nasılsın nasıl gidiyor
canımcım görüşemiyoruz.sahalara dönme vaktin geldi benceBen de burdayım ,yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum.
aa hadi ya :) afiyet olsun canım.ben yiyemeyeceğim bu seferkini.yarına kaldı ama yarın pirinç diyetimi yapıcamAynı yemeği yapmışız...Kalorisi için sebze tercih ediyorum genelde
seferan tebrikediyorum seni ve ölenlere rahmet diliyorum geç oldu gelmem tümgün şu leslie yi indirmeye çalıştım cdsinde bulmaya sonra kocacım sağolsun indirdi sporada başlıyorum yarın tartım bozuldu yenisi gittim aldımpilinin bitmiş olabilcağini düşünmeden:)yeni tartımda 75.5 çıkıyorum ilk hafta kilo vermemiş saycam kendimi mönümüde yazayım
sabah:
suyum sirkeli suyum akşam eltim yaprak sarma yolladı sabah aklımda ilk ovardı 2 tane götürdüm
şekersiz çay
domates,salatık
3 zeytin ekemk yok
ara:yok
öğlen canım peynir istedi bidilm ekmek kepek kk peynir 3 zeytin
ara:3_4 tane üzün bir nektari
akşam:bir kepçe tavuk suyuna şehriyeçorbası
bir yemek kaşığı bezelye
bir yemek kpilav ve gene mısır
iki bardak bitki çayım
bugünkü mönüm saçma oldu sanki biraz dolma ve pilav pişman oldum sonra ama çok güzeldiiii
bu arada kızlar ben ancak geçen cumadaki kiloma inebildim reglim yarın biter inşlhda şu şişlikten kurtulurum artı çıkmayayımda inmemeyede razıyım bu hafta
kızlar ben leslie ye geçiyorumiyi geceler hepinizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?