Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim ya hızına yetişmek ne mümkün süper gidiyorsun valla.Maşallah

İnşallah bitanem,ben de çok özledim hepinizi.

toparlanmaya başlamana sevindim kuzum
hadi artık dön yuvana bak spor yarışınıda başlattık yaptığını nor etmeyi unutma cuma rapor alıcam
Tamam kaydettim bile

ben çamaşır asmaya gidiyorum kızlar.kızım da uyandı,onu doyurucam.sonra kendim yicem,sonra akşam için t.fasulye ayıklayıp,pişiricem.
sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum

Aynı yemeği yapmışız...Kalorisi için sebze tercih ediyorum genelde

Aminnn.Sabah 6da kalktım tv de görünce şok oldum.

Bugünkü menüm:

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
50 gr. kaşar
10 zeytin
1 domates (azıcık zeytinyağlı)
1 çay bardağı ceviz

öğlen:
Biraz zeytinyağlı enginar
1 tabak kölük aşı çorbası
yoğurt
2 parça sütlü tatlı yarım parça yemekti niyetim,kendime geldiğimde 2 parça yoktu,sanırım o ara içime bişi kaçtı)

akşam:
sadece 1 bardak ayran

su: 2-2.5 Lt
spor:birazdan yapıcam leslieyle 30 dk da 2 mil yürüyüş,hatta biraz daha fazla da yapabilirm,öğlenki tatlıların hesabı verilmeli..vee yarın yine pirinç lapası diyeti yapıcam

içimden geçenleri ne güzel yazmışsın ellerin dert görmesin

Spora başlaman çok güzel toparlanmana vesile olur canım.Neşeli günlerinde hemen arkasından gelir inş

bende yeni geldim canım nasılsın nasıl gidiyor
hoşgeldin canım,idare eder canım,çok şükür halimize
Ben de burdayım ,yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum.
canımcım görüşemiyoruz.sahalara dönme vaktin geldi bence
Aynı yemeği yapmışız...Kalorisi için sebze tercih ediyorum genelde
aa hadi ya :) afiyet olsun canım.ben yiyemeyeceğim bu seferkini.yarına kaldı ama yarın pirinç diyetimi yapıcam bir daha ki sefere artık

Selam kayramin aramıza hoşgeldin
inşallah istediğin kiloya en sağlıklı şekilde,en kısa zamanda ulaşırsın.İhtiyacın olan motivasyon burada fazlasıyla var,burada moti hep tavan hep tavan

bu arada kızlar ben ancak geçen cumadaki kiloma inebildim reglim yarın biter inşlhda şu şişlikten kurtulurum artı çıkmayayımda inmemeyede razıyım bu hafta

galiba bende ancak geçen haftaki kiloma ulaşırım.Regl dönemimde değil ama neden böyle oldu anlamadım gerçekten.Şok bişeyler yapmam lazım galiba benim

Selam kayramin aramıza hoşgeldin
inşallah istediğin kiloya en sağlıklı şekilde,en kısa zamanda ulaşırsın.İhtiyacın olan motivasyon burada fazlasıyla var,burada moti hep tavan hep tavan [/QUOTE]

teşekkür ederimm :))ben hala msjlarımı düzgün yazamasamda siz anlayınnn evet güzelll ortam inşallah hepimiz enyakın zamanda neyi diloyasak oduruma kavuşuruzz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…