Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam canim, dikkat et kendine, gorusuruz yine

çook dikkat ettim akşam etsuyu içtim birazda salata ve et kavurma yediiim....

Canım benim,çok tebrik ederim,cumaya kadar 110 ları göreceksin eminim,sonra inan ki göz açıp kapatıncaya kadar 90'lar gelecek

Allah belalarını versin Allahsızların....

amin canım inş.........

bu dertler seni yıkmaz nevim..sen bunların üstesinden gelirsin.........

harikasın canım.......menün gayet dengelii...

galiba bende ancak geçen haftaki kiloma ulaşırım.Regl dönemimde değil ama neden böyle oldu anlamadım gerçekten.Şok bişeyler yapmam lazım galiba benim

bugün sende pirinç yap canım belki faydalı olur....

mesaj sayım sırası...............

kırmızıgül

saferan

doga3

nev81

aysen_34

saphira

ipekyol

hulya eyup

hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 3
saphira= 4

gülüm bugün sayım sendeeeeee......

Aziz Üstel'in Star gazetesindeki yazısı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit düşen 24 güvenlik görevlisine Allah’tan rahmet dileyin, sonra da bu alçaklığın neden hala sürdüğünün şu kanıtlarına bir göz atın lütfen!

Albay Hasan Attila Uğur, “Öcalan’ı Nasıl Sorguladım?” adlı kitabında, PKK’yı bunca yıl kimlerin, nasıl ayakta tuttuğunu anlatıyor. Öcalan lafa Yunanistan’la başlıyor: “Bize ta baştan beri çok destek verdi. Kamplar kurduk. Maddi desteğini de hiç esirgemedi. Teknik konularda yardımcı oldu. Sabotaj ve orman yakma eğitimlerini bize Yunan istihbaratı verdi.” Ah cayır cayır yanan Türkiye’min güzelim ormanları ah!

Suriye’deyse Öcalan, Hafız Esad’ın kardeşi Cemal Esad’la görüştüğünü anlatıyor. “Suriye’de kamplar açtık. Örgütlenmemize de izin verdi Suriye. Ticaret de yapıyorduk; yılda 1 milyon dolar kazanıyorduk. Sınırı geçerken, zaman zaman, Suriye istihbaratının (El Muhaberat) arabalarını kullanıyorduk.” Peki ya İran? “İran gizli sevisi İttiaat’tan Sait adında biriyle görüşüyordum. Bize silah, SAM7 füzeleri ve lojistik destek sağladılar. Sonra bir hastane üç de kamp kurmamıza izin verdiler. Silah ve hayvan ticaretinden pay alıyorduk.”

Peki ya Batılı “dostlarımızın” ilişkisi ne boyuttaymış Öcalan ve tayfasıyla? Sırbistan’dan 20 adet Strella Füzeleri satın almışlar önce. Ama sonra Sırplar, çok daha fazlasını bedava vermiş. TNT, C-4 gibi patlayıcıları da Sırbistan sağlıyormuş. Romanya’da evleri ve dernekleri varmış. Türkiye’den PKK’ya katılanların ilk eğitim gördükleri yermiş Romanya. İstihbarat birimleri de gece görüş dürbünü, telsiz gibi malzeme sağlamış.

Gelelim Almanya’ya. Öcalan, Alman Gizli Servisi’yle görüşmekten tutun parlamementerlerle sohbete kadar, dilediğince at koşturmuş. Örgüt yöneticisi Kani Yılmaz’a pasaport vermişler, Türk vatandaşlarını konsolosluklar önünde sürüm sürüm süründürürken! “Her anlamda güçlü olduğumuz bir ülkeydi!”

İngilere için söyledikleri de çok ilginç: “Hiç birebir siyasi ilişki kurmadılar. Ama gizli olarak en büyük desteği İngiltere’den alıyorduk.” Ya Hollanda? “Bizim üslenme ve eğitim alanımızdır. En çok para ve destek bulduğumuz ülkedir.” Öyle olması da gerekir. Hollanda uyuşturucu ve uyuşturucu kaçakçılarına göz yummasıyla ünlüdür zaten! Fransa tahmin edebileceğiniz gibi, “her zaman yakın” durmasıyla biliniyor. Hatırlayın Madam Mitterand’ı!

Peki PKK’ya destek vermeyen ülke var mı? Libya! “İşçiler arasında iyi örgütlenmiştik. Yılda 500 bin dolar bağış topluyorduk. Ama Libya devletiyle aramız hiç iyi değildi. Bütün isteklerimizi geri çevirdiler. Kaddafi bize hiçbir zaman sıcak bakmadı!” Kala kala kalmışız Kaddafi’ye! İşte bu komşular ve sözde dostlar yüzünden yıllardır PKK pisliğiyle boğuşup duruyoruz; şehit üstüme şehit veriyoruz!

Apo’yu biraz daha iyi anlamak isterseniz bir de şu olaya bir göz atın Hasan Attila Uğur’un kitabından: “Sorgunun son gününde çay molası verdik. Odadaki pilli radyoyu açtık: Barış Manço’nun öldüğünü söyledi bir arkadaşımız. Apo yüzüme baktı, suratı asıldı: ‘Öldüğüne çok üzüldüm. Peki kim öldürmüş?’ diye sordu. Tabiri caizse o anda hepimiz koptuk!” Soru da bir şey yok aslında. Teröristin dünyasında doğal ölüm olur mu hiç?

----------
alıntı

allahlarından bulsun köpekler.......

haftalik liste:

Kirmizigul06 04-11-2011 (belki bu hafta bayramdan dolayi bildirim yapilmaya bilir)

Saferan 11-11-2011

Doga3

Nev81

Aysen 7-10-2011

Hulyaeyup 14-10-11

saphira 21-10-2011.................canım yarın liste sende elinden geldiğince ilgilenirsin....

ipekyol 28-10-2011

canım bunlar herkesce bilinen gerçekler,hatta bunların çok daha fazlası da var.Amerikanın ve avrupanın yardımları biliyor,kah kabul etmiyorlar kah adına ''yardım'' demiyorlar.Maalesef bizler bunlara sadece seyirci kalıyoruz.bunların yeri burası değil maalesef,konuşmaya kalksam yazacak çok fazla şeyim var.Allah rahmet eylesin tüm şehitlerimi,tek diyebileceğim bu maalesef!

canım kilo bildirim listesinden bahsediyorsun herhalde diymi? Aranıza ilk katıldığım zamanlarda bir mahkeme işimiz olmuştu ve o da cuma günüydü,bilmem hatırlar mısın,21 ekime 2. duruşmayı atmıştı hakim.Yani yarın sabah mahkeme işimiz var canım.Hatta öğlen 12 ye kadar bildirim de bulunamayabilirim,biraz daha geç bildirsem,2 ye kadar filan izin istesem olur mu diyecektim :44:

tamam canım listeyle ilgileniriz gelince kilonu bildirirsin....

galiba bende ancak geçen haftaki kiloma ulaşırım.Regl dönemimde değil ama neden böyle oldu anlamadım gerçekten.Şok bişeyler yapmam lazım galiba benim

canım işte vücut bazen duraklama dönemine giriyor
regl olmaya yakınmısın
bakalım yarın ben ne çıkıcam artı çıkmiyimde eksiyide görmesem olur

sağol hayatım

inşlh istediğiniz sonuca ulaşırsınız canım hayırlısıyla

bugün kendimi çok yorgun hissediyorum niyeyse yürüyeyim biraz diyorum ama bacaklarım hayırr hayırr diyo
havada ısındı güya ama yine ben donuyorum çok çabuk geldi kış

tamam canım listeyle ilgileniriz gelince kilonu bildirirsin....
sağol canım
inşlh istediğiniz sonuca ulaşırsınız canım hayırlısıyla
inşallah canım çok sağol
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum niyeyse yürüyeyim biraz diyorum ama bacaklarım hayırr hayırr diyo

hareketli bir müzik aç havan değişsin tatlım

dışarsı ısındı ev soğudu......

bugün çok sakin burası nerde herkezz

sabahtan beri yataktayım bi uyuşukluk gidiyo......kimseler gelmemiş nerdesiniz kızlaaar....

doğa naber canım işleri kolayladınmı.....

+90 dakiler buluşuyomuş bende mi gitsem....

hayirli gunler kizlar,
demin girmistim topige ama birden patronum calistigim yere gelince hemen cikmak zorunda kaldim.
gecen hafta 5 yildonumum dolmustu, o da pasta cicek ve 2 hediyeyle gelmis...cok hosuma gitti...
birde ben diplomami almistimya, bana seflik teklif etti calistigim yer icin
tek burasi icinse ben kabul ederim dedim..dua edin kizlar insallah hayirlisi olur...sevincten havalara ucacagim neredeyse...
sehitlerimizden dolayi elim kolum kalkmiyordu, uyusuktum simdi biraz moral oldu..ama Allah sehit ailelerine sabir versin...

bugün sende pirinç yap canım belki faydalı olur....

Canım safişim hiç gerek kalmadı.Bugün sabah eksiye düştüğümü gördüm.Az önce dersten geldim ve açtım daha düşük bir rakam gördüm.Nedense sabahları tartı beni yanıltıyor.öğleden sonra daha az çıkıyorum tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…