Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fit kurabiye
7 kaşık yulaf ezmesi
1 yumurta akı
1 elma rendelenmiş
4 ceviz çekilmiş
1 kaşık tahin
1 kaşık pekmez
Tarçın

Bütün malzemeler karıştırıp, pişirme kağıdı serili tepsiye kaşıkla koyup şekil veriyoruz. 180 derecede kıtır kıtır olana kadar pişiriyoruz.

Ayy ben bundan yaparımkiiii

Ilk 4 ayda 8 kilo ya doktorun ne diyor ben 3.5 ayda hiç kilo almamistim. Olur muymus

Bence dalma cıkamasin

Mortime bakin vay anam vay bide arada kaptanı tavlıyor Antepia27
Kaptan gelme bu oltalara bu haftada ececisin demi bana guvenen kazaniyor biliyorsun misal gecen cuma

Cumayi bekle der im son attığın havalar kaptan larda benim takım benim ohhh ohhh yazık hem yanlız hem ezikmi kalcann

yok canım gayet güzel yazmışsın teşekkürler benim kafama bir format atmam lazım. bunun farkındayım. bunu başardığım zaman 60 a kadar hiç durmadan yol alacağım. ben bile şaşıracağım bu başarıma
kısa vadeli hedefler koyabilirim belki. mesela ilk hedefim 79 u yeniden görmek bunun gibi. ama tabi 1 haftada 2 haftada demeyeceğim.
60kiloyum editörken aslında diyet piskolijisiyle ilgili minik bir yazım vardi portalda yayınlandi bulsam senin için çok iyi olurdu bulursam atarım
saol canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…