- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bulgur dışında hiçbir karbon turşu sisirmez bide uykusuzluk ikisinin ettiğini bana hiçbir şey etmiyor uykusuz kalırsam artı 2 bile görüyorum 2 kaşık bulgur artı 400 isinliyor hemen banahadi yaacuma çok çetin gelecek demekki :)
Ben de o meta dan istiyorumCakılım handenin meta bu dünyalı delllde ondan kimse rakip olmaz ...
Ah birde bu hızla geri Almasa
Eki Görüntüle 2077349
Fit kurabiye
7 kaşık yulaf ezmesi
1 yumurta akı
1 elma rendelenmiş
4 ceviz çekilmiş
1 kaşık tahin
1 kaşık pekmez
Tarçın
Bütün malzemeler karıştırıp, pişirme kağıdı serili tepsiye kaşıkla koyup şekil veriyoruz. 180 derecede kıtır kıtır olana kadar pişiriyoruz.
Ilk 4 ayda 8 kilo ya doktorun ne diyor ben 3.5 ayda hiç kilo almamistim. Olur muymus
54-55 tim ben bi ara :) hamile olduğumu 56.5 la öğrendim .... deerken 8 kilo olmuş
Gaz vermek bizim işimiz ahuuu
Vaaaay geçici meçici .... 40 lı bişey
o serinin efser günde olanını tek geçerim
Canım sehpana hiç örtü kullanma . O tarz sehpalar örtü istemez .
görürleeeeer
Bence dalma cıkamasin
Bence dalma cıkamazsın gözüme carpanları yazayım
@Bonus bugün teyibini getirmedi hic mium özlemiş@Ausencia kocasının beli tutulmuş cektiriciye bel cektirmisle,midesi fena yanıyor.kendini işgece konusunda gelistıriyor waytin kv siniri bozmuş kilo alırken ayrı söylenmiş vermis yine söylenmiş kv milleti degilmi işte @ada81 heşom agzı kulaklarında kocası gelmiş @masumm üzgün @MiuLego sinemadaydı @Nevreste metayla kendini dondurucuya sokup şoklamış 60kiloyum diyete adapte olamıyormuş @begum75 bır ara civili sopaya cip takıyorduk etiketleyince titreşen yeni gelen kızlar cok ciciler onlarla konuştuk öyle havadan sudan işte
mezün oldumda ne oldu sabah yine civili sopayı çikartti kaptan
Temizim herkes sarhoş oldu ben 1 kadeh şarabı 4 saatte içtim normalde 1 siseyi tek ben icerdim.Diyete zeval geldi mi hiç? Temiz miyiiiz?
Ben ne yediğimi yazmaya yazayım da,hamile halinle ya canın çekerse
Mortime bakin vay anam vay bide arada kaptanı tavlıyorAntepia27
Kaptan gelme bu oltalara bu haftada ececisin demi bana guvenen kazaniyor biliyorsun misal gecen cuma
Bak kuzum burdakilere sor bak hiçmi yeter artık ben böylemi yasayacagım demedik hicmi düsmedik hiçmi nefsimize galip gelmedik emin şimdi "bir keresinde ben " diye başlayan bir cok hikayelerini anlatacaklar hepimizde oluşuyor bu olumsuz düşünceler kendi içinde bunudan kacmanın yolarını bul ne bileyim kitap oku buraya gel iki geyikle edersin o düşünceleden kurturlursun arada diyet hakkında spor hakkında arkadaşlar iki öneride bulunur onları yazarsın not tutarsın bir bakmışsın hepsi ucup gitmiş.
yok canım gayet güzel yazmışsın teşekkürlerArkadaşlar niye kilo veriyor sence onlar senden dahamı güclü duruyor hayır sadece bunu yapacaklarına inanıyolar sende inan bu işin sırrı otu çöpü ilacı sensin ve inan o güç yaratılan her varlıkta var tıpkı sende oldugu gibi sirkelen kendine gel ...
Birde kendine bir sınır koyma şu ayda bu kadar kilo olacam deme bırak onun kararını vucudun versin vermiyormu o zaman bildigi var de yavaşmı veriyor tek vereyim bir senede vereyim de yanı olumsuz ne varsa karşısına olumlu bir tamamla koyki seni anlasın sana cevap versin.ama sakin ben vermiyecegim olmuyor diye kendini suclayıp herseyi bırakma
Yine çok konuştum sanırım arka arkaya yazdım
saol canım60kiloyum editörken aslında diyet piskolijisiyle ilgili minik bir yazım vardi portalda yayınlandi bulsam senin için çok iyi olurdu bulursam atarım
Hı? Ne baklavası :)Ne var ne yok ki acabaaaa
Cıs cos var mı ki
Yoktur ki hepinize güveniyom ben
Dün bi baklava okuduydum bide ımm ummm yeaaah nidalarıyla yazılmış
Floweroflife
Başka beler var bakayım
Cumayi bekle der im son attığın havalar kaptan larda benim takım benim ohhh ohhh yazık hem yanlız hem ezikmi kalcann
yapmıyors cnım bn aürekLİ HEP İçiyoarumKizlar su cevizli suyu icenler acaba kabizlik problemi yapiyor mu
@ada81 @Daydream- @begum75 baska kim vardi
Ilk 4 ayda 8 kilo ya doktorun ne diyor ben 3.5 ayda hiç kilo almamistim. Olur muymus
Ben ne yediğimi yazmaya yazayım da,hamile halinle ya canın çekerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?