Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu vereyim Ben
Limonlu su
Sabah - 1 yumurta tereyaginda, 1 dilim tb ekmek, 2 tam ceviz, 2 kucuk gun kurusu cay
Ara - bir kupa tarcinli sut 2 kuru incir
Aksam- bol tavuk haslama, salata yapmaya vaktim olmadi, ogluma islak kek yaptim yemedim ve cok uzuldum, o yuzden badem, ceviz, gun kurusu, incirle (coktu hepsinden) cay ictim. Doymamistim cunku
Su yatana kadat 2 lt olur
@MiuLego

Taylan kumelı YouTube kanalında 3 haftalık diyet paylasacakmıs Ilk haftayı paylaşmış 1 tane detoks var

3 yk haslanmis kara buğday 3 yk kadar yogurt 1 salatalık nane 3 oğun bunu yemeli perşembe yapacağım  kac kilo olacağımı asırı merak ediyorum cumaya elime söyledim baskılu gordum yerini degistirmek dedim  hic kilo problemi olmayan birinin benle evli olması da zor olsa gerek bugun diyarda acaba oldugu halde yemek yemedi ben diyet yapıyorum diye

YaKaMoZz-z hatice901217 taze listeliler nasıl gidiyor bakayım az dökülün yahu hep gözümün önğnde olun işte
Geldim canım. Evime döndüm şükür az önce. Şimdi valizleri bosaltayim bi kendime geleyim. Aksama gelirim inşallah eliptigimi de özledim. Inşallah sağlam bi hasret gidericem kendisiylen.
YaKaMoZz-z hayırlı olsun canım sen de mi listeye girdin.

Ben de cok severim sutu. Bir gun de icmiyeyim diyorum olmuyor

İyi akşamlar menü paylaşımı @MiuLego
Kahvaltı
1 mandalina
Bir küçük nar
İki haşlanmış yumurta
Kaşar salatalık
1 dilim çavdar
Bir bardak çay
Ara leblebi kuru üzüm
akşam 16.30
3-4 çatal yeşillik salata
3 parça fırın levrek
3 parça fırın patates hepsini toplasam bir avuç anca yemişimdir çok açtım ama yiyemedim
Yarım nar yarım ayva yedim
3 lt su

Evet canın teşekkür ederim

Şimdi de iki avuç leblebi yedim şimdi doydum işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…